Tilaukset

Workplace on saatavilla Advanced- ja Enterprise-tilauksina. Lue lisää, miten voit valita oikean tilauksen yrityksellesi.

Tämä on yleiskatsaus Workplacen kahdesta eri tilauksesta. Voit nähdä tarkan luettelon Advanced- ja Enterprise-tilausten ominaisuuksista Workplacen hinnoittelun sivulla.
Workplacella on saatavilla kaksi eri tilausta. Niistä veloitetaan kuukausimaksu, jonka hinta riippuu Workplacen aktiivisten käyttäjien määrästä.
Voit nähdä tarkan luettelon kunkin tilauksen ominaisuuksista Workplace hinnoittelun sivulla.
Workplace Advanced
Workplace Advancedin tarkoitus on tuoda yhteen koko organisaatio Workplacessa. Tuttujen Workplace-ominaisuuksien (kuten keskustelu, livevideo ja ryhmät) lisäksi se tarjoaa hallinta-asetuksia ylläpitäjille. Workplace Advanced maksaa 4 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa. Workplace Advancedin avulla frontline-työntekijät voidaan yhdistää Workplace Frontlineen mobiililaitteissa hintaan 1,50 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise on tarkoitettu organisaatioille, joiden toiminta on hyvin laajaa ja monimutkaista kokonsa tai toimialansa takia ja jotka tarvitsevat tavallista edistyneemmän tuen. Se tarjoaa kaikkien Advanced-tason ominaisuuksien lisäksi tukipalvelun, joka vastaa yhteydenottoihin neljän tunnin kuluessa, priorisoidun tuen ja mahdollisuuden käyttää uusia ominaisuuksia ennen muita. Workplace Enterprise maksaa 8 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace Advanced on tarkoitettu koko organisaatioille, ja se maksaa 4 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa. Suosittelemme tätä tilausta.
Workplace Enterprise on tarkoitettu organisaatioille, joiden toiminta on hyvin laajaa ja monimutkaista kokonsa tai toimialansa takia. Se maksaa 8 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa Jos haluat Enterprise-tilauksen, sinun on otettava yhteyttä Workplace-myyntitiimiin tai Workplace-kumppaniin.
Workplace Frontline -tilaus voidaan lisätä joko Workplace Advancediin tai Workplace Enterpriseen.
Huomautus:hintaosiosta saat lisätietoja tilauksista ja hinnoista.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace veloittaa Workplace Advanced -sopimuksestamme kiinteän maksun, joka on 4 USD/kk per aktiivinen käyttäjä.
Sinua veloitetaan kaikista yhteisösi työntekijöistä, vaikka työntekijä ei käytä yrityksen sähköpostitoimialuetta sisäänkirjautumiseen.
Muista, että laskutusvaluutta on USD (Yhdysvaltain dollari). Hinnoittelu ei sisällä sovellettavia veroja. Löydät ajantasaiset hinnoittelutiedot hinnoitteluosiostamme.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?