Tietoja Workplacesta

Workplace on työkalu, joka yhdistää kaikki yrityksessäsi, vaikka he tekisivät etätöitä. Tuttujen ominaisuuksien, kuten ryhmien, keskustelun, huoneiden ja livevideolähetysten avulla saat ihmiset keskustelemaan ja työskentelemään yhdessä.

Workplace on keskustelupaikka, joka yhdistää kaikki organisaation henkilöt edistääkseen yhteistyötä ja liiketoimintatuloksia. Workplace tarjoaa ominaisuuksia kuten ryhmät, haun, profiilit, Workplace Chatin, uutiset, automaattisen kääntämisen, live-videot ja paljon muuta. Workplace antaa sinun luoda Workplace-tilin, joka on erillinen henkilökohtaisesta Facebook-tilistä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace-tiedot
Mikä on yleinen tietosuoja-asetus?
Yleinen tietosuoja-asetus muodostaa uudet puitteet yhtenäisille tietosuojasäännöille Euroopan unionissa. Asetus tulee voimaan 25. toukokuuta 2018, ja se määrää, miten Facebookin yritysperhettä säännellään. Voit lukea täällä lisää siitä, mikä on Facebookin lähestymistapa yleiseen tietosuoja-asetukseen.
Monet periaatteet perustuvat nykyisiin EU:ssa voimassa oleviin tietosuojasääntöihin. Yleinen tietosuoja-asetus kuitenkin asettaa lisävaatimuksia yrityksille. Yleinen tietosuoja-asetus koskee kaikkia Workplace-asiakkaita, joilla on EU:ssa asuvia käyttäjiä, myös siinä tapauksessa, että organisaatio sijaitsee EU:n ulkopuolella.
Workplace ja yleisen tietosuoja-asetuksen noudattaminen
Yleinen tietosuoja-asetus tekee nykyisistä tietosuojalaeista kattavampia ja lisää joitakin uusia vaatimuksia. Suurin osa yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimuksista koskee rekisterinpitäjiä. Rekisterinpitäjä on organisaatio tai osapuoli, joka päättää henkilötietojen käsittelytarkoituksista ja -menetelmistä. Workplace Advanced -asiakkaat toimivat rekisterinpitäjinä, ja he nimeävät Facebookin henkilötietojen käsittelijäksi Workplacen sopimuksen mukaisesti.
Facebook ja Workplace noudattavat kaikkia niitä koskevia tietosuojalakeja. Mukautamme nykyiset toimintamenetelmämme tarpeen mukaan yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisiksi. Haluamme myös auttaa Workplace Advanced -asiakkaitamme täyttämään velvoitteensa.
Takeet ja sopimusperusteiset sitoumukset
Ymmärrämme, että yleinen tietosuoja-asetus edellyttää Workplace Advanced -asiakkaita käyttämään rekisterinpitäjiä asianmukaisilla takeilla varmistaakseen henkilötietojen riittävän suojan.
Olemme varmistaneet yhdessä tuote-, suunnittelu- ja insinööritiimiemme kanssa, että tuotteemme noudattavat yleisen tietosuoja-asetuksen sääntöjä. Tähän sisältyy sopimusperusteisten sitoumuksiemme tarkistaminen, jotta ne sallivat asiakkaiden osoittaa noudattavansa asetusta. Päivitämme tulevaisuudessa sopimuksemme sisältämään henkilötietojen käsittelijöiltä edellytetyt toimenpiteet yleisen tietosuoja-asetuksen nojalla.
Tietosuoja
Yleinen tietosuoja-asetus edellyttää Workplace Advanced -asiakkaita käyttämään rekisterinpitäjiä, jotka tarjoavat riittävän tietosuojan täyttääkseen uusien määräysten asettamat vaatimukset. Asiakkaiden puolesta käsittelemiemme henkilötietojen suoja on meille erityisen tärkeää. Suojauksemme arvioidaan säännöllisesti. Workplace Advanced on ISO 27001 -sertifioitu.
Investoimme myös järjestelmiin varmistaaksemme, että tunnistamme tietosuojauhkat käsitellessämme tietoja Workplace Advanced -asiakkaiden puolesta. Ilmoitamme ja tuemme asiakkaita siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tietosuoja olisi vaarassa. Saat lisätietoja täältä.
Hyödyllisiä linkkejä:
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace-tilisi
Workplace-tilisi on paikka, jossa voit olla yhteydessä työkavereihisi ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Lisäksi voit liittyä tiimiisi tai projekteihisi liittyviin ryhmiin ja saada yrityksen uutisia sekä päivityksiä.
Workplace-tilisi näkyy vain yritykseesi kuuluville ihmisille, ja se on henkilökohtaisesta tilistäsi erillinen. Workplace-tililläsi jakamasi asiat näkyvät vain yrityksesi ihmisille.
Facebook-tilisi
Facebook-tilisi on henkilökohtainen. Sen tarkoitus on auttaa olemaan yhteydessä kavereihin ja perheenjäseniin ja jakamaan elämäsi hetkiä.
Henkilökohtaisella tililläsi jakamasi asiat näkyvät vain niille ihmisille, joiden haluat Facebook-yksityisyysasetustesi perusteella näkevän ne.
Huomautus: työnantaja ei voi käyttää henkilökohtaista Facebook-tiliäsi, jos käytät Workplacea, sillä tilit ovat toisistaan erilliset.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Facebook, Inc. osallistuu Euroopan unionin ja Yhdysvaltain väliseen Privacy Shield -ohjelmaan sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain väliseen Privacy Shield -ohjelmaan Workplace Advancedille Privacy Shield -ilmoituksessamme ja sertifioinnissammeYhdysvaltain kauppaministeriön kanssa kuvatulla tavalla. Osana osallistumistamme Euroopan unionin ja Yhdysvaltain tai Sveitsin ja Yhdysvaltain välisiin Privacy Shield -ohjelmiin ratkaisemme sertifiointimme piiriin kuuluvat kiistat henkilökohtaisiin tietoihin liittyen TRUSTe-menettelyn mukaisesti. Jos sinulla on muuta kysyttävää siitä, kuinka noudatamme kumpaa tahansa Privacy Shield -järjestelyä, voit ottaa meihin yhteyttä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Yhteisöä hallinnoi yhteisön ylläpitäjä, ja yritys omistaa tiedot sekä hallitsee niitä. Yhteisön ylläpitäjä voi muokata, poistaa tai viedä tietoja milloin tahansa.
Huomautus: Workplacessa olevat tiedot tallennetaan maailmanlaajuisesti Facebookin tietokeskuksiin.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?