Liity Workplaceen

Liity kollegojesi kanssa Workplaceen ja tee yhteistyötä käyttämällä Ryhmiä, Keskustelua, Huoneita, livevideolähetyksiä ja muita ominaisuuksia. Tutustu uuteen käyttöoppaaseen, josta saat lisää vinkkejä siihen, miten voit parhaiten hyödyntää Workplacea.

Voit kirjautua Workplace-tilille seuraavasti:
  1. Anna työsähköpostiosoitteesi Workplace-URL-osoitteessa ja klikkaa Jatka.
  2. Anna salasanasi.
  3. Klikkaa Kirjaudu sisään.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos haluat määrittää Workplace Advancedin yrityksellesi, voit rekisteröityä sivustollamme. Workplace-yhteisön käyttäjien määrällä ei ole rajoitusta.
Jos yrityksesi käyttää jo Workplace Advancedia, voit määrittää tilisi klikkaamalla saamassasi sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai käymällä tietokoneella osoitteessa [YrityksesiNimi].workplace.com (esimerkki: yritys.workplace.com).
Huomautus: Yrityksissä, joilla ei ole alitoimialueita, käyttäjät voivat määrittää tilinsä osoitteessa workplace.facebook.com.
Kun olet määrittänyt tilin, voit ladata iPhone- tai Android-sovelluksen, jolla voit käyttää tiliäsi laitteillasi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos sinulle on annettu Workplace-käyttökoodi, voit käyttää heti uutta Workplace-käyttäjätiliäsi.
Voit käyttää Workplace-käyttäjätiliäsi seuraavasti:
  1. Siirry osoitteeseen work.workplace.com/work/accesscode tai lataa Workplace- tai Workplace Chat -sovellus iOS App Storesta tai Google Play -kaupasta.
  2. Klikkaa tai napauta kirjautumisnäytössä Luo käyttäjätili pääsykoodin avulla.
  3. Anna saamasi 16-merkkinen käyttökoodi.
  4. Määritä yksilöllinen käyttäjänimi ja salasana. Käytät niitä kirjautuessasi Workplaceen. Kun tämä on määritetty, sinulla on käyttöoikeus Workplaceen.

Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Kyllä. Käyttäjien Workplacessa valitsemia käyttäjänimi- ja salasanatietoja käytetään vain Workplacessa. Ne eivät riipu käyttäjien Facebookissa käyttämistä salasanoista.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos käytät julkista sähköpostitoimialuetta,
  • Workplace-ylläpitäjät voivat valmistaa sinulle tilin Workplace-yhteisöä varten
  • useiden yritysten ryhmien jäsenet voivat kutsua sinut ryhmiinsä.
Huomautus: rekisteröitymistä julkisilla sähköpostitoimialueilla julkaistaan vähitellen.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Vianmääritys
Voit luoda Workplace-tilin ainoastaan tietylle henkilölle kuuluvalla yksityisellä sähköpostitoimialueella. Muista, että sähköpostitoimialue ei voi olla toisen Workplace-yhteisön jo varaama.
Et voi rekisteröityä Workplaceen käyttämällä julkista sähköpostitoimialuetta, kuten gmail.com tai yahoo.com. Et myöskään voi rekisteröityä Workplaceen käyttämällä yleistä sähköpostiosoitetta, kuten info@, admin@ tai sales@.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan toimialue on käytössä, se voi johtua siitä, että ehdottamasi tuomialue on jo toisen yrityksen käytössä tai että yrität lisätä julkista toimialuetta. Jos tämä on mielestäsi virhe ja voit todistaa toimialueen omistajuuden, ota yhteyttä tukitiimiimme tukea varten.
Huomautus: Voit lisätä sähköpostitoimialueen sallittujen listaan käyttämällä hallintapaneeliasi. Vain yrityksen ylläpitäjät voivat lisätä sähköpostitoimialueen sallittujen luetteloon.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?