Workplacen määrittäminen

Hanki lisätietoja tietyistä perusasetuksista, joiden avulla voit valmistella Workplacen organisaatiotasi varten. Tutustu oppaisiimme työntekijöiden tilien hallinnoinnista, kun olet valmis kutsumaan työkavereita mukaan.

Parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi Workplacessa suosittelemme uusimman version käyttämistä jostakin seuraavista selaimista:
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Nimi ja logo
Jos yrityksesi käyttää Workplacea ja olet ylläpitäjä, voit mukauttaa yhteisösi profiilin tietokoneella hallintapaneelissa valitsemalla vasemmalta Asetukset. Täällä voit tehdä seuraavaa:
 • Vaihda yrityksen nimi.
 • Päivitä yrityksen logo.
 • Määritä käyttöehdot.
 • Näytä, mikä Workplace-tilaus on käytössä.
 • Toimialueet
  Jos yrityksesi käyttää Workplacea ja olet ylläpitäjä, voit lisätä ja vahvistaa toimialueesi valitsemalla hallintapaneelinAsetukset-osiosta Sähköpostitoimialueet. Lue lisää toimialueen vahvistamisesta.
  Ryhmät
  Voit lisätä ryhmään kansikuvan tai vaihtaa sen. Lue lisää ryhmistä Workplacessa.
  Oliko näistä tiedoista hyötyä?
  Voit vaihtaa yrityksesi logon seuraavasti:
  1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Selaa Yrityksen logo -kohtaan ja klikkaa Muuta.
  4. Valitse tiedosto.
  5. Muokkaa logoasi ja klikkaa sitten Tallenna.
  Oliko näistä tiedoista hyötyä?
  Workplacen logojen koon on oltava vähintään 495 x 234 pikseliä. Nämä mitat varmistavat, että kuva mahtuu annettuun logomalliin.
  Kuvat, joiden koko on suurempi kuin 495 x 234 pikseliä, skaalataan pienemmäksi mahtumaan logomalliin.
  Seuraavia muotoja tuetaan:
   .PNG (taustan kanssa tai ilman)
   .JPG
  Muista, että animoituja muotoja, kuten .GIF, ei tueta, ja tiedostot tulee tallentaa RGB-tilassa. CMYK-tilassa ladatut logot voivat olla erilaisia värillisinä verrattuna alkuperäiseen tiedoston esikatseluun.
  Oliko näistä tiedoista hyötyä?
  Kieliasetusten avulla voit vaihtaa Workplacen käyttöliittymän kieltä.
  Voit muuttaa kieliasetuksia seuraavasti:
  Klikkaa uutisissa vasemmassa alakulmassa profiilikuvaasi ja klikkaa Asetukset > Kieli ja alue.
  Täällä voit valita, millä kielellä haluat käyttää Workplacea, ja päivittää uutisten käännösasetukset. Näet seuraavat vaihtoehdot:
  • Näytä Workplace tällä kielellä: Tämä vaihtaa Workplacen kielen.
  • Kieli, jolle haluat kääntää julkaisusi: Tämä vaihtaa kielen, jolle toisella kielellä kirjoitetut kommentit ja julkaisut käännetään.
  • Kielet, joille et halua käännöksiä: Tämä määrittää kielet, joille et halua nähdä käännösvaihtoehtoja. Kyseisillä kielillä kirjoitettujen kommenttien tai julkaisujen yhteydessä ei ole käännösvaihtoehtoja.
  • Kielet, joita et halua kääntää automaattisesti: Tämä määrittää kielet, joita et halua käännettävän automaattisesti. Kyseisillä kielillä kirjoitettuja julkaisuja ei käännetä automaattisesti.
  • Julkaisu useilla kielillä: Tämän avulla voit julkaista sisältösi useilla kielillä.
  Oliko näistä tiedoista hyötyä?
  Voit parantaa Workplace-tilisi turvallisuutta ottamalla käyttöön kaksivaiheisen todennusjärjestelmän.
  Jos otat kaksivaiheisen todennuksen käyttöön (jota kutsutaan myös monimenetelmäiseksi todentamiseksi eli MFA:ksi), sinulta pyydetään erityistä turvakoodia, kun yrität kirjautua Workplace-tilillesi tai -sovellukseen uudesta laitteesta. Kun olet antanut tämän turvakoodin, sinulla on mahdollisuus tallentaa laite tilillesi, jotta sinun ei tarvitse käydä läpi uudelleen prosessia, kun kirjaudut sisään samasta laitteesta uudelleen.
  Voit ottaa kaksivaiheisen todennuksen käyttöön seuraavasti:
  1. Kirjaudu sisään Workplaceen.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi Workplacen vasemmassa alakulmassa.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Valitse Turvallisuus ja kirjautuminen.
  5. Vieritä alaspäin, klikkaa Käytä kaksivaiheista todennusta -osiossa Muokkaa ja valitse Aloita. Sinua saatetaan pyytää antamaan salasanasi uudelleen.
  6. Lisää puhelinnumero klikkaamalla Tekstiviesti-osiossa Lisää uusi puhelinnumero. Sinua pyydetään antamaan puhelinnumero. Vahvista tämän jälkeen, että puhelinnumero kuuluu sinulle, antamalla tekstiviestissä saamasi vahvistuskoodi.
  Muista, että kun olet määrittänyt kaksivaiheisen todennuksen asetukset, sinun on aktivoitava toiminto klikkaamalla Ota käyttöön.
  Huomautus: turvakoodeja voidaan luoda myös kolmannen osapuolen sovelluksella tai Workplace-sovelluksen koodigeneraattorilla.
  Jos et enää pysty käyttämään kaksivaiheista todennusta tai et voi kirjautua sisään, ota yhteyttä Workplace-ylläpitäjääsi tai lähetä pyyntö pääsyn palauttamiseksi.
  Oliko näistä tiedoista hyötyä?