Sähköpostien toimitus

Lue, miten voit varmistaa, että Workplacen sähköpostit saapuvat turvallisesti perille. Lue lisää sähköpostien toimituksesta asiakasresurssikeskuksessa.

Sähköpostitoimialueet
Workplacen lähettämät sähköpostiviestit ovat peräisin toimialueelta fbworkmail.com.
Sähköpostiylläpitäjäsi on myös lisättävä fbworkmail.com turvalliseksi lähettäjäksi sähköposti-isäntääsi, tai muuten organisaatiosi ihmiset eivät pysty vastaanottamaan tilin varaamisen sähköpostiviestejä, eivätkä he pysty liittymään Workplace-yhteisöösi.
Sähköpostipalvelimet
Sähköpostiylläpitäjäsi on lisättävä nämä sähköpostin alkuperäpalvelimet sallittujen IP-osoitteiden listaan, jotta voit varmistaa, ettei organisaatiosi hylkää Workplace-sähköpostiviestejä.
66.220.144.128/25 (66.220.144.128 - 66.220.144.254)
66.220.155.128/25 (66.220.155.128 - 66.220.155.254)
69.171.232.128/25 (69.171.232.128 - 69.171.232.254)
69.63.178.128/25 (69.63.178.128 - 69.63.178.254)
69.63.184.0/25 (69.63.184.0 - 69.63.184.126)
Sähköpostin alkuperän tarkistaminen
Jotta voidaan todistaa toimialueelta fbworkmail.com tulevien sähköpostiviestien olevan todella peräisin Facebookista, Workplace käyttää alan DomainKeys Identified Mail (DKIM) -vakiotekniikkaa.
Sähköpostiylläpitäjäsi tulee määrittää sähköposti-isäntäsi vahvistamaan kaikkien Workplace-sähköpostiviestien DKIM-tietue varmistaakseen, että et hyväksy väärennettyjä sähköpostiviestejä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Estä Workplace-sähköpostiviestejä hukkumasta Microsoft Outlookin Tarpeettomat-kansioon luomalla PowerShell Exchange Onlinen Commandletin avulla kaksi siirtosääntöä:
  • New-TransportRule -Name "Workplacen sähköpostiviestien Lajitellun Saapuneet-kansion ohitus" -SenderDomainIs "fbworkmail.com" -SetHeaderName "X-MS-Exchange-Organization-BypassFocusedInbox" -SetHeaderValue "true" -Comments "Workplace-sähköpostiviestit tulevat Saapuneet-kansioon tai Lajiteltuun Saapuneet-kansioon Tarpeettomat- tai Muut-kansion sijaan Exchange Onlinessa"
  • New-TransportRule -Name "Workplacen sähköpostiviestien Tarpeettomat-kansion ohitus" -SenderDomainIs "fbworkmail.com" -SetHeaderName "X-MS-Exchange-Organization-BypassClutter" -SetHeaderValue "true" -Comments "Workplace-sähköpostiviestit tulevat Saapuneet-kansioon tai Lajiteltuun Saapuneet-kansioon Muut-näkymän sijaan Exchange Onlinessa"
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Microsoft Exchangen avulla voit lisätä Workplacen sähköpostitoimialueen sallittujen listalle käyttämällä cmdlet-sovelmaa Set-MailboxJunkEmailConfiguration.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Vaikka sähköpostipalvelusi hyväksyisi sähköpostiviestit Workplacelta, on silti mahdollista, että sähköpostiohjelmistot, kuten Microsoft Outlook, merkitsevät sähköpostiviestejä roskapostiksi. Kyseisessä tapauksessa henkilön on tarkistettava roskapostikansionsa löytääkseen sähköpostiviestin. Jos se on mahdollista, sähköpostin ylläpitäjäsi tulee varmistaa, että sähköpostiasiakkaat lisäävät osoitteen fbworkmail.com turvallisten lähettäjien listaan.
Suosittelemme, että lisäät sähköpostiylläpitäjäsi kanssa osoitteen fbworkmail.com turvallisten lähettäjien listaan organisaatiosi sähköpostisovelluksessa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Kun siirrät sähköpostitoimialueen sallittujen listaan Workplacessa, todistat, että sinulla on pääsy käytettävään sähköpostiin, ja sallit muiden samaa sähköpostitoimialuetta käyttävien ihmisten liittyvän Workplaceesi. Samaa sähköpostitoimialuetta käyttävien ihmisten ei tarvitse liittyä samaan Workplaceen, ja he pystyvät määrittämään eri Workplaceja tai liittymään eri Workplaceihin samassa toimialueessa. Tätä voidaan käyttää, kun et omista koko toimialuetta.
Voit myös liittyä useisiin Workplaceihin samassa sähköpostitoimialueessa. Sähköpostitoimialueen tai yrityksen Workplacejen määrää ei ole rajoitettu.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Sinun täytyy muokata DKIM- ja SPF-määrityksiäsi oikein, että postipalvelimet voivat vahvistaa sinut sähköpostien lähettäjäksi.
Workplace edellyttää, että kaikki sähköpostivastaukset lähetetään DKIM (DomainKeys Identified Mail)- tai SPF (Sender Policy Framework) -standardien mukaisesti. Ne ovat alalla yleisesti käytettyjä sähköpostin suojausstandardeja, joilla vahvistetaan lähettäjän tiedot. Näin suojataan työntekijöitä huijaussähköposteilta. Näissä tarkistuksissa epäonnistuvat sähköpostit merkitään usein roskapostiksi.
Jos haluat määrittää DKIM:n ja SPF:n, ota yhteyttä IT-ylläpitäjääsi ja välitä hänelle alla annetut tiedot:
DKIM- ja SPF-määritykset riippuvat sähköpostipalvelimestasi ja toimialueesi DNS-palvelusta. Sinun täytyy käyttää joko DKIM:ää tai SPF:ää, et voi käyttää molempia.
Jos sinulla on käytössä G Suite, toimi tämän oppaan mukaisesti.
Ota huomioon, että G Suite käyttää oletusarvoisesti omaa DKIM-allekirjoitustoimialuettaan. Koska tämä oletustoiminto aiheuttaa DKIM-virheen (joka johtuu siitä, että sähköposti ei ole toimialueesi allekirjoittama, vaan ulkopuolisen toimialueen allekirjoittama), hylkäämme silti saapuvat sähköpostisi. Siksi sinun täytyy tehdä omat DKIM-määrityksesi.
Jos käytät Microsoft Office 365:tä, toimi tämän oppaan mukaisesti.
Lue lisätietoja näistä suojausstandardeista.
Huomautus: Jos DKIM:ää ja SPF:ää ei määritetä oikein, Workplace hylkää viestit, jotka lähetät ryhmän toiminnassa, esimerkiksi ryhmän julkaisuissa ja kommenttivastauksissa. Jos näin käy, lähettäjä sää virheilmoitusviestin joko Workplacelta tai muista palveluista, esimerkiksi Gmailista.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?