Miten kaksivaiheinen todennus otetaan käyttöön Workplace-tilillä?

Voit parantaa Workplace-tilisi turvallisuutta ottamalla käyttöön kaksivaiheisen todennusjärjestelmän.
Jos otat kaksivaiheisen todennuksen käyttöön (jota kutsutaan myös monimenetelmäiseksi todentamiseksi eli MFA:ksi), sinulta pyydetään erityistä turvakoodia, kun yrität kirjautua Workplace-tilillesi tai -sovellukseen uudesta laitteesta. Kun olet antanut tämän turvakoodin, sinulla on mahdollisuus tallentaa laite tilillesi, jotta sinun ei tarvitse käydä läpi uudelleen prosessia, kun kirjaudut sisään samasta laitteesta uudelleen.
Voit ottaa kaksivaiheisen todennuksen käyttöön seuraavasti:
  1. Kirjaudu sisään Workplaceen.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi Workplacen vasemmassa alakulmassa.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Valitse Turvallisuus ja kirjautuminen.
  5. Vieritä alaspäin, klikkaa Käytä kaksivaiheista todennusta -osiossa Muokkaa ja valitse Aloita. Sinua saatetaan pyytää antamaan salasanasi uudelleen.
  6. Lisää puhelinnumero klikkaamalla Tekstiviesti-osiossa Lisää uusi puhelinnumero. Sinua pyydetään antamaan puhelinnumero. Vahvista tämän jälkeen, että puhelinnumero kuuluu sinulle, antamalla tekstiviestissä saamasi vahvistuskoodi.
Muista, että kun olet määrittänyt kaksivaiheisen todennuksen asetukset, sinun on aktivoitava toiminto klikkaamalla Ota käyttöön.
Huomautus: Turvakoodeja voidaan generoida myös kolmannen osapuolen sovelluksella tai Workplace-sovelluksen koodigeneraattorilla.
Jos et enää pysty käyttämään kaksivaiheista todennusmenetelmääsi tai et pysty kirjautumaan sisään, ota yhteyttä Workplace-ylläpitäjääsi tai lähetä pyyntö käyttöoikeuden palauttamiseksi.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?