Tilaukset

Workplace on saatavilla Advanced- ja Enterprise-tilauksina. Lue lisää, miten voit valita oikean tilauksen yrityksellesi.

Workplacesta on saatavilla yksi versio, Core-tilaus, johon saa lisäosia. Tilauksesta veloitetaan kuukausimaksu, jonka hinta riippuu Workplace-yhteisöön kutsuttujen käyttäjien määrästä.
Voit nähdä kattavan luettelon ominaisuuksista Workplacen hinnoittelusivulla.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace Advanced on tarkoitettu koko organisaatioille, ja se maksaa 4 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa. Suosittelemme tätä tilausta.
Workplace Enterprise on tarkoitettu organisaatioille, joiden toiminta on hyvin laajaa ja monimutkaista kokonsa tai toimialansa takia. Se maksaa 8 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa Jos haluat Enterprise-tilauksen, sinun on otettava yhteyttä Workplace-myyntitiimiin tai Workplace-kumppaniin.
Workplace Frontline -tilaus voidaan lisätä joko Workplace Advancediin tai Workplace Enterpriseen.
Huomautus:hintaosiosta saat lisätietoja tilauksista ja hinnoista.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace veloittaa Workplace Advanced -sopimuksestamme kiinteän maksun, joka on 4 USD/kk per aktiivinen käyttäjä.
Sinua veloitetaan kaikista yhteisösi työntekijöistä, vaikka työntekijä ei käytä yrityksen sähköpostitoimialuetta sisäänkirjautumiseen.
Muista, että laskutusvaluutta on USD (Yhdysvaltain dollari). Hinnoittelu ei sisällä sovellettavia veroja. Löydät ajantasaiset hinnoittelutiedot hinnoitteluosiostamme.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?