Kävijätiedot

Workplacen kävijätiedot auttavat seuraamaan ja mittaamaan organisaation Workplacen käyttöä. Lue lisää yhteyksien, julkaisujen, sitoutumisen ja ryhmien seuraamisesta.

Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ja Workplace Enterprisen ylläpitäjiä.
Kävijätiedot on hallintapaneelin osio, jonka työkalujen avulla voit seurata ja mitata organisaation Workplacen käyttöä. Kävijätiedot-osiossa voit seurata työntekijöiden rekisteröitymisiä, ryhmien trendejä ja toimintaa julkaisujen tasolla.
Kävijätiedot-osio koostuu viidestä välilehdestä:
 • Ihmiset: Seuraa, kuinka aktiivinen organisaatiosi on Workplacessa. Tarkastele aktiivisuutta yhteisön julkaisun ja käyttöönoton aikana sekä kuukausittaista toimintaa.
 • Sisältö: tämän avulla voit nähdä, kuinka paljon sisältöä organisaatio luo ja kuinka moni ihminen on aktiivisesti mukana luomassa.
 • Ryhmät: seuraa ryhmien luontia ja toimintaa Workplacessa ja aktiivisimmissa ryhmissä.
 • Julkaisut: tällä välilehdellä voit mitata julkaisun tykkäyksiä, kommentteja ja katselukertoja seurataksesi viestinnän vaikutusta edistyneiden julkaisutason tehokkuustietojen avulla.
 • Yhteydet: tunnista ihmisten välisten vuorovaikutusten perusteella, missä Workplacessa tehdään yhteistyötä.
Vain Workplacen ylläpitäjät voivat tarkastella ja käyttää Kävijätiedot-osiota. Myös ihmiset, joilla on mukautettu ylläpitäjärooli, voivat tarkastella Kävijätiedot-osiota. Lue lisää mukautettujen ylläpitäjäroolien luomisesta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
System Administrators can create custom admin roles to give users access to different tabs in Insights.
When you have created a custom admin, you can grant them access to the following standalone permissions:
 • See activity insights - these users will have access to all the tabs within Insights.
 • See post insights - when these users click their Admin Panel, they can access Posts from the left of Workplace.
For Posts, you can measure and track data from November 15, 2019. For all other tabs, it's from from August 18, 2019.
Note: Insights will be extended to a 2 year rolling history. Any data older than 2 years will be deleted.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tietojen vieminen
Voit joukkoviedä tietoja Workplace-yhteisön ihmisistä tai ryhmistä seuraavasti:
 1. Avaa hallintapaneeli Workplace-profiilisi vasemmasta yläkulmasta.
 2. Klikkaa Kävijätiedot.
 3. Vieritä alaspäin ja klikkaa Vie kohdan Ihmiset tai Ryhmät lähellä. Workplace lähettää sinulle sähköpostiviestin, jossa on linkki CSV-tiedoston lataamista varten.
Huomautus: Voit myös pyytää tietoja hallintapaneelista siirtymällä Ihmiset-välilehteen, klikkaamalla ja valitsemalla Vie työntekijätiedot. Jos haluat ryhmien tietoja, klikkaa hallintapaneelissa Ryhmät, klikkaa ja valitse Vie ryhmän tiedot.
Muista, että CSV-tiedoston sarakkeen Activity Summary for Date (päivämäärän toiminnan yhteenveto) vasemmalla puolella olevat tiedot ovat reaaliaikaisia, kun taas sarakkeen oikealla puolella olevat tiedot koskevat päivämäärää, joka on mainittu sarakkeessa Activity Summary for Date (päivämäärän toiminnan yhteenveto).

Joukkotuontien ja -vientien hallinta
Ylläpitäjät voivat tarkistaa joukkotehtävien reaaliaikaisen tilan ihmisten tuontien ja vientien hallintapaneelista.
Pääset hallintapaneeliin seuraavasti:
 1. Siirry hallintapaneeliin ja valitse Ihmiset.
 2. Valitse tuontien ja vientien välilehti. Sieltä näet Workplaceen aiemmin tuodut ja sieltä viedyt joukkotiedostot.
 3. Voit myös tarkistaa joukkotoimintojen tilan. Sieltä näet edellisen 30 päivän aikana pyydetyt joukkotehtävät.
Ylläpitäjät voivat myös ladata joukkotehtäviä, jotka luovat valmistuessaan tiedoston. Tietosi ovat saatavilla neljän päivän ajan.

Ryhmän jäsenten tietojen vieminen
Ylläpitäjät voivat viedä tiettyjen Workplace-ryhmien jäsenet Hallintapaneelista.
Näin voit viedä tietyn ryhmän jäsenten tiedot:
 1. Siirry Hallintapaneeliin ja valitse Ryhmät.
 2. Etsi ryhmä ja valitse Vie jäsenet.
 3. Saat sähköpostiviestin, joka sisältää ryhmän jäsenyystiedot.
Tiedot toimitetaan linkkinä ylläpitäjälle sähköpostitse. Se on käyttäjän tai muiden hänen yrityksensä ylläpitäjien käytettävissä neljän päivän ajan Hallinnoi ryhmiä -käyttöoikeudella.
Vakioyksityisyyskäytännöt koskevat kaikkia tietoja, mutta ylläpitäjät eivät pysty näkemään toisen yrityksen käyttäjien sähköpostiosoitteita tai osastoja, jos vientiryhmä on usean yrityksen ryhmä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Essentialin ja Workplace Advancedin ylläpitäjiä.
Näin voit sallia käyttäjien ladata Workplace-tietonsa:
 1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
 2. Klikkaa Asetukset.
 3. Klikkaa Henkilökohtaisten tietojen lataaminen -kohdan vieressä olevaa valintaruutua.
Huomautus: Kun ominaisuus on otettu käyttöön, käyttäjät pystyvät lataamaan Workplace-tietojensa kopion tilin yleisistä asetuksistaan. Käyttöehtojemme mukaan he eivät pysty poistamaan tietojaan käyttäen tätä työkalua. Turvallisuuden valvontalokeistasi voit nähdä, kuka on ladannut tietonsa.
Muista, että et voi ladata käyttäjän tietoja hänen puolestaan. Järjestelmän ylläpitäjät voivat aina Graph API:n avulla käyttää tietoja yhteisön käyttäjistä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tietosuoja
A Data Controller is the person who decides why and how personal data on Workplace is processed. Data Controllers need to adopt compliance measures according to GDPR to cover how personal data is collected, what it's used for and how long it's retained. They must also ensure that people have access to their own data.
On Workplace Essential, Workplace Enterprise and Workplace Advanced, a System Admin manages their Workplace as the Data Controller.
System Admins can also create additional admin roles to assist in maintaining their Workplace.
Find out more about System Admins and custom admins here. More information on Workplace and GDPR can be found here.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Yleinen tietosuoja-asetus koskee kaikkien Euroopan unionissa asuvien henkilöiden tietoja, joten se koskee kaikkia yrityksiä ja organisaatioita, joiden yrityksiin tai organisaatioihin kuuluu EU-kansalaisia. Yleinen tietosuoja-asetus koskee yrityksen sijainnista riippumatta kaikkia yrityksiä, jotka käsittelevät Euroopan unionissa asuvien henkilöiden henkilötietoja.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Usean yrityksen ryhmät ovat olemassa kaikkien esiintymien ulkopuolella. Paikallisten lakien puitteissa usean yrityksen ryhmien jäsenet voivat sopia tietojen omistusoikeudesta usean yrityksen ryhmissä. Käyttäjät voivat poistaa itsensä usean yrityksen ryhmästä, mutta heidän tietonsa säilyvät ryhmässä, elleivät he poista omaa tiliään. Lue lisää usean yrityksen ryhmistä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Henkilön oikeus tulla unohdetuksi ei ole uusi yleisen tietosuoja-asetuksen käsite. Se on tällä hetkellä nykyisen tietosuojalainsäädännön edellytys. Käyttäjällä on oikeus pyytää milloin tahansa rekisterinpitäjää poistamaan hänen omat henkilötietonsa. Tätä oikeutta kuvaillaan nyt tarkasti yleisen tietosuoja-asetuksen artiklassa 17. Pyynnön jälkeen rekisterinpitäjän on itse tiedostettava, millä perusteella hän voi jatkaa tällaisten tietojen käsittelemistä (jos perustetta on edes olemassa). Ylläpitäjät voivat pyytää käyttäjän tilin poistamista milloin tahansa. Tämä poistaa kaikki kyseisen henkilön Workplaceen tallennetut henkilötiedot. Tiedot sisältävät profiilin sekä kaiken käyttäjän julkaiseman sisällön ja kommentit.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Premium -yhteisöjen ylläpitäjiä

Jos työntekijäsi on usean yrityksen ryhmän ylläpitäjä, yrityksesi voi tarkastella ryhmän tietoja Graph API:n tai hallintapaneelin kautta.
Graph API:n kautta:
Toiseksi tekeytymisen tunnukset tarvitaan luettaessa tietoja usean yrityksen ryhmistä. Toiseksi tekeytymisen tunnus on muodostettava usean yrityksen ryhmän jäsenelle.
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat nähdä usean yrityksen ryhmät, jos yksi tai useampi ryhmän työntekijä on kyseisen ryhmän jäsen
Hallintapaneelin kautta:
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat nähdä usean yrityksen ryhmät, jos yksi tai useampi ryhmän työntekijä on kyseisen ryhmän jäsen
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat nimittää itsensä usean yrityksen ryhmän ylläpitäjäksi
Jos työntekijäsi on usean yrityksen ryhmän jäsen, yrityksesi voi tarkastella ryhmän tietoja Graph API:n tai hallintapaneelin kautta.
Graph API:n kautta:
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat lukea kaikkea usean yrityksen ryhmän sisältöä
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat poistaa työntekijöidensä usean yrityksen ryhmään luomaa sisältöä
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat nähdä usean yrityksen ryhmät, jos yksi tai useampi ryhmän työntekijä on kyseisen ryhmän jäsen
Hallintapaneelin kautta:
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat nähdä usean yrityksen ryhmät, jos yksi tai useampi ryhmän työntekijä on kyseisen ryhmän jäsen
 • Yrityksen ylläpitäjät voivat pyytää saada liittyä mihin tahansa usean yrityksen ryhmään, jossa on heidän yhteisönsä jäseniä


Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Kampanjat
You can create a campaign to show metrics for your selected posts and campaigns.
Create a campaign
To create a campaign:
 1. Go to your Admin Panel on the left of your Workplace.
 2. Select Campaigns.
 3. Click + Create New Campaign on the right, add a name for your campaign and click Create.
Add posts to a campaign
You can add any published group post that you have viewing permissions for to a campaign. If a post that you don't have viewing permissions for is added to a campaign, you'll still have access to the reported data, but you won't be able to see the post preview in the Posts in this campaign section.
To add posts to a campaign:
 1. Select the campaign you'd like to add posts to.
 2. Click + Add Post.
 3. Enter post URL or ID and click Done.
You can add up to 50 posts to a campaign. You can also add a post to a campaign by clicking on the right of your post and selecting Add post to a campaign. You can then add the post to an existing campaign, or create a new campaign using that post.
When your campaign has been set up with the posts you want to track, you can choose between two reporting options:
 • People - This is people based reporting, which looks at the discrete number of people who have seen, commented or reacted on at least one post in a campaign.
 • Engagement - This is action based reporting, which sums up the Seen by, Comments and Reactions for each post within a campaign.
What metrics will be displayed?
Not all metrics are shown for campaigns containing one or more posts that were published before April 9, 2020. If the campaign contains one or more posts from before November 15, 2019, only 2 data sets will be shown:
 • Consumption Over Time
 • Campaign Sentiment Over Time
If the campaign contains one or more posts that were published from November 16, 2019 to April 8, 2020, no People counts will be shown.
Which admins can access campaigns?
The following admins can create, edit and view campaigns:
 • System admin
 • Content Moderator
 • Account Manager
 • Analyst
System admins can also assign the permission to see post insights and manage campaigns to custom admin roles.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Kyselyt
HallintapaneelinKyselyt-osiota voivat käyttää vain järjestelmäylläpitäjät, sisältömoderaattorit ja ylläpitäjät, joiden mukautettu rooli sallii kyselyiden hallinnoinnin.
Kun luot kyselyn, vastaanottajat saavat Workplace Chat -viestin, jossa on kaksi toimintoa: Osallistu kyselyyn ja Muistuta minua. Jos vastaanottaja ei ole osallistunut kyselyyn tai määrittänyt muistutusta, Workplace lähettää toisen viestin 24 tunnin kuluttua alkuperäisen kyselyn lähettämisestä.
Voit luoda kyselyn ja tarkastella sitä seuraavasti:
 1. Klikkaa hallintapaneelissaKyselyt. Näet luettelon kyselyistä ja niiden tiloista.
 2. Voit luoda uuden kyselyn klikkaamalla oikeassa yläkulmassa Luo kysely.
 3. Täytä seuraavat kentät Tiedot-osiossa:
  Nimi: lisää kyselylle yksilöllinen nimi (enintään 75 merkkiä).
  Kutsuviesti: Kirjoita halutessasi kutsuviesti. Jos et lisää kutsuviestiä, lähetämme oletusarvoisen viestin.
 4. Klikkaa Jatka.
 5. Lisää Kysymykset-osiossa enintään viisi kysymystä ja klikkaa Jatka. Kysymyksillä voi olla mikä tahansa vastaustyyppi, ja voit määrittää niitä valinnaisiksi. Klikkaa Jatka.
 6. Vastaanottajat-osiossa voit valita Ihmisjoukko-vaihtoehdon tai Manuaalinen lista -vaihtoehdon, jos haluat tuoda jopa 30 000 ihmisen listan annetusta mallista. Voit myös lähettää kyselyn linkkien tai mukautetun sähköpostin kautta. Voit mukauttaa jälkimmäisen vastaanottajan nimellä. Klikkaa Jatka.
 7. Kesto-osiossa voit valita kyselyllesi sopivan näyttötiheyden. Valitse kyselyllesi parhaiten sopiva aika ja päivämäärä.
  • Jos valitset Vain kerran kaikille, kaikki valitut vastaanottajat saavat kyselyn kerran.
  • Jos valitset Toistuvasti satunnaisotannoille, valikoiduista vastaanottajista koostuvat satunnaisotannat saavat kyselyn määritetyn päivämäärävälin aikana. Jokainen otanta vastaanottaa kyselyn vain kerran.
Kyselyiden tulokset ovat nimettömiä, ja tulokset näytetään vain, jos yli neljä ihmistä vastaa kyselyyn. Jos alle neljä ihmistä vastaa kyselyyn, tuloksia ei ilmoiteta.
Muista, että kun kysely on julkaistu, sitä ei voi muokata. Sen voi kuitenkin peruuttaa milloin tahansa. Valmistunutta kyselyä ei voi peruuttaa.
Jos haluat lukea lisää siitä, miten kyselyt auttavat mittaamaan työntekijöiden mielipidettä organisaatiossa, siirry Get the Pulse of Your Organization -sivulle.
Huomautus: kyselyssä voi olla enintään 100 000 osallistujaa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?