Mitä eri Workplace-tilauksia on saatavilla?

Tämä on yleiskatsaus Workplacen kahdesta eri tilauksesta. Voit nähdä tarkan luettelon Advanced- ja Enterprise-tilausten ominaisuuksista Workplacen hinnoittelun sivulla.
Workplacella on saatavilla kaksi eri tilausta. Niistä veloitetaan kuukausimaksu, jonka hinta riippuu Workplacen aktiivisten käyttäjien määrästä.
Voit nähdä tarkan luettelon kunkin tilauksen ominaisuuksista Workplace hinnoittelun sivulla.
Workplace Advanced
Workplace Advancedin tarkoitus on tuoda yhteen koko organisaatio Workplacessa. Tuttujen Workplace-ominaisuuksien (kuten keskustelu, livevideo ja ryhmät) lisäksi se tarjoaa hallinta-asetuksia ylläpitäjille. Workplace Advanced maksaa 4 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa. Workplace Advancedin avulla frontline-työntekijät voidaan yhdistää Workplace Frontlineen mobiililaitteissa hintaan 1,50 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise on tarkoitettu organisaatioille, joiden toiminta on hyvin laajaa ja monimutkaista kokonsa tai toimialansa takia ja jotka tarvitsevat tavallista edistyneemmän tuen. Se tarjoaa kaikkien Advanced-tason ominaisuuksien lisäksi tukipalvelun, joka vastaa yhteydenottoihin neljän tunnin kuluessa, priorisoidun tuen ja mahdollisuuden käyttää uusia ominaisuuksia ennen muita. Workplace Enterprise maksaa 8 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?