Miten voin ottaa yhteyttä tukeen Workplacessa?

Kaikki Workplacen asiakkaat voivat käyttää verkon ohje- ja tukiresursseja. Katso alta, millaista lisätukea omaan Workplace-tilaukseesi on saatavilla.
Mitä lisätukea on saatavilla?
Kun lisätukea tarvitaan, ylläpitäjät voivat myös ottaa yhteyttä Workplacen tukitiimiin suoraan viestillä tai keskustelussa. Voit siirtyä tuen postilaatikkoon ja luoda uuden pyynnön seuraavasti:
  1. Avaa hallintapaneeli Workplacen selainpalkista.
  2. Klikkaa Ota yhteyttä tukeen.
  3. Lähetä Workplace-tuelle viesti klikkaamalla Kysy kysymys.
  4. Saat tukea pikaviestien kautta klikkaamalla Keskustele kanssamme. Keskustelutukea otetaan parhaillaan käyttöön, eikä se vielä ole saatavilla kaikille asiakkaille.
Pääset tälle näytölle klikkaamalla Workplacen selainpalkissa ja valitsemalla Ota yhteyttä Workplace-tukeen.
Tuen postilaatikossa voit nähdä aiemmat tukipyynnöt, suodattaa tukipyyntöjä niiden nykyisen tilan mukaan ja tarkistaa, onko Workplacen toiminnoissa niihin mahdollisesti vaikuttavia katkoksia.
Tarvitsetko edelleen apua?
Workplacen käyttäjänä saat lisätukea toimimalla seuraavasti:
  • Siirry kehittäjätukeen. Kehittäjätuki on paikka, josta saat lisätietoja yrityksesi ja Workplacen välisestä teknisestä integroinnista.
  • Siirry asiakasresurssikeskukseen. Tämä on kaikkien Workplacen parhaiden käytäntöjen ja resurssien keskus. Sen avulla voit ottaa Workplacen käyttöön onnistuneesti ja saavuttaa nopeasti tuloksia organisaatiossasi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?