Yhteisön asetukset

Lue lisää asetuksista, joiden avulla voit tehdä muutoksia Workplace-yhteisössäsi. Lue lisää Workplace-yhteisösi räätälöinnistä vierailemalla asiakasresurssikeskuksessa.

Tämä artikkeli koskee vain Workplace Essentialin ja Workplace Advancedin ylläpitäjiä.
Klikkaa tietokoneella Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli. Näet siellä työkaverit, ryhmät sekä yhteisön kävijätiedot ja voit hallinnoida yhteisön asetuksia.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Premiumin ylläpitäjiä.
Hallintapaneelin toimintoja on rajoitettu mobiililaitteilla, mutta voit hyödyntää useita työkaluja. Seuraavat toiminnot ovat ylläpitäjien käytettävissä Workplace Premiumissa mobiililaitteiden hallintapaneelista:
  • Käy läpi edellisten seitsemän päivän toiminta ja lähetä muistutuksia ihmisille lisätäksesi sitoutumista.
  • Lisää ihmisiä: lisää uusi henkilö yhteisöösi antamalla koko nimi ja sähköpostiosoite.
  • Raportointi: hanki raportteja ihmisistä, ryhmistä ja sisällöstä Workplacessa viimeisten kolmen kuukauden ajalta.
  • Ylläpitäjät: käy läpi kaikki ylläpitäjät ja tee muutoksia minkä tahansa ylläpitäjän ylläpitäjätasoihin. Lue lisätietoja eri ylläpitäjärooleista.
  • Ilmiannettu sisältö: Käy läpi ilmiannettu sisältö ja salli tai poista sisältö suoraan mobiilisovelluksesta. Push-ilmoituksia lähetetään ylläpitäjille, jotta he voivat käydä läpi ja poistaa ilmiannetun sisällön muutamassa minuutissa kaikista puhelimistaan.
Huomautus: Kaikki ylläpitäjätasot voivat nähdä hallintapaneelin mobiililaitteilla. Käyttöoikeusroolit ovat täsmälleen samat kuin ne ovat hallintapaneelin verkkoversiossa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Essentialin ja Workplace Advancedin käyttäjiä. Sinun on oltava ylläpitäjä ja kirjautuneena Workplaceen tietokoneella voidaksesi vaihtaa yrityksen nimen.
Voit vaihtaa yrityksen nimen seuraavasti:
  1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Päivitä yrityksesi nimi.
  4. Vieritä alas ja klikkaa Tallenna > OK.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Advancedin käyttäjiä.
Workplace-tilien URL-osoitteiden tulee olla muodossa https://[yritys].workplace.com/. Voit muuttaa osoitteen tarkistamalla ensin, onko uusi URL-osoite saatavilla (kokeile siirtyä haluamaasi osoitteeseen). Jos osoitteessa ei ole Workplace-tiliä, voit luoda tukipyynnön ja pyytää muutosta.
Huomautus: osoitteen muuttaminen estää edelliseen osoitteeseen osoittavien linkkien toiminnan (lunastuslinkit ja kirjanmerkit mukaan lukien).
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Muista seuraavat asiat, kun pyydät alitoimialuetta:
  • Et voi varata alitoimialuetta, joka on jo toisen henkilön käytössä.
  • Alitoimialueessa voi olla vain kirjaimia ja numeroita (A–Z, 0–9). Myös tavuviivat (-) sallitaan.
  • Alitoimialueen on oltava vähintään viisi merkkiä pitkä, eikä se voi sisältää yleisiä sanoja (esimerkiksi autot.facebook.com).
  • Yksilöllisen alitoimialueen pyytäminen edellyttää järjestelmäylläpitäjän oikeuksia.
  • Alitoimialueen on noudatettava Workplacen hyväksyttävän käytön käytäntöä.
Muista, että alitoimialueen vaihduttua kaikki aiemmat Workplace-yhteisösi linkit lakkaavat toimimasta.
Pidätämme oikeuden muuttaa alitoimialueesi milloin tahansa, jos se on ristiriidassa ohjeidemme kanssa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplace Essentialin ja Workplace Advancedin ylläpitäjiä. Sinun on oltava kirjautunut sisään Workplaceen tietokoneella, jotta voit määrittää yrityksesi käyttöehdot tai muuttaa niitä.
Jos et ole vielä määrittänyt yrityksesi käyttöehtoja, voit tehdä sen seuraavasti:
  1. Luo käyttöehtosi.
  2. Julkaise käyttöehdot verkossa julkisesti näkyvillä olevalla sivustolla.
  3. Avaa Hallintapaneeli > Asetukset. Vieritä alas kohtaan Käyttöehdot ja anna linkki käyttöehtoihisi.
Voit muuttaa yrityksesi käyttöehtoja seuraavasti:
Avaa Hallintapaneeli > Asetukset. Vieritä alas kohtaan Käyttöehdot ja anna linkki uusiin käyttöehtoihisi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Voit lisätä seuraavan joukon avattavan valikon vaihtoehtoja profiilikentän mukauttamista varten:
  • sijainti
  • osasto
  • osasto
  • organisaatio.
Näin voit lisätä joukon arvoja avattavaan valikkoon:
  1. Klikkaa Workplacen vasemmassa yläkulmassa Hallintapaneeli.
  2. Klikkaa Asetukset ja valitse Profiilikentät-välilehti.
  3. Klikkaa Määritä arvot minkä tahansa lisättävän profiilikentän vieressä.
  4. Lisää määritetyt arvot yksitellen tai liittämällä lista puolipisteillä eroteltuja arvoja.
  5. Klikkaa Tallenna.
Huomautus: Jos profiilikenttä oli jo viimeistelty ennen arvolistan asettamista, sitä ei korvata. Jos käyttäjä kuitenkin muokkaa profiiliaan arvolistan asettamisen jälkeen, hänen on valittava arvo listasta.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Tämä artikkeli koskee vain Workplacen ylläpitäjiä.
Videon latausasetusten avulla voit suojata tekijänoikeuksien alaisia ja luottamuksellisia Workplaceen lataamiasi videoita. Tämä toiminto suojaa videot salaamalla, jotta vain Workplaceen tuetulla selaimella kirjautuneet käyttäjät voivat katsoa niitä.
Tuetut selaimet ja sovellukset:
Selaimet, joita ei tueta:
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge.
Voit sallia tukemattomia selaimia käyttävien käyttäjien katsoa videon suojattuja videoita heikommalla laadulla.
Voit poistaa videoiden lataamisen käytöstä pöytäkoneella seuraavasti:
  1. Klikkaa Workplacen vasemmasta yläkulmasta Hallintapaneeli.
  2. Klikkaa Turvallisuus.
  3. Klikkaa Videon latausasetukset.
  4. Näet katsellut videot ja selaimet, joilla niitä on katseltu. Poista videon lataukset käytöstä valitsimella.
Jos haluat sallia videoiden katsomisen Workplaceen tukemattomalla selaimella kirjautuville käyttäjille heikommalla laadulla, klikkaa Heikkolaatuinen video ei-tuetuissa selaimissa.
Kun videon lataaminen on poistettu käytöstä ja heikkolaatuisten videoiden vaihtoehto ei ole käytössä, käyttäjät eivät voi ladata videoita laitteisiinsa Workplacesta.
Muista, että tämä asetus salaa videot vain, kun se on käytössä. Se ei salaa videoita, jotka on julkaistu, ennen kuin se otettiin käyttöön. Kun poistat tämän toiminnon käytöstä käytettyäsi sitä, kaikki salatut videot pysyvät salattuina.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Mitään tietoja ei poisteta nykyisistä Workplace-tileistä, kun siirryt toiseen tilaukseen. Tietojen vieminen Workplacesta Workplace-API:den kautta on kuitenkin vain Workplace Advanced- ja Workplace Enterprise -asiakkaiden käytettävissä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?