Ryhmien hallinnoiminen

Järjestelmäylläpitäjät voivat määrittää itselleen ylläpitäjän käyttöoikeuden mihin tahansa Workplace-yhteisönsä ryhmään, merkitä ryhmän viralliseksi, automatisoida ryhmän jäsenyyden ja poistaa ryhmän kokonaan pois käytöstä.

Jos olet ryhmän ylläpitäjä eikä ryhmässä ole ketään muuta, ryhmästä poistuminen poistaa sen.
Workplace Essential ja Workplace Advanced
Lisäksi järjestelmäylläpitäjät ja sisältömoderaattorit voivat poistaa minkä tahansa ryhmän Workplace Advanced -yhteisöissä.
Voit poistaa ryhmän Workplace Advancedissa seuraavasti:
  1. Klikkaa Workplacen oikeassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
  2. Klikkaa Ryhmät ja hae ryhmää, jonka haluat poistaa.
  3. Klikkaa ja valitse Poista ryhmä.
  4. Kirjoita ryhmän nimi ruutuun ja klikkaa Poista ryhmä.
Huomautus: Ryhmän poistamista ei voi kumota. Kun ryhmä on poistettu, kaikki julkaisut, jäsenet tai tiedostot poistetaan pysyvästi.
Usean yrityksen ryhmät
Usean yrityksen ryhmä poistetaan automaattisesti, jos kaikki sen jäsenet poistuvat ryhmästä. Ryhmän ylläpitäjä voi poistaa kaikki ryhmästä ja sitten itsensä, jos hän haluaa poistaa ryhmän.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Essentialin ja Workplace Advancedin käyttäjiä.
Sinun on oltava yrityksen ylläpitäjä tai sisällön moderaattori ja kirjautuneena Workplaceen tietokoneellasi, jotta voit nimittää itsesi ryhmän ylläpitäjäksi.
Näin voit nimittää itsesi ryhmän ylläpitäjäksi:
  1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
  2. Klikkaa Ryhmät ja hae ryhmää, jonka ylläpitäjä haluat olla.
  3. Klikkaa ryhmän nimen vieressä ja valitse sitten Nimitä minut ylläpitäjäksi tai Liity ylläpitäjänä.
Huomautus: analyytikot tai tilinhoitajat eivät voi nimittää itseään ryhmän ylläpitäjäksi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplacen ylläpitäjiä.
Workplacen ylläpitäjät voivat ottaa käyttöön ryhmien automaattisen jäsenyyden. Ryhmien ylläpitäjät voivat sen avulla automaattisesti lisätä jäseniä työnimikkeen tai sijainnin kaltaisten profiilitietojen perusteella.
Voit ottaa ominaisuuden käyttöön tietokoneella seuraavasti:
  1. Klikkaa Hallintapaneeli > Asetukset.
  2. Valitse Ryhmät-osiossa Automaattinen jäsenyys -valintaruutu ja klikkaa Tallenna.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos et ole ylläpitäjä, näet kaikki yrityksesi ryhmät salaisia ryhmiä lukuun ottamatta seuraavalla tavalla:
  1. Klikkaa aloitussivulta Näytä kaikki... vasemmalta Ryhmät-kohdan alta.
  2. Klikkaa Näytä kaikki ryhmät sivun yläreunassa.
Jos olet yhteisön ylläpitäjä Workplace Advancedissa, voit nähdä kaikki yrityksesi ryhmät (myös salaiset) seuraavasti:
  1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
  2. Klikkaa Ryhmät.
Näet luettelon kaikkien ryhmien nimistä, ryhmien ja jäsenten ja ylläpitäjien määrät, ryhmän luomispäivämäärän ja ryhmän yksityisyysasetukset.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Essentialin ja Workplace Advancedin käyttäjiä. Sinun on oltava ylläpitäjä ja kirjautuneena Workplaceen tietokoneella, jotta voit luoda ryhmän sähköpostin jakeluluettelon pohjalta. Tällä hetkellä on mahdollista tuoda ainoastaan Microsoftin ja G Suiten sähköpostiryhmiä.
Voit luoda jopa 500 Workplace-ryhmää Microsoftin ja G Suiten sähköpostiryhmien pohjalta. Voit luoda ryhmän sähköpostin jakeluluettelon pohjalta seuraavasti:
  1. Valitse hallintapaneelissaRyhmät > Luo useita ryhmiä > Luo ryhmiä sähköpostilistasta.
  2. Klikkaa Aloita.
  3. Valitse tili ja sitten jakeluluettelo tai ‑luettelot, jonka tai joiden pohjalta haluat luoda ryhmän tai ryhmiä.
  4. Klikkaa Jatka [lukumäärän] ryhmän kanssa.
  5. Muuta ryhmän ylläpitäjiä muuttamalla Microsoftin tai G Suiten sähköpostiryhmän ylläpitäjiä. Voit lisätä uusia ylläpitäjiä tai moderaattoreita Workplacen ryhmästä.
  6. Klikkaa Valmis.
  7. Muokkaa ryhmän tai ryhmien asetuksia ja klikkaa sitten Jatka [lukumäärän] ryhmän kanssa.
  8. Klikkaa Luo ryhmät.
Huomautus: Workplacen ryhmiin tekemiäsi muutoksia ei sovelleta vastaaviin Microsoftin tai G Suiten sähköpostiryhmiin. Kuitenkin jos lisäät ihmisiä Microsoftin tai G Suiten sähköpostiryhmiin, lisätään nämä ihmiset automaattisesti myös vastaaviin Workplacen ryhmiin. Ihmisten poistaminen Microsoftin tai G Suiten sähköpostiryhmistä ei poista kyseisiä ihmisiä vastaavista Workplacen ryhmistä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Vain järjestelmäylläpitäjät, sisältömoderaattorit ja mukautetut ylläpitäjäroolit, joilla on Hallitse ryhmiä -käyttölupa, voivat merkitä ryhmän viralliseksi tai poistaa tällaisen merkinnän. Tämä ominaisuus on saatavilla vain Workplace Advanced- ja Workplace Enterprise -käyttäjille.
Voit merkitä ryhmän viralliseksi seuraavasti:
  1. Klikkaa hallintapaneelissaRyhmät.
  2. Klikkaa viralliseksi merkittävän ryhmän oikealla puolella ja klikkaa sitten Merkitse ryhmä viralliseksi.
  3. Näet kehotteen Merkitse ryhmä viralliseksi. Jatka klikkaamalla OK , virallisen ryhmän kuvake lisätään ryhmän nimen viereen.
Voit poistaa ryhmän virallisen merkinnän seuraavasti:
  1. Klikkaa hallintapaneelissaRyhmät.
    Viralliset ryhmät merkitään kuvakkeessa Nimi-sarakkeessa.
  2. Klikkaa virallisen merkinnän poistamista koskevan ryhmän oikealla puolella ja klikkaa sitten Poista ryhmän virallinen-merkintä.
  3. Näet kehotteen Poista ryhmän virallinen-merkintä. Jatka klikkaamalla OK ja ryhmän virallinen merkintä poistetaan.
Huomautus: Usean yrityksen ryhmiä ei voi merkitä viralliseksi.
Voit myös merkitä ryhmän viralliseksi tai poistaa tällaisen merkinnän klikkaamalla ryhmän oikeassa yläkulmassa, ryhmän kansikuvan alapuolella. Voit merkitä ryhmän viralliseksi ryhmän Tietoja-osiossa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Essentialin ja Workplace Advancedin käyttäjiä.
Ei, mutta kun luot uuden linkitetyn ryhmän, voit halutessasi linkittää takaisin alkuperäiseen ryhmään. Linkittäminen takaisin merkitsee sitä, että linkki on kaksisuuntainen. Alkuperäinen ryhmä linkittää uuteen ryhmään ja uusi ryhmä linkittää takaisin alkuperäiseen ryhmään.
Jos haluat linkittää takaisin ryhmään, siirry ryhmän Tietoja-osiossa Hallinnoi linkitettyjä ryhmiä -kohtaan, valitse takaisin linkitettävän ryhmän vieressä oleva asetusvalikko ja valitse Linkitä takaisin.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?