Uutiset

Mukauta Workplace-uutiset, jotta näet haluamasi julkaisut ja päivitykset.

Voit lopettaa ihmisten seuraamisen tai piilottaa ihmisiä ja tarinoita uutisistasi. Jos piilotat tarinan uutisistasi, näet jatkossa vähemmän samankaltaisia tarinoita uutisissasi.
Voit piilottaa tarinan (tai henkilön) seuraavasti:
  1. Klikkaa julkaisun oikeassa yläkulmassa .
  2. Valitse Piilota julkaisu tai Piilota kaikki käyttäjältä [nimi].
Huomautus: jos et näe uutisissasi julkaisuja, joita haluaisit nähdä, voit liittyä useampaan ryhmään tai seurata enemmän ihmisiä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Uutistarinat voivat olla tilapäivityksiä, kuvia, videoita, linkkejä, kommentteja tai tykkäämisiä. Uutisissasi näytettävät tarinat määräytyvät useiden tekijöiden mukaan. Niitä ovat esimerkiksi
  • julkaisut ryhmissä, joihin kuulut
  • aikajanajulkaisut seuraamiltasi ihmisiltä.
Jos uutisissasi näytettävä sisältö käy vähiin, saatamme ehdottaa avoimia ryhmiä, joihin voit liittyä, ja näyttää näiden ryhmien suosittuja julkaisuja.
Aiempi toimintasi Workplacessa voi myös vaikuttaa uutistesi tarinoihin. Jos esimerkiksi olet tykännyt kuvista tai kommentoinut kuvia aiemmin, saatat tavallista todennäköisemmin nähdä kuvia uutisissasi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Joskus julkaisu, jonka olet jo nähnyt, siirtyy uutistesi yläreunaan siksi, että joku työkaverisi on tykännyt siitä kommentoinut sitä. Näin näet helposti sinulle tärkeät julkaisut, joista myös työkaverisi ovat olleet kiinnostuneita.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos seuraat työkaveria, näet hänen julkaisunsa uutisissasi. Voit seurata työkavereitasi, ihmisiä muissa tiimeissä tai johtajia yrityksessäsi. Näet vain koko yritykselle näkyvät julkaisut tai niihin ryhmiin julkaistut julkaisut, joiden jäsen olet.
Kun työkaverisi seuraa sinua, näkee hän yrityksellesi näkyvät julkaisusi uutisissaan. Jos julkaiset suljettuun tai salaiseen ryhmään, työkaverisi näkevät sen vain, jos he ovat sen ryhmän jäseniä, johon julkaisit.
Jos lopetat työkaverin seuraamisen, näet uutisissasi vähemmän hänen julkaisuja. Voit muodostaa uudelleen yhteyden työkaveriin, jonka seuraamisen olet lopettanut, alkamalla seurata häntä uudelleen.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Voit ottaa Workplacen videoiden automaattisen toiston asetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä.
Voit lopettaa videoiden automaattisen toistamisen tietokoneessa seuraavasti:
  1. Klikkaa profiilikuvaasi Workplacen vasemmassa alareunassa ja valitse Asetukset.
  2. Klikkaa Videot.
  3. Klikkaa Toista videot automaattisesti -kohdan vieressä olevaa avattavaa valikkoa ja valitse Pois käytöstä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
To better focus on your News Feed, you can temporarily hide the panels on the left and right of your Workplace.
The left panel contains your most used groups, recent chats and notifications. To hide this panel:
  1. Go to either your Workplace News Feed, chats or a group.
  2. Hover over the left panel and click .
The right panel can contain upcoming events, suggested groups and trending posts from your organization. When you are looking at a group or chat, the right panel changes to show recent activity and group descriptions. To hide this panel:
  1. Go to either your Workplace News Feed, chats or a group.
  2. Hover over the right panel and click .
To reopen either panel, click the relevant icon a second time.
Default view
The current state of your left or right panels will only last as long as your current session. If you open Workplace in a new tab, both panels will be open again.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?