Tärkeäksi merkitseminen

Julkaisun merkitseminen tärkeäksi takaa, että jokainen yrityksessäsi kuulee tärkeimmät päivitykset. Tärkeistä julkaisuista tulee sähköposti-ilmoitus, ja ne näkyvät uutisten yläosassa ja antavat järjestelmäylläpitäjille käyttöoikeuden tiettyihin julkaisuun sitoutumisen muuttujiin.

Julkaisun merkitseminen tärkeäksi korostaa tärkeää sisältöä. Tärkeäksi merkityt julkaisut näytetään uutisten ylälaidassa kaikille ryhmän jäsenille.
Kiinnitetyt julkaisut on yksi tapa varmistaa, että tietoa sisältävä julkaisu pysyy ryhmän ylälaidassa. Koska kiinnitetyt julkaisut jaetaan vain ryhmän ylälaitaan ja ne jäävät sinne pysyvästi, tätä ominaisuutta käytetään usein tiedottamaan ryhmän tarkoituksesta. Lue lisää täällä.
Käyttäjän nostaminen uutisten ylälaitaan tarkoittaa sitä, että kaikki käyttäjän julkaisema sisältö näytetään uutisten ylälaidassa kaikille työntekijöille. Tämä vaihtoehto on yleensä vain johtajien tai muiden suurta kattavuutta tarvitsevien tilien käytössä. Lue lisää täällä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tärkeitä julkaisuja voivat hallinnoida järjestelmäylläpitäjät, sisältömoderaattorit ja mukautetut ylläpitäjäroolit, joilla on käyttölupa julkaisujen merkitsemiseen tärkeiksi. Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ja Workplace Enterprisen käyttäjiä.
Kun järjestelmäylläpitäjä ja sisältömoderaattori merkitsee julkaisun tärkeäksi:
  • Se näytetään ryhmän jäsenten uutisten ylälaidassa.
  • Se näytetään sen julkaisseen ryhmän ylälaidassa.
  • Tärkeän julkaisun sitoutumismuuttujat ovat tarkasteltavissa.
  • Kaikki ryhmän jäsenet saavat ilmoituksen.
Ylläpitäjät, moderaattorit ja muut, joilla on oikeus merkitä julkaisuja tärkeiksi, voivat myös lähettää kaikille ryhmän jäsenille sähköposti-ilmoituksen.
Tärkeän julkaisun luominen
Voit merkitä julkaisun tärkeäksi seuraavasti:
  1. Klikkaa julkaisussa ja valitse Merkitse tärkeäksi.
  2. Valitse, kuinka kauan haluat julkaisun pysyvän uutisten ylälaidassa (1–7 päivää).
  3. Valitse, minkä toimintokutsupainikkeen haluat näkyvän julkaisussa.
  4. Valitse, lähetetäänkö kaikille ryhmän jäsenille sähköposti-ilmoituksia.
  5. Klikkaa Vahvista.
Tärkeät julkaisut näkyvät sekä ryhmän että kaikkien ryhmän jäsenten uutisten ylälaidassa siihen saakka, kunnes jokin seuraavista ehdoista täyttyy:
  • Ylläpitäjän määrittämä aikaraja umpeutuu.
  • Ryhmän jäsen on klikannut Merkitse luetuksi-, Ohita- tai Valmis-toimintokutsupainiketta.
Jos useampi kuin yksi julkaisu merkitään tärkeäksi, uusin julkaisu näytetään ensin.
Henkilö, joka alun perin merkitsi julkaisun tärkeäksi, voi myös lähettää jatkoilmoituksia.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ja Workplace Enterprisen käyttäjiä.
Julkaisun voi merkitä tärkeäksi enintään seitsemäksi päiväksi. Päivä lasketaan 24 tunnin jaksona, ei kalenteripäivänä.
Voit poistaa tärkeän julkaisun uutisten yläosasta suunniteltua aiemmin seuraavasti:
  1. Siirry Hallintapaneeliisi ja klikkaa Tärkeät julkaisut.
  2. Klikkaa kyseisessä julkaisussa Lopeta nyt ja klikkaa sitten Vahvista.
Huomautus: käyttäjät voivat käyttää Merkitse luetuksi -toimintoa poistaakseen tärkeän julkaisun uutisistaan ennen ylläpitäjän määrittämää vanhenemispäivää.
Voit myös nähdä tärkeiksi Workplacessa merkitsemiesi julkaisujen tehokkuuden.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Voit lisätä johtajat tai muut yrityksen johtohenkilöt uutisten yläosaan, jolloin heidän julkaisunsa nähdään ensin. Kun markkinoit työntekijän julkaisuja, kyseisen henkilön julkaisut näkyvät uutisten yläreunassa kaikille käyttäjille esiintymässä.
Työntekijöiden julkaisujen asettaminen näkymään uutisten yläosassa:
  1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
  2. Klikkaa Ihmiset.
  3. Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa Muokkaa ihmisiä -kohdan vieressä ja valitse sitten Markkinoi julkaisuja uutisissa.
  4. Kirjoita sen työntekijän nimi tai sähköpostiosoite, jonka julkaisut haluat näyttää ensin, ja klikkaa sitten Lisää.
  5. Klikkaa Valmis.
Huomautus: työntekijän lisääminen uutisten yläosaan edellyttää ylläpitäjän oikeuksia.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ja Workplace Enterprisen käyttäjiä.
Kun julkaisu merkitään tärkeäksi, käyttäjä saa ilmoituksen hänen ilmoitusasetuksistansa riippumatta.
Ylläpitäjä voi myös halutessaan lähettää sähköposti-ilmoituksen. Jos sähköposti-ilmoitus lähetetään, se toimitetaan jokaiselle ryhmän jäsenelle, vaikka hän olisi valinnut, ettei sähköposti-ilmoituksia toimiteta.
Lisäilmoitusten lähettäminen
Julkaisun alun perin merkinnyt ylläpitäjä tai sisällön moderaattori voi lähettää seurantailmoituksia milloin tahansa.
Lisäilmoitusten lähettäminen:
  1. Siirry ryhmään, jossa tärkeä julkaisu on tehty.
  2. Klikkaa julkaisun alta Ilmoita.
  3. Valitse, haluatko lähettää ilmoituksen joko Ihmiset, jotka eivät ole nähneet julkaisuasi tai Ihmiset, jotka eivät ole klikanneet painiketta julkaisussasi.
  4. Valitse, haluatko lähettää sähköposti-ilmoituksen myös valitsemallesi yleisölle.
  5. Klikkaa Lähetä.
Vain julkaisun alun perin tärkeäksi merkinnyt ylläpitäjä, sisällön moderaattori tai käyttäjä, jolla on mukautetut oikeudet, voi lähettää lisäilmoituksia. Lisäilmoituksia ei voi lähettää välittömästi ensimmäisen ilmoituksen lähettämisen jälkeen.
Ei ole rajoitusta sille, montako kertaa ilmoitukset voidaan lähettää sen jälkeen, mutta ilmoita-vaihtoehto ei ole enää saatavilla, kun kaikki ryhmän jäsenet ovat nähneet julkaisusi.
Voit myös nähdä tärkeiksi Workplacessa merkitsemiesi julkaisujen tehokkuutta .
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin käyttäjiä.
Samanaikaisesti tärkeäksi määritettävien julkaisujen määrää ei ole rajoitettu. Näet uusimman tärkeän julkaisun uutisten ylälaidassa. Nähtyään tärkeän julkaisun hänelle näytetään seuraava julkaisu. Voit myös halutessasi tarkastella kaikkia tärkeitä julkaisuja.
Huomautus: voit nyt vähentää uutisissa näkyvien tärkeiden julkaisujen määrää Merkitse luetuksi -toiminnon avulla.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplacen ylläpitäjiä.
Voit nähdä tärkeiksi merkittyjen julkaisujen tehokkuuden seuraavasti:
  1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli ja klikkaa sitten Tärkeät julkaisut.
  2. Etsi tarkasteltava julkaisu oikean laidan Aktiivinen- tai Mennyt-kohdassa.
Näet aktiivisten ja menneiden tärkeiden julkaisujen muuttujat, kuten:
  • nähnyt
  • merkitty luetuksi
  • Kommentit
  • reaktiot
  • henkilö, joka merkitsi julkaisun tärkeäksi
  • noston luontipäivämäärä
  • noston päättymispäivämäärä
  • kyky päättää aktiivisia nostoja
Klikkaamalla voit myös nähdä julkaisun tai viedä muuttujat laskentataulukkoon.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Sinun on oltava kirjautunut sisään Workplaceen ylläpitäjänä pöytäkoneella voidaksesi käyttää tätä toimintoa.
Voit nostaa käyttäjän aikajanajulkaisut yhteisön uutisten yläosaan seuraavasti:
  1. Klikkaa etusivun vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
  2. Klikkaa Ihmiset.
  3. Klikkaa sen henkilön nimen vieressä, jonka julkaisujen haluat näkyvän ylhäällä.
  4. Valitse Markkinoi julkaisuja uutisissa.
Kun markkinoit jonkun henkilön julkaisuja, Workplace tekee kaikista yhteisön jäsenistä automaattisesti kyseisen käyttäjän seuraajia.
Muista, että et voi nostaa ryhmäjulkaisuja jonkun henkilön uutisten yläosaan – ainoastaan julkaisuja käyttäjän profiilissa.
Julkaisun markkinoinnin poistaminen käytöstä
Voit poistaa henkilön julkaisun markkinoinnin käytöstä toistamalla yllä olevat vaiheet mutta valitsemalla Poista julkaisun markkinointi käytöstä.
Kun valitset henkilön julkaisun markkinoinnin lopettamisen, hänen julkaisujaan markkinoimalla lisättyjä seuraajia ei poisteta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?