Asiakaspäivitykset

Saat lisätietoja uusista Workplace-ominaisuuksista ja -päivityksistä siirtymällä Uutta-sivulle.

Uusien ominaisuuksien sivulla kaikki oletusylläpitäjät voivat tutustua Workplacen tuleviin toimintoihin sekä uusiin toimintoihin, jotka ovat jo käytettävissä Workplacessa.
Jos haluat tarkastella uusien ominaisuuksien sivua, avaa hallintapaneeli. Valitse sitten uusien ominaisuuksien kohta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Supplier Connect, joka on nyt Workplace-alustalla, on toimittajaportaali, jolla voi seurata ja hallinnoida yritystä Facebookissa.
Yrityksesi joillekin työntekijöille, joilla on Facebook Supplier Connect -käyttöoikeus, luodaan uudet Workplace-tilit. Kaikki Supplier Connect -käyttäjät saavat sähköpostiviestin, jossa on ohjeet tilin määrittämiseen. Workplacen järjestelmäylläpitäjät saavat sähköpostiviestin, jossa heitä pyydetään tarkistamaan ja hyväksymään uudet tilit, jotta ne voidaan lisätä Supplier Connectiin. Sähköpostit lähetetään osoitteesta notification@fbworkmail.com.
Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä osoitteessa suppliers@fb.com.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Uudistamme iOS:n Workplace Chat -sovelluksen, jotta voimme jatkossakin tarjota nykyaikaisia ja tehokkaita mobiilipalveluita työntekoon. Sovelluksemme auttaa parantamaan tehokkuutta ja tuottavuutta. Se myös vie vähemmän tilaa puhelimessasi. Julkaisemme myös uusia ominaisuuksia, kuten tumman tilan. Sovellus otetaan käyttöön useiden kuukausien aikana.
Uudet toiminnot
Esittelemme uusia toimintoja iOS:n Workplace Chat -sovelluksen parantamiseksi
Toimintoja ovat esimerkiksi seuraavat:
 • Tumma tila
Sovellus uudistetaan täysin, joten vähän käytettyjä toimintoja saattaa puuttua väliaikaisesti, kun niitä uudistetaan. Suorituskyvyn parantamiseksi ja tuottavuutesi tukemiseksi joitain vähän käytettyjä toimintoja on kuitenkin poistettu. Niitä ei enää palauteta käyttöön. Alla olevassa luettelossa kerrotaan kaikki toiminnot, jotka puuttuvat tällä hetkellä (sekä se, milloin ne ovat taas käytettävissä) ja jotka poistetaan kokonaan:
Päivitys: 9.11.2020
Kaikki puuttuvat ominaisuudet, joiden toimittamiseen sitouduimme lokakuuhun mennessä, on nyt palautettu. Jatkamme kaiken saamamme asiakaspalautteen seuraamista, joten anna edelleen palautetta sovelluksen kautta, jotta voimme jatkaa uuden iOS:n Keskustelu-sovelluksen kokemuksesi parantelemista.
Käytettävissä nyt Poistetaan käytöstä
Hae botteja
Lähetä kiinteä sijainti
Käytä bottiverkkonäkymiä
Kasvavat tykkäykset
Käytä bottien pikavastauksia
Lähetä ja mukauta tykkäysemojeita ja näppäimistöjä
Käytä bottitoimintovalikkoa
Tarrakauppa
Mukautetut bottivastaukset
Alapeukkureaktio
Näytä Ei saa häiritä -kuvake postilaatikossa
Viestitoimintoehdotukset
Määritä Ei saa häiritä -tila
Määritä lempinimiä
Näytä kaikki keskustelussa jaettu media
Äskettäiset haut
Lähetä tarroja
Muokkaa data-asetuksia
Mainitse @täällä ja @kaikki
Tallenna kuvat automaattisesti kameran rullaan
Kyselyt
Näytä odottavat kutsut
Mukautetut bottivastaukset
Ihmiset- ja Tutki-välilehdet
Hae viestejä
Muokkaa ryhmän väriä
Hae keskustelusta
Mukautetut ilmoitusasetukset
Tila-asetus
Kuvakirjastosta lähetettyjen kuvien muokkaaminen
Ryhmien kuvausten määrittäminen
Ryhmien kuvausten muokkaaminen
Parannetut videopuhelut (äänet mukaan lukien)
Kamerasta ladattujen kuvien muokkaaminen
Muokkaa ryhmäkeskustelun kuvaa ja kuvausta
Määritä tila
Valokuvan merkintä
Määritä tila
Miten voin osallistua tai olla osallistumatta?
Aloitimme 4. marraskuuta uuden Workplacen iOS:n Keskustelu-sovelluksen julkaisemisen kaikille asiakkaille. Odotamme, että kestää noin viikko, ennen kuin kaikki asiakkaat on päivitetty käyttämään uutta sovellusta.
Jos haluat vaihtaa takaisin Workplace Chat -sovelluksen vanhaan versioon, iOS:n Workplace Chat -sovelluksen julkaisuun hallintapaneelin uusien toimintojen kohdan varhaiskäyttöohjelman kohdassa. Valitse siellä varhaiskäytön hallinnan kohdassa asetus, jolla kukaan ei osallistu varhaiskäyttöön. Käyttäjät eivät voi vaihtaa takaisin vanhaan itse. Järjestelmän ylläpitäjien täytyy vaihtaa takaisin koko Workplace-esiintymä,
Jos sinut on päivitetty uuteen sovellukseen, et enää pysty vaihtamaan takaisin vanhaan versioon.
Uuden iOS-sovelluksen saaminen tai takaisin vanhaan siirtyminen vie keskimäärin päivän. Kun esiintymäsi on siirretty, kaikkien käyttäjien täytyy käynnistää sovellus uudelleen kaksi kertaa saadakseen käyttöön eri versio. Kun sovellus julkaistaan lopullisesti, käyttäjien ei tarvitse tehdä mitään. Saat ilmoituksen siitä, että saat iOS:n uuden Workplace Chat -sovelluksen.
Jos haluat antaa meille palautetta, siirry iOS:n Workplace Chat -sovelluksen asetuksiin ja valitse Lähetä palautetta.
Android-sovellus
Android-sovelluksen uudistamista ei tällä hetkellä ole suunnitteilla. Jatkamme Android-version parantamista uusilla toiminnoille: esimerkiksi Workplace-huoneet julkaistaan pian. Ainut toiminto, joka ei ole Android-käyttäjien käytettävissä, on sovelluksen oma tumma tila.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Uusi Workplace-verkkosivusto antaa meille perustan Workplacen käytettävyyden ja suorituskyvyn parantamiseksi. Palautteen perusteella tiedämme tämän olevan tärkeää asiakkaille. Se hyödyntää Facebookin tehokasta infrastruktuuria, joka auttaa miljardeja ihmisiä ympäri maailmaa pitämään yhteyttä.
Tämän päivityksen ansiosta voimme tehdä jatkossa lisää suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden parannuksia sekä julkaista jännittäviä toimintoja, jotka auttavat työtovereita pitämään yhteyttä ja tekemään yhteistyötä.
Mitä uutta on tarjolla
 1. Tumma tila auttaa vähentämään näytön heijastusta ja silmien rasitusta, etenkin valaistuksen ollessa heikko. Voit ottaa tumman tilan käyttöön valitsemalla profiilikuvasi vasemman reunan siirtymisvalikosta ja valitsemalla sitten Asetukset → Näyttöasetukset → Tumma tila.
 2. Koko leveyden tila parantaa käytettävyyttä suurta näyttöä käyttäville, sillä se minimoi tuhlatun tyhjän tilan.
 3. Julkaisujen luominen on entistä parempaa, koska olemme nykyaikaistaneet sitä poistamalla Lisää julkaisuusi -osion näkymän keskittämiseksi. Lisäksi olemme lisänneet helpompia tekstinmuotoilutoimintoja.
 4. Entistä helppokäyttöisempi: tumman tilan lisäksi olemme parantaneet kohdistuksen hallintaa, näppäimistösiirtymistoimintoa ja näytönlukuohjelmien tukea. Saat lisätietoja Workplacen helppokäyttötuesta ohje- ja tukikeskuksesta.
 5. Nopeampi: Facebookin kehittämien uusimman tekniikan mukaisten infrastruktuurikomponenttien ansiosta Workplace-sivusto on nyt merkittävästi nopeampi. Tämän ansiosta löydät helpommin asiat, joita tarvitset töidesi tekemiseen.
Mikä on muuttunut?
Seuraavassa on lueteltu toimintoja, jotka on siirretty tai joita on muutettu uudessa sivuston käyttöliittymässä. Tutustu niihin alla, jotta osaat käyttää uutta sivustoa:
 1. Ryhmätiedot on siirretty ylläpitäjän asetusten alle. Niihin pääsee koko näytön tilassa ryhmän yläosan kolmen pisteen (...) valikon kautta.
 2. Ryhmien ylläpitoasetukset avautuvat nyt koko näytön tilaan siten, että tietojen hierarkia ja visuaalinen ulkoasu ovat entistä paremmat.
 3. Julkaisuikkunan oletusvalikko ryhmissä: näet toiminnot kuvan tai videon lisäämiseksi, paikkamerkinnälle tai tunteen tai toiminnan jakamiseksi. Saat käyttöösi lisää toimintoja siirtymällä klikkaamalla julkaisuikkunaan, jossa voit lisätä julkaisuusi.
 4. Keskusteluvalikko: olemme tehneet muutoksia käyttöliittymään, jonka näet klikattuasi pluspainiketta (+) keskustelussa. Mahdollisten toimintojen järjestys on muuttunut. Esimerkiksi kyselyn luomisen toiminto on nyt viimeinen vaihtoehto.
 5. Tapahtumakäyttöliittymä: Olemme nykyaikaistaneet tapahtumien käyttöliittymän: Kutsu-painike on nyt oikeassa yläkulmassa (ei tapahtuman tietojen alla), jotta voit kutsua työtovereitasi yrityksen ja tiimin tapahtumiin nopeammin sekä helpommin.
Mitä puuttuu väliaikaisesti?
Useimmat Workplacen toiminnot, lukuun ottamatta seuraavassa osiossa lueteltuja vähän käytettyjä toimintoja, ovat käytettävissä uudessa verkkokäyttöliittymässä lokakuuhun mennessä. Jos haluat käyttää toimintoja, joita edelleen kehitetään uuteen käyttöliittymään, suosittelemme siirtymään takaisin perinteiseen käyttöliittymään. Tällaisia toimintoja ovat esimerkiksi seuraavat:
 1. Aiheita voi lisätä vasta julkaisemisen jälkeen (älä sisällytä aihe-ehdotuksia). Ne löytyvät nyt julkaisun alareunasta. Aihetunnisteita ei näytetä oikeanpuoleisessa sarakkeessa. Ylläpitäjän asetukset ryhmän aihetoiminnon käyttöönottamiseksi tai käytöstä poistamiseksi puuttuvat.
 2. Keskustelu: äänileiketoiminnot puuttuvat tällä hetkellä (käytettävissä joulukuuhun mennessä).
 3. Luontityökalu: olemme lisänneet monikielisten julkaisujen tuen.
 4. Tumman tilan tuki: Muutamat sivut eivät vielä tue tummaa tilaa täysin. Tarkistamme kaikki sivut ja tarjoamme täyden tuen julkaisuun mennessä.
Tilapäivitys: 12.10.2020
Seuraamme edelleen kaikkea asiakaspalautetta uuden Workplace-sivuston varhaiskäyttövaiheesta. Alle olemme koonneet yhteen parannuksia sekä pian julkaistavia parannuksia.
Verkkosivuston parannukset:
Olemme kahden edellisen viikon aikana korjanneet tiedostomerkinnät. Lisäksi kameraa tuetaan nyt verkkokeskusteluissa. Olemme myös tehneet parannuksia japanin ja korean kirjoittamiseen julkaisuikkunassa ja ChatBot-karuselleissa.
Mitä seuraavaksi?
Työstämme edelleen äänileiketuen lisäämistä verkkokeskusteluun sekä monikielisiä julkaisuja ja aiheita. Nämä ovat monimutkaisia toimintoja, joten niiden uudistaminen vie enemmän aikaa.
Mitä ei ole enää käytettävissä uudessa käyttöliittymässä?
 1. Lempinimien määrittäminen: Keventääksemme Workplace-sivuston infrastruktuuria olemme päättäneet poistaa käytöstä lempinimien määritystoiminnon, jolla keskusteluiden osallistujat voivat antaa lempinimiä toisilleen. Olemme päättäneet poistaa tämän toiminnon käytöstä sekä Workplace-sivustossa että iOS:n Workplace Chat -sovelluksessa.
 2. Kuvakyselyt: erittäin vähäisen käytön vuoksi olemme päättäneet poistaa tämän toiminnon käytöstä
Huomautus Internet Explorer 11 -tuesta
Internet Explorer 11:tä (IE11) ei tällä hetkellä tueta uudessa käyttöliittymässä. IE11-käyttäjät pysyvät perinteisessä käyttöliittymässä. Ymmärrämme, että monet asiakkaat käyttävät IE11:tä ja että selaimen päivittäminen tai vaihtaminen voi olla vaikeaa monille. Siksi olemmekin kehittämässä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa pidemmän aikavälin suunnitelmaa tähän liittyen. Pidämme kaikki ajan tasalla.
Yhteenveto toiminnoista
Uudet toiminnotMuuttuneet toiminnotKorjatut toiminnotTuetaan lokakuuhun mennessäEi enää käytettävissä
Tumma tilaRyhmän kävijätiedotUseiden tiedostojen/kuvien liittäminen julkaisuunAiheetLempinimen määrittäminen
Laajempi syöteRyhmien ylläpitoasetuksetPysyvän valikon aloituspainike puuttuu keskusteluboteiltaKeskustelun äänileiketoimintoKuvakyselyt
Parempi julkaisujen luominenJulkaisuikkunan oletusvalikko ryhmissäAutomaattinen ryhmän jäsenyys on nyt nimeltään Kenellä on esihyväksyntä liittyä.Täysi tumman tilan tuki
Paremmat helppokäyttötoiminnotKeskusteluvalikkoLive Enterprise -vertaislähetyksetTuetaan joulukuuhun mennessä
NopeampiTapahtumakäyttöliittymäTuki tapahtumien luomiselle ryhmissäTiedostomerkinnät
Julkaisujen kävijätiedot ovat nyt käytettävissä julkaisun oikean yläkulman pikavalikostaMonikielisten julkaisujen tuki
Kuva-albumeiden luominen ryhmissä
Ryhmiin kutsuminen palveluun ladattavilla CSV-tiedostoilla
Keskustelun aikaleimat paremmin näkyvissä
Google Drive- ja Dropbox-tiedostointegrointi
Mahdollisuus liittää useita tiedostoja julkaisuun sekä tarkastella tiedostojen esikatseluita
Parannettu muotoilu, kun julkaisuja tarkastellaan koko näytön tilassa
Tekstitysten luominen videoihin ja niiden muokkaaminen
Sharepointin ja OneDriven tiedostointegrointi
Aikataulujen näyttäminen tapahtumissa
Tiedostojen lataaminen ryhmän Tiedostot-välilehdellä
Keskustelun kameratoiminto
Tiedostomerkinnät
Julkaisuaikataulu
12. elokuuta – varhaiskäyttöohjelmaan osallistuvat (uusi ja perinteinen verkkosivusto käytettävissä)
Ylläpitäjät voivat testata uutta käyttöliittymää ja ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä yrityksissään.
26. elokuuta – varhaiskäyttöohjelmaan osallistumattomat (uusi ja perinteinen verkkosivusto käytettävissä)
Uusi sivusto julkaistaan kaikille. Yritykset voivat vaihdella uuden ja vanhan välillä halutessaan.
Lokakuu – puuttuvat toiminnot käytettävissä uudessa käyttöliittymässä (uusi ja perinteinen verkkosivusto käytettävissä)
Useimmat Workplacen toiminnot muutamia vähän käytettyjä toimintoja lukuun ottamatta ovat käytettävissä uudessa verkkokäyttöliittymässä lokakuun loppuun mennessä.
9. joulukuuta – vanha verkkosivusto ei enää käytettävissä
Workplace siirretään uuteen Workplace-sivustoon. Et voi enää käyttää perinteistä käyttöliittymää. Huomautus: Internet Explorer 11 -käyttäjät jatkavat vanhan käyttöliittymän käyttöä.
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Olen ylläpitäjä. Miten voin ottaa uuden sivuston käyttöön ja poistaa sen käytöstä, jotta voin kokeilla sitä itse?
Ylläpitäjänä voit kokeilla uutta sivustoa ottamalla sen käyttöön vain omalla tililläsi. Voit tehdä tämän klikkaamalla profiilikuvaasi vasemmassa alakulmassa ja klikkaamalla sitten Käytä parannettua Workplace-sivustoa.
Olen ylläpitäjä. Miten voin ottaa uuden sivuston käyttöön ja poistaa sen käytöstä koko yrityksessä?
12.8.–9.12. järjestelmän ylläpitäjät voivat ottaa parannetun sivuston käyttöön tai poistaa sen käytöstä koko Workplacessa ylläpitäjäpaneelin uusien toimintojen sivun tulevien toimintojen osion julkaisun kautta. Ylläpitäjät voivat valita varhaiskäyttöjakson alkamis- ja päättymispäivän. Kaikki yritykset saivat uuden käyttöliittymän oletusarvoisesti 26. elokuuta mennessä. Voit kuitenkin siirtää uuden käyttöliittymän käyttöönottoa aina 9. joulukuuta saakka.
Olen työntekijä. Miten saan perinteisen sivuston takaisin, jos en halua käyttää parannettua sivustoa?
Voit palata vanhaan sivustoon 9. joulukuuta saakka. Voit tehdä tämän klikkaamalla profiilikuvaasi vasemmassa alakulmassa ja klikkaamalla sitten Käytä perinteistä Workplace-sivustoa. 9. joulukuuta jälkeen tämä ei ole enää mahdollista.
Milloin puuttuvat toiminnot ovat käytettävissä uudessa käyttöliittymässä?
Kaikki puuttuvat toiminnot ovat käytettävissä lokakuuhun mennessä, jotta voit kokeilla niitä ennen lopullista siirtymää 9. joulukuuta.
Milloin uusi käyttöliittymä otetaan käyttöön kaikille?
9. joulukuuta Workplace siirretään uuteen Workplace-sivustoon. Et voi enää käyttää perinteistä käyttöliittymää tämän jälkeen. IE11-käyttäjät jatkavat vanhan käyttöliittymän käyttöä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?