Mitä yksityisyysasetuksia on valittavissa Workplace-tapahtumille?

Tapahtumasi yksityisyysasetukset riippuvat luomasi tapahtuman tyypistä ja siitä, miten loit tapahtuman. Muista, että et voi muuttaa tapahtuman yksityisyysasetuksia sen luomisen jälkeen.
Yksityiset tapahtumat
  • Ainoastaan kutsutut vieraat voivat nähdä yksityisen tapahtuman tiedot.
  • Voit halutessasi antaa vieraiden kutsua muita työkavereita yksityiseen tapahtumaan.
  • Yksityinen tapahtuma luodaan ryhmän ulkopuolella.
  • Jos tapahtuman yksityinen URL-osoite jaetaan käyttäjille, jotka eivät ole saaneet kutsua tapahtumaan, näkevät he linkin rikkinäisenä tai liitteenä, joka ei ole saatavilla.
Avoimet tapahtumat
  • Avoin tapahtuma on avoin kaikille yrityksen yhteisön käyttäjille.
  • Avoimia tapahtumia voidaan jakaa muille yhteisön ihmisille.
Ryhmässä luotu tapahtuma
  • Ryhmässä luotu tapahtuma perii ryhmän yksityisyysasetukset. Jos esimerkiksi tapahtuma luodaan avoimessa ryhmässä, tapahtuma on tuolloin avoin.
  • Jakamistoiminto on tällä hetkellä käytettävissä vain avoimissa ryhmätapahtumissa.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?