Tilaukset

Workplace on saatavilla Essential-, Advanced- ja Enterprise-tilauksissa. Lue lisää, miten voit valita oikean tilauksen yrityksellesi.

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
TuoteominaisuudetWorkplace Essentialin ominaisuuksia ovat muun muassa uutiset, ryhmät, keskustelut ja live-videot. Tämän lisäksi Workplace Essentialissa on hallintaominaisuuksia, kuten hallintapaneeli ja integraatiot sekä ihmisten ja ryhmien hallinnointi. Uutisten, ryhmien, keskustelun, live-videoiden ja muiden ominaisuuksien lisäksi Workplace Advancedissa on hallintaominaisuuksia, kuten analytiikka, hallintapaneeli ja tunnistetietojen toimittajien integrointi.Workplace Advancedin ominaisuuksien lisäksi Workplace Enterprise tarjoaa tukipalvelun, joka vastaa yhteydenottoihin neljän tunnin kuluessa, etuoikeutetun yritystukitiimin ja uusien ominaisuuksien käyttöoikeuden ensimmäisten joukossa.
Sisällön moderointiYhteisön ylläpitäjät käyvät läpi sisällön.Yhteisön ylläpitäjät käyvät läpi sisällön.Yhteisön ylläpitäjät käyvät läpi sisällön.
Tilien luominen ja tilien poistaminenYhteisön ylläpitäjät voivat valmistella ja poistaa tilejä suoraan.Yhteisön ylläpitäjät voivat valmistella ja poistaa tilejä suoraan. Yhteisön ylläpitäjät voivat valmistella ja poistaa tilejä suoraan.
Tietojen omistajuusYhteisön ylläpitäjä hallinnoi yhteisöä, ja yritys omistaa tiedot sekä hallitsee niitä. Yhteisön ylläpitäjä voi muokata, poistaa tai viedä tietoja milloin tahansa. Yhteisön ylläpitäjä hallinnoi yhteisöä, ja yritys omistaa tiedot sekä hallitsee niitä. Yhteisön ylläpitäjä voi muokata, poistaa tai viedä tietoja milloin tahansa. Yhteisön ylläpitäjä hallinnoi yhteisöä, ja yritys omistaa tiedot sekä hallitsee niitä. Yhteisön ylläpitäjä voi muokata, poistaa tai viedä tietoja milloin tahansa.
Julkaisujen näkyvyysJulkaisemasi sisältö näkyy sinulle, ihmisille ryhmissä, joissa julkaiset, tai ihmisille niiden ryhmien ulkopuolella, joissa julkaiset, jos ryhmä on avoin ryhmä. Lisäksi myös yhteisön ylläpitäjät voivat nähdä julkaisemasi tiedot jopa salaisissa ryhmissä. Julkaisemasi sisältö näkyy sinulle, ihmisille ryhmissä, joissa julkaiset, tai ihmisille niiden ryhmien ulkopuolella, joissa julkaiset, jos ryhmä on avoin ryhmä. Lisäksi myös yhteisön ylläpitäjät voivat nähdä julkaisemasi tiedot jopa salaisissa ryhmissä. Julkaisemasi sisältö näkyy sinulle, ihmisille ryhmissä, joissa julkaiset, tai ihmisille niiden ryhmien ulkopuolella, joissa julkaiset, jos ryhmä on avoin ryhmä. Lisäksi myös yhteisön ylläpitäjät voivat nähdä julkaisemasi tiedot jopa salaisissa ryhmissä.
MaksuWorkplace Essential on maksuton palvelu. Workplace Advanced -asiakkaat saavat 30 päivän maksuttoman kokeilujakson. Maksuttoman kokeilujakson päätyttyä Workplace Advancedin käytöstä voidaan periä maksu.Workplace Enterprise on maksullinen palvelu.
Luotavien tilien määräEi rajoitusta. Ei rajoitusta.Ei rajoitusta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace Essential on tarkoitettu tiimien ja pienyritysten viestintään. Se on käyttö ei maksa mitään. Alamme julkaista Workplace Essentialia vuonna 2020.
Workplace Advanced on tarkoitettu koko organisaatioille, ja se maksaa 4 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa. Suosittelemme tätä tilausta.
Workplace Enterprise on tarkoitettu organisaatioille, joiden toiminta on hyvin laajaa ja monimutkaista kokonsa tai toimialansa takia. Se maksaa 8 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa Jos haluat Enterprise-tilauksen, sinun on otettava yhteyttä Workplace-myyntitiimiin tai Workplace-kumppaniin.
Workplace Frontline -tilaus voidaan lisätä joko Workplace Advancediin tai Workplace Enterpriseen.
Huomautus:hintaosiosta saat lisätietoja tilauksista ja hinnoista.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace veloittaa Workplace Advanced -sopimuksestamme kiinteän maksun, joka on 4 USD/kk per aktiivinen käyttäjä.
Sinua veloitetaan kaikista yhteisösi työntekijöistä, vaikka työntekijä ei käytä yrityksen sähköpostitoimialuetta sisäänkirjautumiseen.
Muista, että laskutusvaluutta on USD (Yhdysvaltain dollari). Hinnoittelu ei sisällä sovellettavia veroja. Löydät ajantasaiset hinnoittelutiedot hinnoitteluosiostamme.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Sinun on siirryttävä Workplaceen tietokoneella, jos haluat pyytää päivittämistä Workplace Standardista Workplace Advancediin.
Voit päivittää Workplace-tilisi Workplace Standardista Workplace Advancediin seuraavasti:
  1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa uutisten alapuolella Päivitä.
  2. Täytä lomake, jossa pyydetään lisätietoja yrityksestäsi.
  3. Vahvista valitsemalla valintaruutu, että ymmärsit sopimuksen.
  4. Klikkaa Jatka. Sinut siirretään sen jälkeen toimialueen vahvistamisprosessiin.
Huomaa, että Workplace Advancediin siirtyminen tarkoittaa sitä, että yhteisösi hyväksyy uudet käyttöehdot. Lue lisää Workplace Advancedin ominaisuuksista.
Jos olet päivittämässä Workplace Advancediin ensimmäistä kertaa, olet oikeutettu ilmaiseen kokeiluun. Jos rekisteröidyt Advancediin, vaihdat Standardiin ja palaat sitten Advancediin, et saa uutta ilmaista kokeilua.
Muista, että sinun on vahvistettava sähköpostitoimialueen omistajuus, jotta voit päivittää tilisi Advancediin.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ylläpitäjiä.
Voit vaihtaa tilin Workplace Essentialiin seuraavasti:
  1. Klikkaa tietokoneella profiilisi vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
  2. Klikkaa Maksut.
  3. Klikkaa Vertaile eri versioita ja valitse Vaihda Essentialiin.
  4. Kun saat kehotuksen, viimeistele prosessi vahvistamalla siirtyminen.
Voit palata Advancediin milloin tahansa klikkaamalla Päivitä Advanced-tasoon -painiketta.
Huomautus: jos et näe vaihtoehtoa Vaihda Essentialiin, sinun on ehkä kirjauduttava ulos tilistäsi, tyhjennettävä selaimen välimuisti ja kirjauduttava takaisin sisään.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos siirryt Workplace Advancedista Workplace Essentialiin, et enää voi käyttää seuraavia ominaisuuksia:
Lähettämättömät kutsut
  • Lähettämättömät kutsut poistetaan yhteisöstäsi pysyvästi.
Kertakirjautuminen (SSO)
  • Jos käytät kertakirjautumista, kaikki työkaverisi kirjataan ulos ja heidän on määritettävä oma salasanansa. He eivät myöskään voi kirjautua sisään yhdellä klikkauksella.
Yhteisön Workplacen käyttöanalytiikka
  • Hallintapaneeli poistuu. Et siis voi nähdä, ketkä ihmiset ja mitkä ryhmät ovat aktiivisimpia Workplacessa.
Ylläpitäjien henkilökohtainen sähköpostituki
  • Et enää voi käyttää suoraa sähköpostitukea, kun sinulla on kysyttävää, mutta voit edelleen käyttää Ohje- ja tukikeskusta.
Yhteisön hallinnointiasetukset ylläpitäjille
  • Et voi moderoida julkaisuja tai hallinnoida omia tietoja ja käyttäjiä etkä enää näe, onko joku yhteisössäsi ilmiantanut joitain julkaisuja.
Mukautettujen integraatioiden API:t ja botit
  • Et voi käyttää botteja etkä mukautettujen integraatioiden API:ta.
Synkronointi G Suiten kaltaisten tunnistetietojen toimittajien kanssa
  • Et enää voi synkronoida saumattomasti identiteetin tarjoajien kanssa, joten ihmisiä ei lisätä tai poisteta automaattisesti heidän liittyessään yritykseesi tai poistuessaan siitä. Aiemmin synkronoidut käyttäjät pysyvät Workplacessa.
Lue lisää eri palvelutasoissa saatavilla olevista ominaisuuksista hinnoittelusivulla.
Huomautus: Jos sinulla on jo mukautettu Workplace-URL-osoite tai jos sinulla on useita vahvistettuja sähköpostitoimialueita, emme tee niihin muutoksia. Muistathan kuitenkin, ettet voi päivittää tai hallinnoida näitä tietoja sen jälkeen, kun olet siirtynyt Workplace Essentialiin.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Päivitämme Workplacen, jotta voimme tarjota paremman kokemuksen sinulle ja Workplace-yhteisöllesi.
Koska päivitämme uuteen, parempaan Workplace-kokemukseen, Workplace Standard poistetaan ja korvataan lopulta Workplace Essentialilla, joka tarjoaa uusia ominaisuuksia ja päivityksiä, kuten hallintapaneelin järjestelmän ylläpitäjille.

Toimialueen vahvistaminen
Saadakseen käyttöoikeuden Workplace Essentialiin Workplace Standardista, käyttäjien on ensin vahvistettava toimialueensa. Pääset toimialueen vahvistukseen klikkaamalla Päivitä suunnitelma -kohtaa uutisten yläosassa. Kun tämä on valmis, valitse järjestelmän ylläpitäjä, joka toimii rekisterinpitäjänä. Jos rekisterinpitäjää tai järjestelmän ylläpitäjää ei valita, menetät oikeuden käyttää Workplace Standardia.

Uuden ylläpitäjän valinta
Jos kukaan Workplacessasi ei voi vahvistaa toimialuettasi, otamme yhteyttä sähköpostilla ja autamme ylläpitäjän valinnassa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?