Laskutus

Workplacen kustannus riippuu Workplace-yhteisössä aktiivisista laskutettavien käyttäjien määrästä. Lue lisää siitä, miten määritämme aktiivisen käyttäjän, ensimmäisen laskun maksamisesta ja maksun suojauksesta.

Laskutettavat käyttäjät
Laskutettava käyttäjä on henkilö, jolla on aktiivinen Workplace-tili kokonaisen kalenterikuukauden ajan kuukauden ensimmäisestä päivästä kuukauden viimeiseen päivään.
Kalenterikuukauden aikana luodut tai lopetetut tilit eivät ole laskutettavia.
Huomautus: kaikki tilit, jotka on luotu kuukauden ensimmäisen päivän jälkeen, ovat laskutettavia vasta, kun ne ovat olleet aktiivisia koko kalenterikuukauden ajan.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Kuukausittainen aktiivinen käyttäjä on käyttäjä, joka on tehnyt minkä tahansa seuraavista toimista viimeisten 30 päivän aikana:
 • kävi Workplacessa sivustomme tai mobiililaitteen kautta
 • kirjautui sisään
 • tarkisti ilmoituksensa Workplacesta tai Workplace-sovelluksesta
 • käytti Work Chat -sovellusta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace Advanced- ja Workplace Enterprise -tilauksissa maksat Workplacea käyttävien ihmisten määrästä kuukausittain. Laskutettava henkilö muodostuu käyttäjästä, joka on kutsuttu rekisteröimään Workplace-tili.
Workplace-ylläpitäjät voivat hallita, kuinka monta ihmistä kutsutaan lunastamaan Workplace-tilinsä. Näin he hallitsevat ja voivat ennakoida, kuinka paljon Workplace tulee maksamaan joka kuukausi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Frontline-työntekijät ovat ihmisiä, joiden ensisijaisena tehtävänä on työskennellä suoraan asiakkaiden tai suuren yleisön kanssa. He esimerkiksi tarjoavat palveluita tai tukea tai myyvät tuotteita, tai he voivat osallistua suoraan tuotteiden valmistukseen ja jakeluun.
Ollakseen oikeutettu frontline-tilaukseen Workplacessa työntekijän on täytettävä vähintään yksi seuraavista ehdoista:
– Työntekijän työstä yli 50 % tapahtuu muualla kuin työpöydän ääressä.
– Työntekijä saa tuntipalkkaa.
– Työntekijällä ei ole sähköpostiosoitetta.
LISÄKSI työntekijän roolin on vastattava jotakin seuraavista työnkuvauksista:
– minkä tahansa tason asiakastyöntekijä (myyjä, vastaanottovirkailija jne.), mukaan lukien johtotehtävät
– minkä tahansa tason taustatyöntekijä (varastotyöntekijä, lähetti jne.), mukaan lukien johtotehtävät
– minkä tahansa tason yleishyödyllisen tai julkisen palvelun työntekijä (poliisi, jätteenhuollon johtaja, sähkölinjojen korjaaja, vesilaitoksen johtaja), mukaan lukien johtotehtävät
– minkä tahansa tason terveydenhuollon henkilöstö (hoitajat, lääkärit, kunnossapidon ammattilaiset), mukaan lukien johtotehtävät.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ylläpitäjiä.
Jos haluat viedä luettelon laskutettavista kuukausittaisista aktiivisista käyttäjistä, sinun täytyy kirjautua sisään tietokoneella.
 1. Klikkaa profiilisi vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
 2. Klikkaa Maksut ja klikkaa oikealla >.
 3. Valitse Vie laskutetut käyttäjät.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Ei, sinua ei veloiteta. Jos kutsut usean yrityksen ryhmään henkilön, jonka yritys ei vielä käytä Workplacea, hänelle määritetään maksuton 30 päivän Workplace Advanced -kokeiluversio.
Sinulta ei myöskään veloiteta mitään, jos usean yrityksen ryhmään kutsumasi henkilö on töissä yrityksessä, joka käyttää jo Workplace Advancedia.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Maksut ja laskut
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ylläpitäjiä.
Workplace-asiakkaat saavat 30 päivän maksuttoman kokeilujakson. Maksuttoman kokeilujakson päätyttyä laskutuskausi alkaa seuraavan kalenterikuukauden ensimmäisenä päivänä. Kuukauden lopussa järjestelmä luo laskun kuukauden aktiivisten käyttäjien määrään perusteella. Maksuttoman kokeilujakson päättymisen ja sitä seuraavan kuukauden ensimmäisen päivän välisistä päivistä ei veloiteta.
Jos maksuton kokeilujaksosi päättyy esimerkiksi 18.10., emme veloita ajasta 19.–31.10. Laskutuskausi alkaa 1.11.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ylläpitäjiä. Sinun on avattava hallintapaneeli tietokoneella tarkastellaksesi Workplace Advanced -laskuja.
Voit tarkastella laskua klikkaamalla Workplace-profiilisi vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli ja valitsemalla Maksut.
Muista, että laskutusvaluutta on USD (Yhdysvaltain dollari). Hintoihin ei sisälly mahdollisia veroja. Löydät ajantasaiset hinnoittelutiedot sivulta facebook.com/workplace/pricing.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ylläpitäjiä. Tarvitset tietokoneella käyttöoikeuden hallintapaneeliin, jotta voit ottaa luottokorttilaskutuksen käyttöön.
Jos haluat määrittää luottokorttilaskutuksen, klikkaa Workplace-profiilisi vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli ja valitse sen jälkeen Maksut. Lisää sitten maksutietosi.
Maksutavat
Tuemme seuraavia maksutapoja: Amex (paitsi Brasilia), Visa, Discover ja Mastercard.
Muista, että laskutusvaluutta on USD (Yhdysvaltain dollari). Hintoihin ei sisälly mahdollisia veroja. Löydät ajantasaiset hinnoittelutiedot sivulta facebook.com/workplace/pricing.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ylläpitäjiä.
Yritykset, joiden kuukausiveloitus ylittää 5 000 $, voivat halutessaan pyytää laskun luottokorttilaskutuksen sijaan. Workplace-tilinhoitajasi voit auttaa sinua määrittämään tilisi laskuja varten.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin ylläpitäjiä.
Laskutuslaskelman luvut ovat yleensä pienempiä kuin hallintapaneelinRaportointi-osion luvut. Laskutuksessa kuukausittaisen aktiivisen käyttäjän katsotaan olevaan käyttäjä, jolla on Workplace-tili kalenterikuukauden ensimmäisenä päivänä ja joka on kirjautunut sisään käydäkseen Workplace-yhteisössään, hallintapaneelissa tai Work Chatissa kyseisen kuukauden aikana. (Mobiililaitteelle tai sähköpostiin tullutta push-ilmoitusta ei lasketa.)
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Voit lisätä ostotilausnumeron laskuihisi seuraavasti:
 1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
 2. Klikkaa Maksut ja valitse Yrityksen tiedot.
 3. Anna ostotilausnumeron tiedot asianmukaiseen kenttään.
Huomautus: jos yhteisösi on jo määritetty käyttämään laskutusta, näet tilan, johon voit lisätä ostotilausnumeron, kun avaat laskusi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Hyväntekeväisyys Workplacessa
Facebook hyödyntää TechSoupia vahvistaessaan, onko Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelmaan pyrkivä organisaatio kansalaisjärjestö, joka on voittoa tavoittelemattoman järjestö.
Hakevien organisaatioiden on oltava rekisteröityjä TechSoupin paikallisella kumppanilla ja muutenkin kelpoisia osallistuakseen Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelmaan ja saadakseen käyttöönsä maksuttoman Workplace Advancedin. Huomaathan, että joitakin organisaatiotyyppejä ei oteta Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelman jäseneksi, kuten on selvitetty täällä.
Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelmaan rekisteröityminen:
 1. Hanki vahvistustunnus TechSoup-palvelusta. TechSoup-vahvistustunnukset ovat TechSoupin vahvistamien voittoa tavoittelemattomien järjestöjen saatavissa olevia yksilöllisiä koodeja. Vahvistustunnus koostuu kirjain- ja numerosarjasta, joka päättyy tavallisesti organisaation nimeen. Tässä on esimerkki: 123a4567@OrganisaationNimi.
 2. Siirry Hyväntekeväisyys Workplacessa -palveluun Workplacen hallintapaneelin Maksut-kohdassa ja klikkaa Lisää TechSoup-tunnus.
 3. Jos sovellut Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelmaan, saat viestin siitä, että organisaatiosi status on vahvistettu onnistuneesti.
Voit myös käydä Hyväntekeväisyys Workplacessa -sivuilla löytääksesi lisätietoja ja hakeaksesi ohjelmaan.
Facebook määrittää organisaation kelpoisuuden Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelmaan oman harkintansa mukaan ja pidättää oikeuden tarjota ohjelman tai hylätä organisaation hakemuksen tai osallistumisen milloin tahansa ja mistä tahansa syystä. Facebook voi täydentää tai muuttaa Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelman kelpoisuusedellytyksiä milloin tahansa ilman etukäteen annettua ilmoitusta. Jos Facebookin käytäntöjen muutoksista tai organisaation aseman muutoksesta johtuen organisaatio ei enää täytä Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelman edellytyksiä, Facebook ilmoittaa asiasta organisaatiolle vähintään kolmen kuukauden varoitusajalla. Varoitusajan kuluttua organisaation Workplacen käyttöön sovelletaan vakiohinnoittelua.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelma tarjoaa oikeutetuille kansalaisjärjestöille Workplace Advancedin ilmaiseksi. Voit lukea lisää Hyväntekeväisyys Workplacessa -sivulla.

Ketkä ovat oikeutettuja ohjelmaan?
Facebook voi tarjota pyyntöä, vahvistusta ja kirjallista hyväksyntää vastaan Workplace Advancedin ilmaiseksi kansalaisjärjestöille, joilla on kelvollinen voittoa tavoittelemattoman järjestön asema, jonka TechSoup tai sen paikallinen kumppani voi vahvistaa.
Seuraavat järjestöt eivät kuitenkaan ole oikeutettuja Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelmaan voittoa tavoittelemattoman järjestön asemasta huolimatta:
 • terveysvakuutuksiin ja ryhmäterveysvakuutuksiin liittyvät organisaatiot
 • koulut, yliopistot ja muut akateemiset laitokset, mukaan lukien koulupiirit, urheiluseurat ja -liitot sekä koulutuspalveluorganisaatiot
 • valtion toimielimet ja valtion alaiset virastot tai organisaatiot
 • lainsäädäntöelimet ja poliittiset organisaatiot (mukaan lukien etujärjestöt)
 • kirkot ja muut uskonnolliset organisaatiot
 • ammattiurheiluliigat
 • luotto-osuuskunnat ja muut keskinäiset yhtiöt
Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelmaan oikeutetut organisaatiot voivat luoda käyttäjätilejä vain omille työntekijöilleen, alihankkijoilleen ja vapaaehtoisilleen. Jos oikeutettu organisaatio luo käyttäjätilejä muille, Facebook pidättää oikeuden laskuttaa organisaatiota kyseisistä käyttäjätileistä vakiohinnoittelun mukaan.
Facebook määrittää organisaation kelpoisuuden Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelmaan oman harkintansa mukaan ja pidättää oikeuden tarjota ohjelman tai hylätä organisaation hakemuksen tai osallistumisen milloin tahansa ja mistä tahansa syystä. Facebook voi täydentää tai muuttaa Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelman kelpoisuusedellytyksiä milloin tahansa ilman etukäteen annettua ilmoitusta.
Jos Facebookin käytäntöjen muutoksista tai organisaation aseman muutoksesta johtuen organisaatio ei enää täytä Hyväntekeväisyys Workplacessa -ohjelman edellytyksiä, Facebook ilmoittaa asiasta organisaatiolle vähintään kolmen kuukauden varoitusajalla. Varoitusajan kuluttua organisaation Workplacen käyttöön sovelletaan vakiohinnoittelua.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?