Haku

Hakutoiminnon avulla voit löytää ihmisiä helposti Workplacessa. Lue lisää siitä, miten voit hyödyntää hakutoimintoa Workplacessa.

Voit hakea Workplacessa seuraavia:
 • työkavereita, julkaisuja, ryhmiä, kommentteja ja tapahtumia Workplacen jokaisen sivun yläreunan hakupalkin avulla
 • julkaisuja ja aiheita ryhmässä
 • julkaisujen kommentteja
 • Workplace-asiakirjoja (Workplacen alkuperäisiä)
 • tiedostoja (avainsanojen tai tiedostonimien avulla) joko yleisesti tai ryhmissä.
Kaikki Workplace-tilillä julkaisemasi sisältö näkyy työkavereillesi, ja he voivat hakea tätä sisältöä. Ryhmiä ja tapahtumia voi hakea, jos niiden yksityisyysasetukset sen sallivat.
Huomautus: Ryhmässä jaetuista asiakirjoista ei voi hakea. Vaikka Workplace-asiakirja, jotka ovat Workplacen alkuperäisiä, ovat indeksoituja ja niistä voidaan hakea, tämä ei tällä hetkellä koske tiedostoja (mukaan lukien tiedostonimiä), jotka ladataan palveluun tai linkitetään integroinnin kautta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Toimintalokisi sisältää listan kaikista asioista, joita olet hakenut Workplacessa. Muut eivät voi nähdä toimintalokiasi.
Voit poistaa haun seuraavasti:
 1. Klikkaa profiilikuvaasi vasemmassa alakulmassa ja klikkaa Toimintaloki.
 2. Klikkaa Lisää ja valitse vasemmasta sarakkeesta Hakuhistoria.
 3. Klikkaa poistettavan hakumerkinnän vieressä.
 4. Klikkaa Poista > klikkaa Poista haku.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Essentialin ja Workplace Advancedin käyttäjiä. Sinun on oltava kirjautuneena sisään Workplaceen tietokoneellasi, jotta voit hakea ihmisiä tiimin tai osaston mukaan.
Näin voit hakea yrityksesi ihmisiä tiimin tai osaston mukaan:
 1. Klikkaa uutisten vasemmalla puolella olevasta Tutki-kohdasta Organisaatiokaavio. Jos et näe painiketta, sinun täytyy klikata Näytä lisää.
 2. Kirjoita organisaatiokaaviosi oikean yläkulman hakukenttään niiden henkilöiden nimet, tehtävänimikkeet, sijainnit ja/tai osastot, joita haluat hakea, ja paina Enter-näppäintä.
Lue lisätietoja organisaatiokaaviosta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos olet Workplace Essential- tai Workplace Advanced -käyttäjä etkä löydä taitoja profiilistasi, järjestelmäsi ylläpitäjä on saattanut poistaa toiminnon käytöstä.
Voit hakea ihmisiä taidon tai osaamisen perusteella tietokoneella seuraavasti:
 1. Klikkaa uutisissa Hakemisto > Ihmiset ja klikkaa sitten hakupalkkia sivun yläreunassa.
 2. Valitse vaihtoehdoista Taito ja aloita sitten haluamasi taidon kirjoittaminen.
 3. Voit lisätä suodattimeen useita taitoja, jos haluat nähdä kaikki, joilla on vähintään yksi määrittämistäsi taidoista.
  • Jos haluat nähdä kaikki, joilla on kaksi määrittämääsi taitoa, sinun täytyy hakea yhtä taitoa Taito-suodattimella ja toista Mikä tahansa kenttä -suodattimella.
Huomautus: voit myös klikata mitä tahansa taitoa käyttäjän profiilissa: näin näet kaikki, joille tämä taito on määritetty.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?