Workplacen hyväksyttävän käytön käytäntö


Tervetuloa Workplace from Metaan!
Huomaa, että tämä on eri palvelu kuin Facebookin kuluttajaversio ja että tämä palvelu on tarkoitettu organisaatioiden käyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että jos käytät palveluitamme työpaikalla tai laitteessa tai käyttäjätilillä, jonka työnantaja tai muu organisaatio (”Organisaatio”) on sinulle toimittanut, kyseisellä organisaatiolla on todennäköisesti omia Workplacen käyttöäsi koskevia käytäntöjään ja palvelun käyttösi tulee noudattaa näitä käytäntöjä. Ota yhteyttä organisaatioosi, jos sinulla on kysyttävää sen käytännöistä. Lisätietoja Workplacen tietosuojaan liittyvistä menettelytavoista löydät Workplacen tietosuojakäytännöstä. Workplace API:en käyttöön sovelletaan Workplace-alustan käyttöehtoja.

Workplacen käyttäminen vastuullisesti
Organisaatiosi käytäntöjen lisäksi olemme luoneet seuraavat säännöt, joilla varmistetaan palveluidemme vastuullinen käyttö.
Kun käytät Workplacea, et saa:
  • piilottaa henkilöllisyyttäsi, tekeytyä toiseksi henkilöksi tai esittää virheellisesti suhdettasi mihinkään henkilöön tai tahoon,
  • osallistua mihinkään toimintaan, joka käyttää hyväksi, vahingoittaa tai uhkaa vahingoittaa lapsia,
  • luoda tai esittää sisältöä, joka on laitonta, syrjivää, vahingollista, petoksellista, harhaanjohtavaa tai loukkaavaa tai joka kannustaa väkivaltaan, lakien rikkomiseen, itsensä vahingoittamiseen, syömishäiriöihin tai lääkeaineiden väärinkäyttöön,
  • rikkoa lakia tai loukata Metan tai jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia,
  • häiritä Workplacen normaalia toimintaa tai kenenkään muun Workplacen käyttöä,
  • käyttää Workplacea tai siihen liittyvää sisältöä tai tietoja tavalla, jota Meta ei ole valtuuttanut (automaattinen poiminta mukaan lukien) tai kiertää käyttöoikeuden hallintatoimia tai muulla tavalla yrittää saada luvatonta käyttöoikeutta Workplaceen tai siihen liittyviin järjestelmiin, salasanoihin tai käyttäjätileihin,
  • jakaa ylläpitäjän käyttötunnuksia tai antaa vastaavia sovelluksen käyttöoikeuksia millekään kolmannelle osapuolelle, jota Meta ei ole nimenomaisesti hyväksynyt. Kun päätät antaa tällaiset ylläpitäjän pääsyoikeudet hyväksytylle kolmannelle osapuolelle, joko tunnuksen tai sovelluksen käyttöoikeuden kautta, saat antaa tälle kolmannelle osapuolelle oikeuden käyttää tietojasi ja sisältöäsi vain siinä laajuudessa kuin se on tarpeen Metan hyväksymiä tarkoituksia varten ja vain ohjeidesi mukaisesti. Varaamme oikeuden rajoittaa tällaista kolmansien osapuolten käyttöä ja pääsyä (esimerkiksi nollaamalla käyttöoikeustunnuksen tai poistamalla sovelluksen käyttöoikeuden) milloin tahansa, mikäli uskomme, että tällaista käyttöoikeutta on käytetty tai käytetään väärin,
  • ladata viruksia, haittaohjelmistoa tai muuta vahingollista koodia tai tehdä mitään, mikä voisi vahingoittaa, poistaa käytöstä, ylikuormittaa tai haitata Workplacea tai siihen liittyviä järjestelmiä (kuten palvelunestohyökkäys tai sivun graafisen esityksen tai muun Workplace-toiminnon häirintä).
Huomaa myös, että Workplacea ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille, joten jos olet alle 13-vuotias, et saa käyttää palvelua.

Vastuumme ja palautteesi
Meta voi ottaa käyttöön automaattista tekniikkaa, joka tunnistaa lapsipornon, muun laittoman tai loukkaavan materiaalin tai materiaalin, jonka voimme hyvällä syyllä uskoa vahingoittavan Workplacea, käyttäjiä tai kolmansia osapuolia.
Voimme (mutta meillä ei ole velvollisuutta) poistaa tai rajoittaa tietoja tai sisältöä jos uskomme, että ne rikkovat tätä hyväksyttävän käytön käytäntöä, organisaatiosi Workplacen asiakassopimusta tai sovellettavia lakeja tai asetuksia. Meta antaa sinulle tai organisaatiollesi kohtuullisen ilmoituksen tästä toiminnasta, elleivät lait estä sitä.
Otamme mielellämme vastaan palautetta Workplacesta, mutta huomaa, että voimme käyttää kommenttejasi tai ehdotuksiasi ilman mitään korvaus- tai muita velvoitteita sinua kohtaan.

Päivitetty viimeksi: 10. tammikuuta 2022