Miten voin linkittää keskustelun ryhmään Workplacessa, ja miten se toimii?

Kun luot ryhmän ensimmäisen kerran, voit halutessasi luoda ryhmäkeskustelun automaattisesti.
Kun jäsenet liittyvät ryhmään tai heidät lisätään siihen, he liittyvät myös linkitettyyn keskusteluun. Jos jäsen poistuu ryhmästä, hänet poistetaan samalla keskustelusta. Jos ryhmän jäsen poistuu keskustelusta, häntä ei kuitenkaan poisteta ryhmästä.
Ryhmässäsi on oltava alle 250 jäsentä, jotta luoda linkitetyn keskustelun. Ryhmissä, jotka on määritetty ihmisjoukolle ja ryhmissä, joissa on automaattiset jäsenyyssäännöt ei voi olla linkitettyä keskustelua. Ryhmän ylläpitäjänä voit poistaa keskustelun käytöstä milloin tahansa.
Jos et luonut keskustelua, kun loit ryhmäsi, voit lisätä sellaisen ylläpitäjän asetuksista.
Näin voit lisätä keskustelun ryhmääsi:
  1. Klikkaa ryhmän kansikuvan alla .
  2. Klikkaa Ylläpitoasetukset.
  3. Klikkaa Keskustelu-kohdan vieressä .
  4. Klikkaa Lisää keskustelu ja klikkaa sitten Ota käyttöön.
Voit linkittää olemassa olevan keskustelun ryhmään seuraavasti:
  1. Klikkaa ryhmän kansikuvan alla .
  2. Klikkaa Ylläpitoasetukset.
  3. Klikkaa Keskustelu-kohdan vieressä .
  4. Klikkaa Linkitä olemassa oleva keskustelu.
  5. Valitse linkitettävä keskustelu ja paina Jatka.
Kun linkität olemassa olevan keskustelun ryhmääsi, yhdistät jäsenet automaattisesti. Kaikki ryhmän jäsenet lisätään keskusteluun, ja kaikki keskusteluun osallistujat lisätään ryhmään.
Keskustelun linkityksen peruminen ryhmästä
  1. Siirry Workplace-kotisivultasi ryhmään, josta haluat poistaa linkitetyn keskustelun. Voit löytää sen hakemalla ryhmän nimeä vasemmassa paneelissa.
  2. Klikkaa ryhmän yläreunassa ja valitse Ylläpitoasetukset.
  3. Klikkaa Keskustelu-kohdan vieressä .
  4. Klikkaa Poista keskustelu ja vahvista klikkaamalla Poista linkitys.
Keskustelu ei enää liity ryhmääsi. Jäsenet pystyvät yhä löytämään keskustelun ja lähettämään uusia viestejä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?