Tuki

Lue lisää Workplacen asiakkaille saatavilla olevasta tuesta. Etkö ole vielä valmis lähettämään tukipyyntöä? Jos haluat lisää apua, tutustu opiskelu- ja koulutusresursseihimme.

Vain Workplace Premiumin ylläpitäjät voivat ottaa yhteyttä tukitiimiimme.
Jos olet Workplace Premium -ylläpitäjä:
Klikkaa sivusi oikeassa yläkulmassa . Voit sen jälkeen tehdä seuraavaa:
 • Ota yhteyttä Workplace-tukeen. Tiimimme vastaa 48 tunnin kuluessa, mutta pyrimme vastaamaan yhden arkipäivän kuluessa.
 • Siirry tuen postilaatikkoosi. Täällä näet kirjeenvaihtosi Workplace-tuen kanssa. Voit vastata viesteihin tuen postilaatikon tai työsähköpostisi kautta.
 • Esitä kysymys yhteisölle. Ohjeyhteisössä voit olla yhteydessä muiden ja oman yrityksesi Workplace-käyttäjiin ja esittää Workplacea koskevia kysymyksiä ja vastata niihin. Myös oman tiimimme jäsenet voivat osallistua keskusteluihin.
 • Anna palautetta. Tarkistamme monet ideat, joita ihmiset lähettävät meille, ja käytämme niitä parantamaan kaikkien Workplace-kokemusta. Jos kohtaat ongelman, joka edellyttää välitöntä tukea, ota yhteyttä Workplace-tukeen.
Jos tarvitset edelleen tukea, voit myös
 • käydä kehittäjätuessa. Kehittäjätuki on paikka, josta saa lisätietoja yrityksesi ja Workplacen välisestä teknisestä integroinnista.
 • Siirry muunnoskeskukseen. Muunnoskeskus on paikka, josta löydät kaikki Workplacen parhaat käytännöt ja resurssit, joiden avulla voit varmistaa Workplacen onnistuneen käyttöönoton ja saavuttaa nopeasti tuloksia organisaatiossasi.
Jos et ole ylläpitäjä tai käytät Workplace Standardia:
Klikkaa sivusi oikeassa yläkulmassa . Voit sen jälkeen tehdä seuraavaa:
 • Esitä kysymys yhteisölle. Ohjeyhteisössä voit olla yhteydessä muiden ja oman yrityksesi Workplace-käyttäjiin ja esittää Workplacea koskevia kysymyksiä ja vastata niihin. Myös oman tiimimme jäsenet voivat osallistua keskusteluihin.
 • Anna palautetta. Tarkistamme monet ideat, joita ihmiset lähettävät meille, ja käytämme niitä parantamaan kaikkien Workplace-kokemusta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin käyttäjiä. Voit käyttää suoraa tukea ainoastaan tietokoneesta.
Suoran tuen käyttämisellä on useita etuja:
 • Ylläpitäjät voivat nähdä kaikki yrityksen ylläpitäjien luomat tukipyynnöt.
 • Suora tuki annetaan tuotteen sisällä. Tämä tarkoittaa sitä, että ylläpitäjien ei tarvitse siirtyä Workplacen ulkopuolelle saadakseen apua.
 • Ylläpitäjät pystyvät näkemään kaikkien lähettämiensä tukitapausten tilan, jolloin he pysyvät ajan tasalla edistymisestä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Prioriteettien avulla voit antaa Workplace-tuelle tietoa ongelman tai kysymyksen vaikutuksesta liiketoimintaan ja sen kiireellisyydestä. Alla on ohjeita kunkin prioriteetin käyttöön.
Suuri prioriteetti: Merkittävä vaikutus liiketoimintaan
Asia vaikuttaa merkittävästi liiketoimintaan. Ongelma estää käyttäjiä tekemästä työtään. Se edellyttää välittömiä toimenpiteitä. Tilapäisiä ratkaisuja ei ole.
Esimerkkejä:
 • Yksikään käyttäjä ei voi kirjautua käyttääkseen Workplacea.
 • Yksi Workplacen ensisijaisista toiminnoista ei toimi kenellekään, kuten ryhmien luominen.
 • Tärkeä käyttäjä, kuten yrityksen toimitusjohtaja, ei voi käyttää Workplacen perustoimintoa, kuten aloittaa livelähetystä.
Kohtalainen prioriteetti: Kohtalainen vaikutus liiketoimintaan
Asia vaikuttaa kohtalaisesti liiketoimintaan. Ongelma estää joitakin käyttäjiä tekemästä työtään. Tilapäinen ratkaisu on käytettävissä. Muu kuin Workplacen ensisijainen toiminto ei toimi.
Esimerkkejä:
 • Jotkin käyttäjät eivät voi aloittaa livelähetystä.
 • Muu kuin Workplacen ensisijainen toiminto ei toimi odotetusti, esimerkiksi Mac-käyttäjät eivät voi ladata videota.
Pieni prioriteetti: Pieni vaikutus liiketoimintaan
Asia vaikuttaa hieman liiketoimintaan. Ongelma on tilapäinen. Tilapäinen ratkaisu on käytettävissä. Ongelma vaikuttaa alle viiteen prosenttiin käyttäjistä, eikä se koske Workplacen ensisijaista toimintoa.
Esimerkkejä:
 • Yksi käyttäjä ei ajoittain pysty näkemään ryhmään linkitettyä keskustelua.
 • Jotkin käyttäjät eivät voi ladata videota Android-laitetta käyttäessään, mutta lataaminen onnistuu kannettavalla tietokoneella tai iOS-laitteessa.
 • Suhteellisen pienet ongelmat liittyen API:den käyttöön tai kehittäjien tukeen.
Huomautus: Prioriteettien tarkoitus on antaa Workplace-tukitiimille tietoa ongelman liiketoiminnallisesta vaikutuksesta tai kiireellisyydestä. Ne eivät takaa, että ongelma ratkaistaan nopeammin tai hitaammin kuin tavallisesti, mutta ne auttavat meitä keskittymään kiireellisimpiin ongelmiin, joilla on merkittävä vaikutus.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Muu tuki
Asiakasresurssikeskus on paikka, josta löydät kaikki Workplacen parhaat käytännöt ja resurssit, joiden avulla voit varmistaa Workplacen onnistuneen käyttöönoton ja saavuttaa nopeasti tuloksia yrityksessäsi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tilasivulle lisätään merkintä, kun ongelma tunnistetaan, kun ongelman tilaan tulee muutoksia ja kun ongelmaa ratkaistaan.
Tilasivu on julkisesti nähtävillä osoitteessa workplace.com/workplace/status. Löydät myös linkin sivulle Workplace-sivuston alatunnisteesta.
Päivitysten tilaaminen
Voit lisätä Workplace-tilan julkaisijan integraation Workplace-ryhmään. Kun Workplace-tilasivulle kirjataan ongelma tai ongelma merkitään korjatuksi, integraatio julkaisee ryhmässä ja jäsenet saavat push- ja sähköposti-ilmoitukset.
Integraation lisääminen:
 1. Klikkaa ylläpitämässäsi ryhmässä Lisää-välilehteä ja valitse Integraatiot.
 2. Klikkaa Workplace-tila.
 3. Valitse Lisää.
Voit myös käyttää RSS Readeriä ja tilata Workplace-tilan RSS-syötteen.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Ilmoita ongelmasta
Jos kohtaat mielestäsi ongelman Workplacessa, voit tarkistaa osoitteesta workplace.com/status, vaikuttaako ongelma muihin asiakkaisiin. Ilmoitamme Workplace-tilasivulla vain ongelmista, jotka vaikuttavat käyttäjien Workplacen perusominaisuuksien käyttöön. Nämä ominaisuudet näkyvät tilasivun yläreunassa.
Jos olet Workplace Advanced -ylläpitäjä ja kohtaat ongelmia jonkin ominaisuuden käytössä, mutta ominaisuutta ei mainita tilasivulla, voit lähettää tukipyynnön tukitiimillemme.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?