Tuki

Lue lisää Workplacen asiakkaille saatavilla olevasta tuesta. Etkö ole vielä valmis lähettämään tukipyyntöä? Jos haluat lisää apua, tutustu opiskelu- ja koulutusresursseihimme.

Kaikki Workplacen asiakkaat voivat käyttää verkon ohje- ja tukiresursseja. Katso alta, millaista lisätukea omaan Workplace-tilaukseesi on saatavilla.
Mitä lisätukea on saatavilla?
Kun lisätukea tarvitaan, ylläpitäjät voivat myös ottaa yhteyttä Workplacen tukitiimiin suoraan viestillä tai keskustelussa. Voit siirtyä tuen postilaatikkoon ja luoda uuden pyynnön seuraavasti:
 1. Avaa hallintapaneeli Workplacen selainpalkista.
 2. Klikkaa Ota yhteyttä tukeen.
 3. Lähetä Workplace-tuelle viesti klikkaamalla Kysy kysymys.
 4. Saat tukea pikaviestien kautta klikkaamalla Keskustele kanssamme. Keskustelutukea otetaan parhaillaan käyttöön, eikä se vielä ole saatavilla kaikille asiakkaille.
Pääset tälle näytölle klikkaamalla Workplacen selainpalkissa ja valitsemalla Ota yhteyttä Workplace-tukeen.
Tuen postilaatikossa voit nähdä aiemmat tukipyynnöt, suodattaa tukipyyntöjä niiden nykyisen tilan mukaan ja tarkistaa, onko Workplacen toiminnoissa niihin mahdollisesti vaikuttavia katkoksia.
Tarvitsetko edelleen apua?
Workplacen käyttäjänä saat lisätukea toimimalla seuraavasti:
 • Siirry kehittäjätukeen. Kehittäjätuki on paikka, josta saat lisätietoja yrityksesi ja Workplacen välisestä teknisestä integroinnista.
 • Siirry asiakasresurssikeskukseen. Tämä on kaikkien Workplacen parhaiden käytäntöjen ja resurssien keskus. Sen avulla voit ottaa Workplacen käyttöön onnistuneesti ja saavuttaa nopeasti tuloksia organisaatiossasi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Suoran tuen käyttämisellä on useita etuja:
 • Ylläpitäjät voivat nähdä kaikki yrityksen ylläpitäjien luomat tukipyynnöt.
 • Suora tuki annetaan tuotteen sisällä. Tämä tarkoittaa sitä, että ylläpitäjien ei tarvitse siirtyä Workplacen ulkopuolelle saadakseen apua.
 • Ylläpitäjät pystyvät näkemään kaikkien lähettämiensä tukitapausten tilan, jolloin he pysyvät ajan tasalla edistymisestä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Prioriteettien avulla voit antaa Workplace-tuelle tietoa ongelman tai kysymyksen vaikutuksesta liiketoimintaan ja sen kiireellisyydestä. Alla on ohjeita kunkin prioriteetin käyttöön.
Suuri prioriteetti: Merkittävä vaikutus liiketoimintaan
Asia vaikuttaa merkittävästi liiketoimintaan. Ongelma estää käyttäjiä tekemästä työtään. Se edellyttää välittömiä toimenpiteitä. Tilapäisiä ratkaisuja ei ole.
Esimerkkejä:
 • Yksikään käyttäjä ei voi kirjautua käyttääkseen Workplacea.
 • Yksi Workplacen ensisijaisista toiminnoista ei toimi kenellekään, kuten ryhmien luominen.
 • Tärkeä käyttäjä, kuten yrityksen toimitusjohtaja, ei voi käyttää Workplacen perustoimintoa, kuten aloittaa livelähetystä.
Kohtalainen prioriteetti: Kohtalainen vaikutus liiketoimintaan
Asia vaikuttaa kohtalaisesti liiketoimintaan. Ongelma estää joitakin käyttäjiä tekemästä työtään. Tilapäinen ratkaisu on käytettävissä. Muu kuin Workplacen ensisijainen toiminto ei toimi.
Esimerkkejä:
 • Jotkin käyttäjät eivät voi aloittaa livelähetystä.
 • Muu kuin Workplacen ensisijainen toiminto ei toimi odotetusti, esimerkiksi Mac-käyttäjät eivät voi ladata videota.
Pieni prioriteetti: Pieni vaikutus liiketoimintaan
Asia vaikuttaa hieman liiketoimintaan. Ongelma on tilapäinen. Tilapäinen ratkaisu on käytettävissä. Ongelma vaikuttaa alle viiteen prosenttiin käyttäjistä, eikä se koske Workplacen ensisijaista toimintoa.
Esimerkkejä:
 • Yksi käyttäjä ei ajoittain pysty näkemään ryhmään linkitettyä keskustelua.
 • Jotkin käyttäjät eivät voi ladata videota Android-laitetta käyttäessään, mutta lataaminen onnistuu kannettavalla tietokoneella tai iOS-laitteessa.
 • Suhteellisen pienet ongelmat liittyen API:den käyttöön tai kehittäjien tukeen.
Huomautus: Prioriteettien tarkoitus on antaa Workplace-tukitiimille tietoa ongelman liiketoiminnallisesta vaikutuksesta tai kiireellisyydestä. Ne eivät takaa, että ongelma ratkaistaan nopeammin tai hitaammin kuin tavallisesti, mutta ne auttavat meitä keskittymään kiireellisimpiin ongelmiin, joilla on merkittävä vaikutus.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Muu tuki
Asiakasresurssikeskus on paikka, josta löydät kaikki Workplacen parhaat käytännöt ja resurssit, joiden avulla voit varmistaa Workplacen onnistuneen käyttöönoton ja saavuttaa nopeasti tuloksia yrityksessäsi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tilasivu on julkisesti nähtävillä osoitteessa workplace.com/workplace/status. Löydät myös linkin sivulle Workplace-sivuston alatunnisteesta.
Tilasivulle lisätään merkintä, kun ongelma tunnistetaan, kun ongelman tilaan tulee muutoksia ja kun ongelma on korjattu.
Päivitysten tilaaminen
Voit lisätä Workplace-tilanjulkaisijan integraation Workplace-ryhmään. Kun Workplace-tilasivulle kirjataan ongelma tai ongelma merkitään korjatuksi, integraatio julkaisee ryhmässä ja jäsenet saavat push- ja sähköposti-ilmoitukset.
Integraation lisääminen:
 1. Klikkaa ylläpitämässäsi ryhmässä Lisää ja valitse sitten Integraatiot.
 2. Klikkaa Workplace-tila.
 3. Valitse Lisää.
Voit myös käyttää RSS Readeria ja tilata Workplace-tilan RSS-syötteen.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Ilmoita ongelmasta
Jos kohtaat mielestäsi ongelman Workplacessa, voit tarkistaa osoitteesta workplace.com/status, vaikuttaako ongelma muihin asiakkaisiin. Ilmoitamme Workplace-tilasivulla vain ongelmista, jotka vaikuttavat käyttäjien Workplacen perusominaisuuksien käyttöön. Nämä ominaisuudet näkyvät tilasivun yläreunassa.
Jos olet Workplace-ylläpitäjä ja kohtaat ongelmia jonkin ominaisuuden käytössä, mutta ominaisuutta ei mainita tilasivulla, voit lähettää tukipyynnön tukitiimillemme.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?