Liity Workplaceen

Liity kollegojesi kanssa Workplaceen ja tee yhteistyötä käyttämällä Ryhmiä, Keskustelua, Huoneita, livevideolähetyksiä ja muita ominaisuuksia. Tutustu uuteen käyttöoppaaseen, josta saat lisää vinkkejä siihen, miten voit parhaiten hyödyntää Workplacea.

Voit kirjautua Workplace-tiliin seuraavasti:
  1. Anna työsähköpostiosoitteesi Workplace-URL-osoitteessa ja klikkaa Jatka.
  2. Anna salasanasi.
  3. Klikkaa Kirjaudu sisään.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos haluat määrittää Workplace Advancedin yrityksellesi, voit rekisteröityä sivustollamme. Workplace-yhteisön käyttäjien määrällä ei ole rajoitusta.
Jos yrityksesi käyttää jo Workplace Advancedia, voit määrittää tilisi klikkaamalla saamassasi sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai käymällä tietokoneella osoitteessa [YrityksesiNimi].workplace.com (esimerkki: yritys.workplace.com).
Huomautus: Yrityksissä, joilla ei ole alitoimialueita, käyttäjät voivat määrittää tilinsä osoitteessa workplace.facebook.com.
Kun olet määrittänyt tilin, voit ladata iPhone- tai Android-sovelluksen, jolla voit käyttää tiliäsi laitteillasi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos haluat määrittää Workplace Essential -tilin, voit rekisteröityä sivustollamme.
Muista, että käyttämäsi sähköpostitoimialue ei voi olla toisen Workplace-yhteisön jo varaama.
Workplace Essential ja Workplace Advanced ovat eri tyyppisiä Workplace-yhteisöjä. Jos haluat määrittää Workplace Advanced -tilin yrityksellesi, voit myös rekisteröityä sivustomme kautta. Kummankaan yhteisötyypin käyttäjien määrällä ei ole rajoitusta.
Voit rekisteröityä Workplace Essentialiin käyttämällä joko yrityksen sähköpostiosoitetta tai henkilökohtaista sähköpostiosoitetta. Vain yrityssähköpostiosoitetta käyttäen luodut tilit voidaan päivittää Workplace Advancediin. Et voi muuttaa Workplace Essential -tilisi sähköpostiosoitetta henkilökohtaisesta sähköpostiosoitteesta yrityssähköpostiosoitteeksi.

Jos olet luonut tilin henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella ja haluat tilin, jossa on yrityksen sähköpostiosoite, voit siirtyä osoitteeseen workplace.com ja luoda uuden tilin.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Essentialin ja Workplace Advancedin käyttäjiä.
Jos sinulle on annettu Workplace-käyttökoodi, voit käyttää uutta Workplace-käyttäjätiliäsi.
Voit käyttää Workplace-käyttäjätiliäsi seuraavasti:
  1. Siirry osoitteeseen workplace.com tai lataa Workplace- tai Workplace Chat -sovellus iOS App Storesta tai Google Play -kaupasta.
  2. Klikkaa tai napauta kirjautumisnäytössä Luo käyttäjätili pääsykoodin avulla.
  3. Anna saamasi 16-merkkinen käyttökoodi.
  4. Määritä yksilöllinen käyttäjänimi ja salasana. Käytät niitä kirjautuessasi Workplaceen. Kun tämä on määritetty, sinulla on käyttöoikeus Workplaceen.

Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Kyllä. Käyttäjien Workplacessa valitsemia käyttäjänimi- ja salasanatietoja käytetään vain Workplacessa. Ne eivät riipu käyttäjien Facebookissa käyttämistä salasanoista.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos käytät julkista sähköpostitoimialuetta,
  • Workplace Essential- ja Workplace Advanced -ylläpitäjät voivat valmistaa sinulle tilin Workplace-yhteisöänsä varten
  • useiden yritysten ryhmien jäsenet voivat kutsua sinut ryhmiinsä.
Huomautus: rekisteröitymistä julkisilla sähköpostitoimialueilla julkaistaan vähitellen.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Vianmääritys
Voit luoda Workplace-tilin ainoastaan tietylle henkilölle kuuluvalla yksityisellä sähköpostitoimialueella. Muista, että sähköpostitoimialue ei voi olla toisen Workplace-yhteisön jo varaama.
Et voi rekisteröityä Workplaceen käyttämällä julkista sähköpostitoimialuetta, kuten gmail.com tai yahoo.com. Et myöskään voi rekisteröityä Workplaceen käyttämällä yleistä sähköpostiosoitetta, kuten info@, admin@ tai sales@.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin käyttäjiä.
Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan toimialue on käytössä, se voi johtua siitä, että ehdottamasi tuomialue on jo toisen yrityksen käytössä tai että yrität lisätä julkista toimialuetta. Jos tämä on mielestäsi virhe ja voit todistaa toimialueen omistajuuden, ota yhteyttä tukitiimiimme tukea varten.
Huomautus: Voit lisätä sähköpostitoimialueen sallittujen listaan hallintapaneelissa. Vain yrityksen ylläpitäjät voivat siirtää sähköpostitoimialueen sallittujen luetteloon.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?