Uutiset

Mukauta Workplace-uutiset, jotta näet haluamasi julkaisut ja päivitykset.

Voit lopettaa ihmisten seuraamisen tai piilottaa ihmisiä ja tarinoita uutisistasi. Jos piilotat tarinan uutisistasi, näet jatkossa vähemmän samankaltaisia tarinoita uutisissasi.
Voit piilottaa tarinan (tai henkilön) seuraavasti:
 1. Klikkaa julkaisun oikeassa yläkulmassa .
 2. Valitse Piilota julkaisu tai Piilota kaikki käyttäjältä [nimi].
Huomautus: jos et näe uutisissasi julkaisuja, joita haluaisit nähdä, voit liittyä useampaan ryhmään tai seurata enemmän ihmisiä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
If you no longer want to see updates from a specific coworker on your Workplace News Feed, you can choose to Mute or Snooze their posts.
Muting a coworker's posts will hide all posts by them from your News Feed until you choose to unmute them. Snoozing a coworker's posts will hide posts by them from your News Feed for the next 30 days.
To Mute or Snooze a coworker's posts:
 1. From your Workplace News Feed, click at the top of a post from the coworker you would like to stop seeing posts from.
 2. Click either Hide post or Snooze [name] for 30 days.
 3. The post will disappear from your News Feed. If you have made a mistake, press Undo
To once again start seeing posts from your coworker:
 1. From your Workplace homepage, search for your coworker using the search bar in the top left of the screen.
 2. Click on their name to view their profile.
 3. Click Undo, underneath the alert on their timeline about their current Mute or Snooze status.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Uutistarinat voivat olla tilapäivityksiä, kuvia, videoita, linkkejä, kommentteja tai tykkäämisiä. Uutisissasi näytettävät tarinat määräytyvät useiden tekijöiden mukaan. Niitä ovat esimerkiksi
 • julkaisut ryhmissä, joihin kuulut
 • aikajanajulkaisut seuraamiltasi ihmisiltä.
Jos uutisissasi näytettävä sisältö käy vähiin, saatamme ehdottaa avoimia ryhmiä, joihin voit liittyä, ja näyttää näiden ryhmien suosittuja julkaisuja.
Aiempi toimintasi Workplacessa voi myös vaikuttaa uutistesi tarinoihin. Jos esimerkiksi olet tykännyt kuvista tai kommentoinut kuvia aiemmin, saatat tavallista todennäköisemmin nähdä kuvia uutisissasi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Joskus julkaisu, jonka olet jo nähnyt, siirtyy uutistesi yläreunaan siksi, että joku työkaverisi on tykännyt siitä kommentoinut sitä. Näin näet helposti sinulle tärkeät julkaisut, joista myös työkaverisi ovat olleet kiinnostuneita.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Jos seuraat työkaveria, näet hänen julkaisunsa uutisissasi. Voit seurata työkavereitasi, ihmisiä muissa tiimeissä tai johtajia yrityksessäsi. Näet vain koko yritykselle näkyvät julkaisut tai niihin ryhmiin julkaistut julkaisut, joiden jäsen olet.
Kun työkaverisi seuraa sinua, näkee hän yrityksellesi näkyvät julkaisusi uutisissaan. Jos julkaiset suljettuun tai salaiseen ryhmään, työkaverisi näkevät sen vain, jos he ovat sen ryhmän jäseniä, johon julkaisit.
Jos lopetat työkaverin seuraamisen, näet uutisissasi vähemmän hänen julkaisuja. Voit muodostaa uudelleen yhteyden työkaveriin, jonka seuraamisen olet lopettanut, alkamalla seurata häntä uudelleen.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Voit ottaa Workplacen videoiden automaattisen toiston asetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä.
Voit lopettaa videoiden automaattisen toistamisen tietokoneessa seuraavasti:
 1. Klikkaa profiilikuvaasi Workplacen vasemmassa alareunassa ja klikkaa sitten Asetukset.
 2. Klikkaa Videot.
 3. Klikkaa Toista videot automaattisesti -kohdan vieressä olevaa avattavaa valikkoa ja valitse Pois käytöstä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Voit keskittyä paremmin seuraamaan uutisiasi piilottamalla väliaikaisesti vasemman- ja oikeanpuoleisen paneelin Workplacessa.
Vasen paneeli sisältää käytetyimmät ryhmäsi sekä viimeaikaiset keskustelusi ja ilmoituksesi. Piilota tämä paneeli seuraavasti:
 1. Siirry joko Workplacen uutisiin, keskusteluihin tai ryhmään.
 2. Siirrä hiiren osoitin vasemman paneelin päälle ja klikkaa .
Oikea paneeli voi sisältää tulevia tapahtumia, ehdotettuja ryhmiä ja organisaatiosi suosittuja julkaisuja. Kun katsot ryhmää tai keskustelua, oikea paneeli muuttuu ja siinä näkyy viimeaikainen toimintasi ja ryhmien kuvaukset. Piilota tämä paneeli seuraavasti:
 1. Siirry joko Workplacen uutisiin, keskusteluihin tai ryhmään.
 2. Siirrä hiiren osoitin oikean paneelin päälle ja klikkaa .
Voit avata kumman tahansa paneelin klikkaamalla haluamasi paneelin kuvaketta toisen kerran.
Oletusnäkymä
Oikean tai vasemman paneelisi senhetkinen tila säilyy samana vain kulloisenkin istuntosi keston ajan. Jos avaat Workplacen uudella välilehdellä, molemmat paneelit avautuvat uudelleen.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?