Mitä vaiheita Workplace-käyttäjätilin luontiin kuuluu?

Uuden käyttäjätilin luomiseen Workplacessa on kolme vaihetta:
  1. Valmistele: luo käyttäjätili Workplace-esiintymässäsi (käyttäjälle ei ilmoiteta).
  2. Kutsu: salli valmistellun käyttäjän varata tilinsä (käyttäjälle ilmoitetaan).
  3. Varaa: kutsuttu käyttäjä aktivoi Workplace-tilinsä.
Se, miten kutsut käyttäjiä Workplaceen, määrittää sen, luodaanko tili, valmistellaanko tili vai kutsutaanko tilille. Käyttäjästä tulee laskutettava käyttäjä vasta, kun hän siirtyy valmistelusta kutsuvaiheeseen.
Ennen kuin työkaverit kutsutaan käyttämään Workplacea, he eivät tiedä, että heillä on valmisteltu tili. Kun tili on valmistellussa tilassa:
  • Käyttäjä ei pysty varaamaan tiliään, vaan yritykset tehdä niin epäonnistuvat.
  • Käyttäjä ei saa sähköpostiviestejä tai muita ilmoituksia Workplacesta.
  • Sinua ei laskuteta tilistä.
Kun olet valmis siihen, että työkaverit varaavat tilinsä, kutsut heidät Workplaceen.
Kun työkaverit on kutsuttu, he saavat sähköpostiviestin, joka kutsuu heidät varaamaan tilinsä yksittäisesti muodostetun URL-osoitteen kautta. Kun kyseessä ovat kertakirjautumista tukevat tilit, jäsenet voivat myös varata ne kirjautumalla Workplaceen määritetyn kertakirjautumispalvelusi kautta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?