Asiakaspäivitykset

Saat lisätietoja uusista Workplace-ominaisuuksista ja -päivityksistä siirtymällä Uutta-sivulle.

Uusien ominaisuuksien sivulla kaikki oletusylläpitäjät voivat tutustua Workplacen tuleviin toimintoihin sekä uusiin toimintoihin, jotka ovat jo käytettävissä Workplacessa.
Jos haluat tarkastella uusien ominaisuuksien sivua, avaa hallintapaneeli. Valitse sitten uusien ominaisuuksien kohta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Saatat nähdä lokakuusta 2021 alkaen Workplacessa ilmoituksen, jossa sinua pyydetään päivittämään asiakasohjelmasi.
Näet tämän ilmoituksen, jos Internet-yhteytesi on salattu Transport Layer Securityn (TLS) vanhemmalla versiolla. Tämä on versio 1.0 (v1.0) tai 1.1 (v1.1).
Pyydämme Workplace-asiakkaita, joilla on TLS:ää käyttävät Internet-yhteydet, päivittämään versioksi 1.2 tai uudemmaksi versioksi. Tämä tehdään siksi, jotta voimme tarjota parhaan salauksen ja suojauksen asiakkaillemme.
Jos käytät yhä versiota v1.0 tai v1.1 15. marraskuuta 2021 jälkeen, Workplacesi suorituskyky heikkenee, tai et pysty lainkaan yhdistämään.
Miten päivitän TLS-versioni?
Päivitä pöytäkoneesi uusimmaksi käyttöjärjestelmän versioksi. Lataa sitten jonkin tuetun selaimemme uusin versio:
Näiden kaikkien selainten oletusarvoiset versiot tukevat TLS:n uusimpia versioita.
Jos olet mukauttanut selaimen erityisesti käyttämään TLS:n vanhempia versioita, säädä nämä asetukset käyttämään uusia versioita selaimen ohjeiden mukaisesti.
Miten tiedän, että olen päivittänyt TLS-versioni onnistuneesti?
Kun olet yhdistänyt käyttäen uutta TLS:ää, Workplacessa olevaa ilmoitusta, jossa sinua pyydetään päivittämään, ei enää näytetä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Microsoft lopetti Internet Explorerin tuen elokuussa 2021. Internet Exploreria käyttävät Workplace-asiakkaat ovat todennäköisesti huomanneet sivuston suorituskyvyn heikenneen tai he eivät ole voineet käyttää sivustoa lainkaan.
Lisäksi Workplace-ylläpitäjät eivät ole voineet käyttää hallintapaneelia.
Mitä selainta Workplacea varten kannattaa käyttää?
Suosittelemme käyttämään uusinta versiota jostakin alla olevista selaimista:
Saat parhaan käyttökokemuksen Workplacessa käyttämällä jotakin näistä selaimista.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Supplier Connect, joka on nyt Workplace-alustalla, on toimittajaportaali, jolla voi seurata ja hallinnoida yritystä Facebookissa.
Yrityksesi joillekin työntekijöille, joilla on Facebook Supplier Connect -käyttöoikeus, luodaan uudet Workplace-tilit. Kaikki Supplier Connect -käyttäjät saavat sähköpostiviestin, jossa on ohjeet tilin määrittämiseen. Workplacen järjestelmäylläpitäjät saavat sähköpostiviestin, jossa heitä pyydetään tarkistamaan ja hyväksymään uudet tilit, jotta ne voidaan lisätä Supplier Connectiin. Sähköpostit lähetetään osoitteesta notification@fbworkmail.com.
Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä osoitteessa suppliers@fb.com.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Uudistamme iOS:n Workplace Chat -sovelluksen, jotta voimme jatkossakin tarjota nykyaikaisia ja tehokkaita mobiilipalveluita työntekoon. Sovelluksemme auttaa parantamaan tehokkuutta ja tuottavuutta. Se myös vie vähemmän tilaa puhelimessasi. Julkaisemme myös uusia ominaisuuksia, kuten tumman tilan. Sovellus otetaan käyttöön useiden kuukausien aikana.
Uudet toiminnot
Esittelemme uusia toimintoja iOS:n Workplace Chat -sovelluksen parantamiseksi
Toimintoja ovat esimerkiksi seuraavat:
  • Tumma tila
Sovellus uudistetaan täysin, joten vähän käytettyjä toimintoja saattaa puuttua väliaikaisesti, kun niitä uudistetaan. Suorituskyvyn parantamiseksi ja tuottavuutesi tukemiseksi joitain vähän käytettyjä toimintoja on kuitenkin poistettu. Niitä ei enää palauteta käyttöön. Alla olevassa luettelossa kerrotaan kaikki toiminnot, jotka puuttuvat tällä hetkellä (sekä se, milloin ne ovat taas käytettävissä) ja jotka poistetaan kokonaan:
Päivitys: 9.11.2020
Kaikki puuttuvat ominaisuudet, joiden toimittamiseen sitouduimme lokakuuhun mennessä, on nyt palautettu. Jatkamme kaiken saamamme asiakaspalautteen seuraamista, joten anna edelleen palautetta sovelluksen kautta, jotta voimme jatkaa uuden iOS:n Keskustelu-sovelluksen kokemuksesi parantelemista.
Käytettävissä nyt Poistetaan käytöstä
Hae botteja
Lähetä kiinteä sijainti
Käytä bottiverkkonäkymiä
Kasvavat tykkäykset
Käytä bottien pikavastauksia
Lähetä ja mukauta tykkäysemojeita ja näppäimistöjä
Käytä bottitoimintovalikkoa
Tarrakauppa
Mukautetut bottivastaukset
Alapeukkureaktio
Näytä Ei saa häiritä -kuvake postilaatikossa
Viestitoimintoehdotukset
Määritä Ei saa häiritä -tila
Määritä lempinimiä
Näytä kaikki keskustelussa jaettu media
Äskettäiset haut
Lähetä tarroja
Muokkaa data-asetuksia
Mainitse @täällä ja @kaikki
Tallenna kuvat automaattisesti kameran rullaan
Kyselyt
Näytä odottavat kutsut
Mukautetut bottivastaukset
Ihmiset- ja Tutki-välilehdet
Hae viestejä
Muokkaa ryhmän väriä
Hae keskustelusta
Mukautetut ilmoitusasetukset
Tila-asetus
Kuvakirjastosta lähetettyjen kuvien muokkaaminen
Ryhmien kuvausten määrittäminen
Ryhmien kuvausten muokkaaminen
Parannetut videopuhelut (äänet mukaan lukien)
Kamerasta ladattujen kuvien muokkaaminen
Muokkaa ryhmäkeskustelun kuvaa ja kuvausta
Määritä tila
Valokuvan merkintä
Määritä tila
Miten voin osallistua tai olla osallistumatta?
Aloitimme 4. marraskuuta uuden Workplacen iOS:n Keskustelu-sovelluksen julkaisemisen kaikille asiakkaille. Odotamme, että kestää noin viikko, ennen kuin kaikki asiakkaat on päivitetty käyttämään uutta sovellusta.
Jos haluat vaihtaa takaisin Workplace Chat -sovelluksen vanhaan versioon, iOS:n Workplace Chat -sovelluksen julkaisuun hallintapaneelin uusien toimintojen kohdan varhaiskäyttöohjelman kohdassa. Valitse siellä varhaiskäytön hallinnan kohdassa asetus, jolla kukaan ei osallistu varhaiskäyttöön. Käyttäjät eivät voi vaihtaa takaisin vanhaan itse. Järjestelmän ylläpitäjien täytyy vaihtaa takaisin koko Workplace-esiintymä,
Jos sinut on päivitetty uuteen sovellukseen, et enää pysty vaihtamaan takaisin vanhaan versioon.
Uuden iOS-sovelluksen saaminen tai takaisin vanhaan siirtyminen vie keskimäärin päivän. Kun esiintymäsi on siirretty, kaikkien käyttäjien täytyy käynnistää sovellus uudelleen kaksi kertaa saadakseen käyttöön eri versio. Kun sovellus julkaistaan lopullisesti, käyttäjien ei tarvitse tehdä mitään. Saat ilmoituksen siitä, että saat iOS:n uuden Workplace Chat -sovelluksen.
Jos haluat antaa meille palautetta, siirry iOS:n Workplace Chat -sovelluksen asetuksiin ja valitse Lähetä palautetta.
Android-sovellus
Android-sovelluksen uudistamista ei tällä hetkellä ole suunnitteilla. Jatkamme Android-version parantamista uusilla toiminnoille: esimerkiksi Workplace-huoneet julkaistaan pian. Ainut toiminto, joka ei ole Android-käyttäjien käytettävissä, on sovelluksen oma tumma tila.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?