Miten luon kyselyn Workplacessa, ja missä voin nähdä kyselyn tulokset?

HallintapaneelinKyselyt-osiota voivat käyttää vain järjestelmäylläpitäjät, sisältömoderaattorit ja ylläpitäjät, joiden mukautettu rooli sallii kyselyiden hallinnoinnin.
Kun luot kyselyn, vastaanottajat saavat Workplace Chat -viestin, jossa on kaksi toimintoa: Osallistu kyselyyn ja Muistuta minua. Jos vastaanottaja ei ole osallistunut kyselyyn tai määrittänyt muistutusta, Workplace lähettää toisen viestin 24 tunnin kuluttua alkuperäisen kyselyn lähettämisestä.
Voit luoda kyselyn ja tarkastella sitä seuraavasti:
 1. Klikkaa hallintapaneelissaKyselyt. Näet luettelon kyselyistä ja niiden tiloista.
 2. Voit luoda uuden kyselyn klikkaamalla oikeassa yläkulmassa Luo kysely.
 3. Täytä seuraavat kentät Tiedot-osiossa:
  Nimi: lisää kyselylle yksilöllinen nimi (enintään 75 merkkiä).
  Kutsuviesti: Kirjoita halutessasi kutsuviesti. Jos et lisää kutsuviestiä, lähetämme oletusarvoisen viestin.
 4. Klikkaa Jatka.
 5. Lisää Kysymykset-osiossa enintään viisi kysymystä ja klikkaa Jatka. Kysymyksillä voi olla mikä tahansa vastaustyyppi, ja voit määrittää niitä valinnaisiksi. Klikkaa Jatka.
 6. Vastaanottajat-osiossa voit valita Ihmisjoukko-vaihtoehdon tai Manuaalinen lista -vaihtoehdon, jos haluat tuoda jopa 30 000 ihmisen listan annetusta mallista. Voit myös lähettää kyselyn linkkien tai mukautetun sähköpostin kautta. Voit mukauttaa jälkimmäisen vastaanottajan nimellä. Klikkaa Jatka.
 7. Kesto-osiossa voit valita kyselyllesi sopivan näyttötiheyden. Valitse kyselyllesi parhaiten sopiva aika ja päivämäärä.
  • Jos valitset Vain kerran kaikille, kaikki valitut vastaanottajat saavat kyselyn kerran.
  • Jos valitset Toistuvasti satunnaisotannoille, valikoiduista vastaanottajista koostuvat satunnaisotannat saavat kyselyn määritetyn päivämäärävälin aikana. Jokainen otanta vastaanottaa kyselyn vain kerran.
Kyselyiden tulokset ovat nimettömiä, ja tulokset näytetään vain, jos yli neljä ihmistä vastaa kyselyyn. Jos alle neljä ihmistä vastaa kyselyyn, tuloksia ei ilmoiteta.
Muista, että kun kysely on julkaistu, sitä ei voi muokata. Sen voi kuitenkin peruuttaa milloin tahansa. Valmistunutta kyselyä ei voi peruuttaa.
Jos haluat lukea lisää siitä, miten kyselyt auttavat mittaamaan työntekijöiden mielipidettä organisaatiossa, siirry Get the Pulse of Your Organization -sivulle.
Huomautus: kyselyssä voi olla enintään 100 000 osallistujaa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?