Millaisia erilaisia Workplace-tasoja on valittavissa?

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
TuoteominaisuudetWorkplace Essentialin ominaisuuksia ovat muun muassa uutiset, ryhmät, keskustelut ja live-videot. Tämän lisäksi Workplace Essentialissa on hallintaominaisuuksia, kuten hallintapaneeli ja integraatiot sekä ihmisten ja ryhmien hallinnointi. Uutisten, ryhmien, keskustelun, live-videoiden ja muiden ominaisuuksien lisäksi Workplace Advancedissa on hallintaominaisuuksia, kuten analytiikka, hallintapaneeli ja tunnistetietojen toimittajien integrointi.Workplace Advancedin ominaisuuksien lisäksi Workplace Enterprise tarjoaa tukipalvelun, joka vastaa yhteydenottoihin neljän tunnin kuluessa, etuoikeutetun yritystukitiimin ja uusien ominaisuuksien käyttöoikeuden ensimmäisten joukossa.
Sisällön moderointiYhteisön ylläpitäjät käyvät läpi sisällön.Yhteisön ylläpitäjät käyvät läpi sisällön.Yhteisön ylläpitäjät käyvät läpi sisällön.
Tilien luominen ja tilien poistaminenYhteisön ylläpitäjät voivat valmistella ja poistaa tilejä suoraan.Yhteisön ylläpitäjät voivat valmistella ja poistaa tilejä suoraan. Yhteisön ylläpitäjät voivat valmistella ja poistaa tilejä suoraan.
Tietojen omistajuusYhteisön ylläpitäjä hallinnoi yhteisöä, ja yritys omistaa tiedot sekä hallitsee niitä. Yhteisön ylläpitäjä voi muokata, poistaa tai viedä tietoja milloin tahansa. Yhteisön ylläpitäjä hallinnoi yhteisöä, ja yritys omistaa tiedot sekä hallitsee niitä. Yhteisön ylläpitäjä voi muokata, poistaa tai viedä tietoja milloin tahansa. Yhteisön ylläpitäjä hallinnoi yhteisöä, ja yritys omistaa tiedot sekä hallitsee niitä. Yhteisön ylläpitäjä voi muokata, poistaa tai viedä tietoja milloin tahansa.
Julkaisujen näkyvyysJulkaisemasi sisältö näkyy sinulle, ihmisille ryhmissä, joissa julkaiset, tai ihmisille niiden ryhmien ulkopuolella, joissa julkaiset, jos ryhmä on avoin ryhmä. Lisäksi myös yhteisön ylläpitäjät voivat nähdä julkaisemasi tiedot jopa salaisissa ryhmissä. Julkaisemasi sisältö näkyy sinulle, ihmisille ryhmissä, joissa julkaiset, tai ihmisille niiden ryhmien ulkopuolella, joissa julkaiset, jos ryhmä on avoin ryhmä. Lisäksi myös yhteisön ylläpitäjät voivat nähdä julkaisemasi tiedot jopa salaisissa ryhmissä. Julkaisemasi sisältö näkyy sinulle, ihmisille ryhmissä, joissa julkaiset, tai ihmisille niiden ryhmien ulkopuolella, joissa julkaiset, jos ryhmä on avoin ryhmä. Lisäksi myös yhteisön ylläpitäjät voivat nähdä julkaisemasi tiedot jopa salaisissa ryhmissä.
MaksuWorkplace Essential on maksuton palvelu. Workplace Advanced -asiakkaat saavat 30 päivän maksuttoman kokeilujakson. Maksuttoman kokeilujakson päätyttyä Workplace Advancedin käytöstä voidaan periä maksu.Workplace Enterprise on maksullinen palvelu.
Luotavien tilien määräEi rajoitusta. Ei rajoitusta.Ei rajoitusta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?