Kävijätiedot

Workplacen kävijätiedot auttavat seuraamaan ja mittaamaan organisaation Workplacen käyttöä. Lue lisää yhteyksien, julkaisujen, sitoutumisen ja ryhmien seuraamisesta.

Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ja Workplace Enterprisen ylläpitäjiä.
Hallintapaneelin kävijätietojen työkalujen avulla voit seurata ja mitata organisaation Workplacen käyttöä. Kävijätiedot-osiossa voit seurata työntekijöiden rekisteröitymisiä, ryhmien trendejä ja toimintaa julkaisujen tasolla.
Kävijätiedot-osio koostuu viidestä välilehdestä:
 • Ihmiset: seuraa, kuinka aktiivinen organisaatiosi on Workplacessa.
 • Sisältö: näet, kuinka paljon sisältöä organisaatio luo ja kuinka moni ihminen on aktiivisesti mukana luomassa.
 • Ryhmät: seuraa ryhmien luomista ja toimintaa.
 • Julkaisut: mittaa julkaisun tykkäyksiä, kommentteja ja katselukertoja.
 • Yhteydet: tunnista, missä Workplacessa tehdään yhteistyötä.
Järjestelmäylläpitäjät voivat käyttää ja tarkastella kävijätietoja sekä myöntää muille käyttöoikeuksia mukautetuilla ylläpitäjärooleilla.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Järjestelmäylläpitäjät voivat luoda mukautettuja ylläpitäjärooleja, joilla he voivat antaa käyttäjille erilaisia käyttöoikeuksia välilehtiin tai suodattimiin kävijätiedoissa.
Kun olet luonut mukautetun ylläpitäjäroolin, voit antaa sille seuraavia yksittäisiä oikeuksia:
 • Näytä toiminnan tilastot: nämä käyttäjät saavat käyttöoikeuden kaikkiin kävijätietojen välilehtiin.
 • Näytä julkaisun kävijätiedot ja hallinnoi kampanjoita: kun käyttäjät klikkaavat halintapaneelia, he voivat käyttää julkaisuja Workplacen vasemmalta puolelta.
Julkaisujen osalta voit analysoida ja seurata tietoja 15.11.2019 eteenpäin. Muilla välilehdillä tämä on 18.8.2019.
Huomautus: Kävijätiedot laajennetaan kahden vuoden jatkuvaan historiaan. Kaikki yli kahta vuotta vanhemmat tiedot poistetaan.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tietojen vieminen
Voit joukkoviedä tietoja Workplace-yhteisön ihmisistä tai ryhmistä seuraavasti:
 1. Avaa hallintapaneeli Workplace-profiilisi vasemmasta yläkulmasta.
 2. Klikkaa Kävijätiedot.
 3. Vieritä alaspäin ja klikkaa VieIhmiset- tai Ryhmät-kohdan vierestä Workplace lähettää sinulle sähköpostiviestin, jossa on linkki CSV-tiedoston lataamista varten.
Huomautus: Voit myös pyytää tietoja hallintapaneelista siirtymällä Ihmiset-välilehteen, klikkaamalla ja valitsemalla Vie työntekijätiedot. Jos haluat ryhmien tietoja, klikkaa hallintapaneelissa Ryhmät, klikkaa ja valitse Vie ryhmän tiedot.

Joukkotuontien ja -vientien hallinta
Ylläpitäjät voivat tarkistaa joukkotehtävien reaaliaikaisen tilan ihmisten tuontien ja vientien hallintapaneelista.
Pääset hallintapaneeliin seuraavasti:
 1. Siirry hallintapaneeliin ja valitse Ihmiset.
 2. Valitse tuontien ja vientien välilehti. Sieltä näet Workplaceen aiemmin tuodut ja sieltä viedyt joukkotiedostot.
 3. Voit myös tarkistaa joukkotoimintojen tilan. Sieltä näet edellisen 30 päivän aikana pyydetyt joukkotehtävät.
Ylläpitäjät voivat myös ladata joukkotehtäviä, jotka luovat valmistuessaan tiedoston. Tietosi ovat saatavilla neljän päivän ajan.

Ryhmän jäsenten tietojen vieminen
Ylläpitäjät voivat viedä tiettyjen Workplace-ryhmien jäsenet Hallintapaneelista.
Näin voit viedä tietyn ryhmän jäsenten tiedot:
 1. Siirry Hallintapaneeliin ja valitse Ryhmät.
 2. Etsi ryhmä, klikkaa ja valitse Vie jäsenet.
 3. Saat sähköpostiviestin, joka sisältää ryhmän jäsenyystiedot.
Tiedot toimitetaan linkkinä ylläpitäjälle sähköpostitse. Se on käyttäjän tai muiden hänen yrityksensä ylläpitäjien käytettävissä neljän päivän ajan Hallinnoi ryhmiä -käyttöoikeudella.
Vakioyksityisyyskäytännöt koskevat kaikkia tietoja, mutta ylläpitäjät eivät pysty näkemään toisen yrityksen käyttäjien sähköpostiosoitteita tai osastoja, jos vientiryhmä on usean yrityksen ryhmä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Näin voit sallia käyttäjien ladata Workplace-tietonsa:
 1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
 2. Klikkaa Asetukset.
 3. Klikkaa kohdan Henkilökohtaisten tietojen lataaminen vieressä.
 4. Valitse Ota käyttöön ja klikkaa Tallenna.
Huomautus: Kun ominaisuus on otettu käyttöön, käyttäjät pystyvät lataamaan Workplace-tietojensa kopion. Lue lisätietoja siitä, miten voit ladata tietosi. Käyttöehtojemme mukaan he eivät pysty poistamaan tietojaan käyttäen tätä työkalua. Turvallisuuden valvontalokeistasi voit nähdä, kuka on ladannut tietonsa.
Järjestelmän ylläpitäjät voivat ladata tietonsa Workplace API:sta käyttämällä mukautettua integraatiota.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tietosuoja
Rekisterinpitäjä on henkilö, joka päättää miksi ja miten henkilötietoja käsitellään Workplacessa. Yleisen tietosuoja-asetuksen nojalla rekisterinpitäjien on otettava käyttöön vaatimustenmukaisuusmenetelmät, jotka kattavat sen, miten henkilötietoja kerätään, mihin niitä käytetään ja kuinka pitkään niitä säilytetään. Heidän täytyy myös varmistaa, että ihmiset voivat tarkistaa omat tietonsa.
Järjestelmäylläpitäjät voivat hallinnoida Workplaceaan rekisterinpitäjänä.
Järjestelmäylläpitäjät voivat myös luoda muita ylläpitäjärooleja avustamaan Workplacen ylläpidossa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Yleinen tietosuoja-asetus koskee kaikkien Euroopan unionissa asuvien henkilöiden tietoja, joten se koskee kaikkia yrityksiä ja organisaatioita, joiden yrityksiin tai organisaatioihin kuuluu EU-kansalaisia. Yleinen tietosuoja-asetus koskee yrityksen sijainnista riippumatta kaikkia yrityksiä, jotka käsittelevät Euroopan unionissa asuvien henkilöiden henkilötietoja.
Workplace tarjoaa yrityksesi ylläpitäjille tehokkaat työkalut, lokit ja käytännöt, joilla voit suojata yhteisösi, sekä tekniset hallintatavat tietojen muokkaukseen, poistamiseen tai palauttamiseen koska tahansa. Workplace noudattaa kaikkia meitä koskevia tietosuojalakeja. Saat lisätietoja yleisestä tietosuoja-asetuksesta täältä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Usean yrityksen ryhmät ovat olemassa kaikkien esiintymien ulkopuolella. Paikallisten lakien puitteissa usean yrityksen ryhmien jäsenet voivat sopia tietojen omistusoikeudesta usean yrityksen ryhmissä. Käyttäjät voivat poistaa itsensä usean yrityksen ryhmästä, mutta heidän tietonsa säilyvät ryhmässä, elleivät he poista omaa tiliään. Lue lisää usean yrityksen ryhmistä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Henkilön oikeus tulla unohdetuksi ei ole uusi yleisen tietosuoja-asetuksen käsite. Se on tällä hetkellä nykyisen tietosuojalainsäädännön edellytys. Käyttäjällä on oikeus pyytää milloin tahansa rekisterinpitäjää poistamaan hänen omat henkilötietonsa. Tätä oikeutta kuvaillaan nyt tarkasti yleisen tietosuoja-asetuksen artiklassa 17. Pyynnön jälkeen rekisterinpitäjän on itse tiedostettava, millä perusteella hän voi jatkaa tällaisten tietojen käsittelemistä (jos perustetta on edes olemassa). Ylläpitäjät voivat pyytää käyttäjän tilin poistamista milloin tahansa. Tämä poistaa kaikki kyseisen henkilön Workplaceen tallennetut henkilötiedot. Tiedot sisältävät profiilin sekä kaiken käyttäjän julkaiseman sisällön ja kommentit.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos työntekijäsi on usean yrityksen ryhmän ylläpitäjä, yrityksesi voi tarkastella ryhmän tietoja Graph API:n tai hallintapaneelin kautta.
Graph API:n kautta:
Toiseksi tekeytymisen tunnukset tarvitaan luettaessa tietoja usean yrityksen ryhmistä. Toiseksi tekeytymisen tunnus on muodostettava usean yrityksen ryhmän jäsenelle.
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat nähdä usean yrityksen ryhmät, jos yksi tai useampi yrityksen työntekijä on kyseisen ryhmän jäsen.
Hallintapaneelin kautta:
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat nähdä usean yrityksen ryhmät, jos yksi tai useampi yrityksen työntekijä on kyseisen ryhmän jäsen.
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat nimittää itsensä usean yrityksen ryhmän ylläpitäjäksi.
Jos työntekijäsi on usean yrityksen ryhmän jäsen, yrityksesi voi tarkastella ryhmän tietoja Graph API:n tai hallintapaneelin kautta.
Graph API:n kautta:
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat lukea kaikkea usean yrityksen ryhmän sisältöä.
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat poistaa työntekijöidensä usean yrityksen ryhmään luomaa sisältöä.
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat nähdä usean yrityksen ryhmät, jos yksi tai useampi yrityksen työntekijä on kyseisen ryhmän jäsen.
Hallintapaneelin kautta:
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat nähdä usean yrityksen ryhmät, jos yksi tai useampi yrityksen työntekijä on kyseisen ryhmän jäsen.
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat pyytää saada liittyä mihin tahansa usean yrityksen ryhmään, jossa on heidän yhteisönsä jäseniä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Kampanjat
Voit luoda kampanjan, jonka avulla voit tarkastella valittujen julkaisujen ja kampanjoiden muuttujia.
Luo kampanja
Voit luoda kampanjan seuraavasti:
 1. Klikkaa uutisissa vasemmassa valikossa Hallintapaneeli.
 2. Valitse Kampanjat.
 3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa + Luo kampanja, anna kampanjalle nimi ja klikkaa sitten Luo.
Julkaisujen lisääminen kampanjaan
Voit lisätä kampanjaan minkä tahansa julkaistun ryhmäjulkaisun, jonka tarkasteluun sinulla on oikeudet. Jos kampanjaan lisätään julkaisu, jonka tarkasteluun sinulla ei ole oikeuksia, voit silti tarkastella raportoituja tietoja, mutta et näe julkaisun esikatselua Tämän kampanjan julkaisut -osiossa.
Julkaisujen lisääminen kampanjaan:
 1. Valitse kampanja, johon haluat lisätä julkaisuja.
 2. Klikkaa +Lisää julkaisu.
 3. Anna julkaisun URL-osoite tai tunnus ja klikkaa Lisää.
Voit lisätä kampanjaan enintään 50 julkaisua. Voit lisätä julkaisuja kampanjaan myös klikkaamalla julkaisun oikealta puolelta ja valitsemalla sitten Lisää tämä julkaisu kampanjaan. Voit sitten lisätä julkaisun olemassa olevaan kampanjaan tai luoda uuden kampanjan tälle julkaisulle.
Kun olet määrittänyt kampanjaan julkaisut, joita haluat seurata, voit valita kahdesta raportointivaihtoehdosta:
 • Ihmiset: tämä ihmisiin perustuva raportointi tarkastelee sitä, kuinka moni eri ihminen on nähnyt vähintään yhden kampanjan julkaisun, kommentoinut julkaisua tai reagoinut julkaisuun.
 • Sitoutuminen: tämä toimintaan perustuva raportointi tekee yhteenvedon kampanjan kaikkien julkaisujen nähneiden, kommenttien ja reaktioiden määrästä.
Mitä muuttujia näytetään?
Kaikkia muuttujia ei näytetä kampanjoille, joissa vähintään yksi julkaisu on julkaistu ennen 9.4.2020. Jos kampanja sisältää vähintään yhden julkaisun ajalta ennen 15.11.2019, siitä näytetään vain kaksi tietojoukkoa:
 • Kulutus ajan mittaan
 • Kampanjaan suhtautuminen aikavälillä.
Jos kampanja sisältää vähintään yhden julkaisun ajalta 16.11.2019–8.4.2020, siitä ei näytetä ihmismääriä.
Ketkä ylläpitäjät voivat käyttää kampanjoita:
Seuraavat ylläpitäjät voivat luoda, muokata ja tarkastella kampanjoita:
 • järjestelmäylläpitäjä
 • sisällön moderaattori
 • tilinhoitaja
 • Analyytikko
Järjestelmäylläpitäjät voivat määrittää mukautetuille ylläpitäjärooleille oikeuden tarkastella kaikkia Workplace-kävijätietoja sekä hallita kampanjoita. He voivat myös antaa oikeuden tarkastella julkaisun kävijätietoja.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Kyselyt
HallintapaneelinKyselyt-osiota voivat käyttää vain järjestelmäylläpitäjät, sisältömoderaattorit ja ylläpitäjät, joiden mukautettu rooli sallii kyselyiden hallinnoinnin.
Kun luot kyselyn, vastaanottajat saavat Workplace Chat -viestin, jossa on kaksi toimintoa: Osallistu kyselyyn ja Muistuta minua. Jos vastaanottaja ei ole osallistunut kyselyyn tai määrittänyt muistutusta, Workplace lähettää toisen viestin 24 tunnin kuluttua alkuperäisen kyselyn lähettämisestä.
Voit luoda kyselyn ja tarkastella sitä seuraavasti:
 1. Klikkaa hallintapaneelissaKyselyt. Näet luettelon kyselyistä ja niiden tiloista.
 2. Voit luoda uuden kyselyn klikkaamalla oikeassa yläkulmassa Luo kysely.
 3. Täytä seuraavat kentät Tiedot-osiossa:
  Nimi: lisää kyselylle yksilöllinen nimi (enintään 75 merkkiä).
  Kutsuviesti: Kirjoita halutessasi kutsuviesti. Jos et lisää kutsuviestiä, lähetämme oletusarvoisen viestin.
 4. Klikkaa Jatka.
 5. Lisää Kysymykset-osiossa enintään viisi kysymystä ja klikkaa Jatka. Kysymyksillä voi olla mikä tahansa vastaustyyppi, ja voit määrittää niitä valinnaisiksi. Klikkaa Jatka.
 6. Vastaanottajat-osiossa voit valita Ihmisjoukko-vaihtoehdon tai Manuaalinen lista -vaihtoehdon, jos haluat tuoda jopa 30 000 ihmisen listan annetusta mallista. Voit myös lähettää kyselyn linkkien tai mukautetun sähköpostin kautta. Voit mukauttaa jälkimmäisen vastaanottajan nimellä. Klikkaa Jatka.
 7. Kesto-osiossa voit valita kyselyllesi sopivan näyttötiheyden. Valitse kyselyllesi parhaiten sopiva aika ja päivämäärä.
  • Jos valitset Vain kerran kaikille, kaikki valitut vastaanottajat saavat kyselyn kerran.
  • Jos valitset Toistuvasti satunnaisotannoille, valikoiduista vastaanottajista koostuvat satunnaisotannat saavat kyselyn määritetyn päivämäärävälin aikana. Jokainen otanta vastaanottaa kyselyn vain kerran.
Kyselyiden tulokset ovat nimettömiä, ja tulokset näytetään vain, jos yli neljä ihmistä vastaa kyselyyn. Jos alle neljä ihmistä vastaa kyselyyn, tuloksia ei ilmoiteta.
Muista, että kun kysely on julkaistu, sitä ei voi muokata. Sen voi kuitenkin peruuttaa milloin tahansa. Valmistunutta kyselyä ei voi peruuttaa.
Jos haluat lukea lisää siitä, miten kyselyt auttavat mittaamaan työntekijöiden mielipidettä organisaatiossa, siirry Get the Pulse of Your Organization -sivulle.
Huomautus: kyselyssä voi olla enintään 100 000 osallistujaa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?