Laskutus

Workplacen hinta riippuu Workplace-yhteisön laskutettavien käyttäjien määrästä. Lue lisää siitä, miten määritämme laskutettavan käyttäjän, sekä ensimmäisen laskun maksamisesta ja maksusuojasta.

Laskutettavat käyttäjät
Laskutettava käyttäjä on henkilö, joka on kutsuttu Workplace-yhteisöösi. Käyttäjä muuttuu laskutettavaksi siinä vaiheessa, kun hänen tilansa muuttuu valmistellusta (tai kutsua odottavasta) kutsutuksi. Voit valmistella niin monta käyttäjää kuin haluat Workplace-yhteisöäsi varten ilman, että sinua laskutetaan siitä.
Huomautus: tileistä, jotka kutsutaan kesken kalenterikuukauden, ei laskuteta kyseisen kuukauden osalta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplacessa maksat niistä ihmisistä, joille on lähetetty kutsu lunastaa heille valmisteltu Workplace-tili (tämä sisältää myös käyttäjät, jotka ovat lunastaneet tilinsä).
Voit valmistella niin monta käyttäjää kuin haluat Workplace-yhteisöäsi varten. Henkilö huomioidaan laskutuksessa siinä vaiheessa, kun hänet on kutsuttu rekisteröimään Workplace-tili.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Frontline-työntekijät ovat ihmisiä, joiden ensisijaisena tehtävänä on työskennellä suoraan asiakkaiden tai suuren yleisön kanssa. He esimerkiksi tarjoavat palveluita tai tukea tai myyvät tuotteita. Heihin kuuluvat myös työntekijät, jotka osallistuvat suoraan tuotteiden valmistukseen ja jakeluun.
Seuraavien kysymysten avulla voit selvittää, onko työntekijä oikeutettu Workplace Frontline -tilaukseen:
Onko työntekijällä sähköpostiosoite, joka ei ole jaettu muiden kanssa?
 • Jos työntekijällä ei ole omaa sähköpostiosoitetta, hän on oikeutettu Workplace Frontlineen. Jos työntekijällä on oma sähköpostiosoite, hän on oikeutettu Workplace Frontlineen vain, jos hän täyttää seuraavat ehdot.
Onko työntekijä työpöydätön (tai käyttääkö hän laitetta, jota ei ole tarkoitettu vain hänelle) vähintään 50 prosenttia työajastaan?
 • Jos on, työntekijä luokitellaan frontline-työntekijäksi.
Maksetaanko työntekijälle tuntipalkkaa?
 • Jos maksetaan, työntekijä luokitellaan frontline-työntekijäksi.
Muut ehdot
Työntekijän tehtävän on myös vastattava jotakin seuraavista työnkuvauksista:
 • minkä tahansa tason asiakastyöntekijä (myyjä, vastaanottovirkailija jne.), mukaan lukien johtoasemassa olevat henkilöt
 • minkä tahansa tason taustatyöntekijä (varastotyöntekijä, lähetti jne.), mukaan lukien johtoasemassa olevat henkilöt
 • minkä tahansa tason yleishyödyllisen tai julkisen palvelun työntekijä (poliisi, jätteenhuollon johtaja, sähkölinjojen korjaaja, vesilaitoksen johtaja), mukaan lukien johtoasemassa olevat henkilöt
 • minkä tahansa tason terveydenhuollon henkilöstö (hoitajat, lääkärit, kunnossapidon ammattilaiset), mukaan lukien johtoasemassa olevat henkilöt.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplacen järjestelmäylläpitäjiä, jotka eivät maksa Workplacen käytöstä jälleenmyyjän kautta.
Jos haluat viedä luettelon laskutettavista kuukausittain aktiivisista käyttäjistä, sinun on kirjauduttava Workplaceen tietokoneella.
 1. Klikkaa Workplacen vasemmassa paneelissa .
 2. Klikkaa Maksut. Sinun on ehkä annettava salasanasi.
 3. Näet luettelon kaikista tähän asti tehdyistä Workplace-maksuista. Klikkaa sen ajanjakson tapahtumatunnusta, jota haluat tarkastella.
 4. Klikkaa Vie laskutetut käyttäjät.
Saat sähköpostiviestin, joka sisältää ladattavan käyttäjätietojen tiedoston.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Ei, sinua ei veloiteta. Jos kutsut usean yrityksen ryhmään henkilön, jonka yritys ei vielä käytä Workplacea, hänelle määritetään maksuton 30 päivän Workplace-kokeiluversio.
Sinulta ei myöskään veloiteta mitään, jos usean yrityksen ryhmään kutsumasi henkilö on töissä yrityksessä, joka käyttää jo Workplacea.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Maksut ja laskut
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ylläpitäjiä.
Workplace-asiakkaat saavat 30 päivän maksuttoman kokeilujakson. Maksuttoman kokeilujakson päätyttyä laskutuskausi alkaa seuraavan kalenterikuukauden ensimmäisenä päivänä. Kuukauden lopussa järjestelmä luo laskun yrityksesi valitseman hinnoittelun perusteella. Maksuttoman kokeilujakson päättymisen ja sitä seuraavan kuukauden ensimmäisen päivän välisistä päivistä ei veloiteta.
Jos maksuton kokeilujaksosi päättyy esimerkiksi 18.10., emme veloita ajasta 19.–31.10. Laskutuskausi alkaa 1.11.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplacen ylläpitäjiä. Sinun on avattava hallintapaneeli tietokoneella tarkastellaksesi Workplace-laskujasi.
Voit tarkastella laskua klikkaamalla Workplace-profiilisi vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli ja valitsemalla Maksut.
Muista, että laskutusvaluutta on USD (Yhdysvaltain dollari). Hintoihin ei sisälly mahdollisia veroja. Löydät ajantasaiset hinnoittelutiedot sivulta facebook.com/workplace/pricing.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplacen ylläpitäjiä. Tarvitset tietokoneella käyttöoikeuden hallintapaneeliin, jotta voit ottaa luottokorttilaskutuksen käyttöön.
Jos haluat määrittää maksutavan, klikkaa Workplacessa vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli ja valitse sen jälkeen Maksut. Lisää sitten maksutietosi.
Maksutavat
Tuemme seuraavia maksutapoja: Amex (paitsi Brasilia), Visa, Discover ja Mastercard. Tuemme myös PayPalia tietyissä maissa.
Muista, että laskutusvaluutta on USD (Yhdysvaltain dollari). Hintoihin ei sisälly mahdollisia veroja. Löydät ajantasaiset hinnoittelutiedot sivulta facebook.com/workplace/pricing.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ylläpitäjiä.
Yritykset, joiden kuukausiveloitus ylittää 5 000 $, voivat halutessaan pyytää laskun luottokorttilaskutuksen sijaan. Workplace-tilinhoitajasi voit auttaa sinua määrittämään tilisi laskuja varten.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos haluat vaihtaa Workplaceen yhdistetyn luottokorttisi, klikkaa hallintapaneeli Workplacen vasemmassa valikossa ja valitse sitten Maksut.
Jos maksat enemmän kuin 5 000 dollaria kuukaudessa, voit myös maksaa laskulla tai pankkisiirrolla. Pääset alkuun laskutukseen liittyvissä asioissa ottamalla yhteyttä tukeen.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Kaikki järjestelmäylläpitäjät saavat kuukausittaisen ilmoituksen. Ilmoitus ei kuitenkaan sisällä laskua. Lasku on ladattava erikseen Maksut-osiosta hallintapaneelissa. Laskutiedoissa näkyy yhteisön laskutettavien käyttäjien lukumäärä, käyttäjäkohtainen hinta sekä maksutapa, jota veloitetaan.
Voit nähdä alla esimerkin laskutiedoista:
Voit tarkastella koko laskutushistoriaasi ja ladata aiempia laskuja hallintapaneelin Maksut-osiossa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Näin voit muuttaa sitä, minne Workplace-laskusi lähetetään:
 1. Avaa hallintapaneeli Workplacen selainpalkista.
 2. Klikkaa Maksut.
 3. Klikkaa Yrityksen tiedot.
 4. Klikkaa Muokkaa.
Tämän jälkeen voit päivittää tietosi. Klikkaa Tallenna, kun olet valmis.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Voit lisätä ostotilausnumeron laskuihisi seuraavasti:
 1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
 2. Klikkaa Maksut ja valitse Yrityksen tiedot.
 3. Anna ostotilausnumeron tiedot asianmukaiseen kenttään.
Huomautus: jos yhteisösi on jo määritetty käyttämään laskutusta, näet tilan, johon voit lisätä ostotilausnumeron, kun avaat laskusi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos et ole maksanut avointa laskuasi, sinua voidaan estää käyttämästä Workplacea.
Luottokorttilaskutus
Sinua voidaan estää käyttämästä Workplacea, jos et ole lisännyt kelvollista luottokorttia Maksut-välilehdelle.
Jos Workplace-käyttöoikeutesi estetään epäonnistuneen luottokorttimaksun vuoksi, näet ruudun, jossa voit ladata viimeisimmän laskusi ja päivittää maksutietosi.
Käyttäjillesi kerrotaan, että heidän Workplace-käyttöoikeutensa on estetty sen aikaa, kun ongelmaa ratkaistaan. He voivat ladata Workplace-tietonsa, vaikka he eivät pääse kirjautumaan sisään tililleen.
Laskutus
Sinua voidaan estää käyttämästä Workplacea, jos et ole maksanut viimeisintä laskua. Näet omat laskusi hallintapaneelin Maksut-välilehdellä.
Jos Workplace-käyttöoikeutesi estetään maksamattoman laskun vuoksi, järjestelmäylläpitäjäsi näkevät ruudun, jossa he voivat ladata viimeisimmän laskusi. Kun lasku on maksettu, he voivat lähettää tositteen maksusta sähköpostitse osoitteeseen ar@fb.com nopeuttaakseen Workplace-käyttöoikeuden palauttamista.
Käyttäjillesi kerrotaan, että heidän Workplace-käyttöoikeutensa on estetty sen aikaa, kun ongelmaa ratkaistaan. He voivat ladata Workplace-tietonsa, vaikka he eivät pääse kirjautumaan sisään tililleen.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Vianmääritys
Jos luottokorttimaksusi epäonnistui, voit tarkistaa muutaman asian. Yleisimpiä syitä maksujen epäonnistumiseen ovat se, että kortin luottoraja tulee vastaan, tai kortin vanheneminen.
Jos Workplace-maksusi epäonnistuu, lähetämme asiasta ilmoituksen sähköpostitse Workplace-järjestelmäylläpitäjillesi, minkä jälkeen sinulla on 14 päivää aikaa lisätä uusi kortti. Kun uusi kortti on lisätty, yritämme veloittaa maksun automaattisesti uudelleen. Jos emme onnistu veloittamaan maksua 14 päivän kuluessa, menetät Workplacen käyttöoikeutesi. Workplace-tietosi säilytetään 90 päivän ajan, minkä jälkeen ne poistetaan, jos maksua ei voida veloittaa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos epäilet, että laskussasi on virhe, ota yhteyttä tukeen.
Näin voit ottaa yhteyttä Workplace-tukeen:
 1. Avaa hallintapaneeli Workplacen selainpalkista.
 2. Klikkaa Ota yhteyttä tukeen.
  1. Voit myös siirtyä Ota yhteyttä tukeen -osioon tästä.
 3. Lähetä Workplace-tuelle viesti klikkaamalla Kysy kysymys.
 4. Voit myös saada tukea pikaviesteinä klikkaamalla Keskustele kanssamme. Keskustelutukea otetaan parhaillaan käyttöön, eikä se vielä ole saatavilla kaikille asiakkaille.
Pääset tälle näytölle klikkaamalla Workplacen selainpalkissa ja valitsemalla Ota yhteyttä Workplace-tukeen.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Laskutuslaskelman luvut ovat yleensä pienempiä kuin hallintapaneelinRaportointi-osion luvut. Laskutettava käyttäjä on henkilö, jolle on lähetetty kutsu lunastaa hänelle valmisteltu Workplace-tili (tämä sisältää myös käyttäjät, jotka ovat lunastaneet tilinsä).
Oliko näistä tiedoista hyötyä?