Workplace Chat -mobiilisovelluksen lataaminen

Workplace Chat -mobiilisovelluksella voit keskustella työkavereiden kanssa matkapuhelimellasi tai tabletillasi. Se on vaihtoehto keskusteluiden käymiselle työkavereiden kanssa joko Workplacessa pöytäkoneselaimessa tai Workplace Chat -työpöytäsovelluksella.
Workplace Chat -mobiilisovellus on ladattavissa ja käytettävissä sekä iOS- että Android-laitteilla. Löydät Workplace Chat -sovelluksen avaamalla sovelluskaupan laitteellasi ja hakemalla sitä hakusanoilla Workplace Chat from Meta.
Workplace Chat -mobiilisovelluksen ominaisuudet
Voit tehdä Workplace Chat -mobiilisovelluksella seuraavia asioita:
  • Voit lähettää työkavereillesi viestejä tai osallistua ryhmäkeskusteluihin.
  • Voit jakaa rajattoman määrän tiedostoja, kuvia ja videoita.
  • Voit soittaa tavallisia puheluita ja videopuheluita.
  • Voit ottaa käyttöön Älä häiritse -tilan, kun olet kiireinen tai poissa työpaikalta.
Workplace Chat -mobiilisovellukseen kirjautuminen
Ladattuasi Workplace Chat -mobiilisovelluksen voit käyttää sitä kirjautumalla sisään. Tee se avaamalla Workplace Chat -sovellus ja napauttamalla Kirjaudu sisään. Voit kirjautua joko sähköpostiosoitteellasi, matkapuhelinnumerollasi tai käyttäjänimelläsi. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteeseesi voidaan lähettää sisäänkirjautumiskoodi.
Jos kirjaudut Workplaceen tavallisesti salasanalla, sinua pyydetään antamaan myös salasana. Jos kirjaudut sisään käyttämällä kertakirjautumista, pystyt kirjautumaan sisään kyseisillä tiedoilla.
Oliko tästä hyötyä?
Kyllä
Ei