Tietoja Workplacesta

Workplace on työkalu, joka yhdistää kaikki yrityksessäsi, vaikka he tekisivät etätöitä. Tuttujen ominaisuuksien, kuten ryhmien, keskustelun, huoneiden ja livevideolähetysten avulla saat ihmiset keskustelemaan ja työskentelemään yhdessä.

Workplace on keskustelupaikka, joka yhdistää kaikki organisaation henkilöt edistääkseen yhteistyötä ja liiketoimintatuloksia. Workplace tarjoaa ominaisuuksia kuten ryhmät, haun, profiilit, Workplace Chatin, uutiset, automaattisen kääntämisen, live-videot ja paljon muuta. Workplace antaa sinun luoda Workplace-tilin, joka on erillinen henkilökohtaisesta Facebook-tilistä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace-tiedot
Mikä on yleinen tietosuoja-asetus?
Yleinen tietosuoja-asetus muodostaa uudet puitteet yhtenäisille tietosuojasäännöille Euroopan unionissa. Asetus tulee voimaan 25. toukokuuta 2018, ja se määrää, miten Facebookin yritysperhettä säännellään. Voit lukea lisää Facebookin lähestymistavasta yleiseen tietosuoja-asetukseen täältä.
Monet periaatteet perustuvat nykyisiin EU:ssa voimassa oleviin tietosuojasääntöihin. Yleinen tietosuoja-asetus kuitenkin asettaa lisävaatimuksia yrityksille. Yleinen tietosuoja-asetus koskee kaikkia Workplace-asiakkaita, joilla on EU:ssa asuvia käyttäjiä, myös siinä tapauksessa, että organisaatio sijaitsee EU:n ulkopuolella.
Workplace ja yleisen tietosuoja-asetuksen noudattaminen
Yleinen tietosuoja-asetus tekee nykyisistä tietosuojalaeista kattavampia ja lisää joitakin uusia vaatimuksia. Suurin osa yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimuksista koskee rekisterinpitäjiä. Rekisterinpitäjä on organisaatio tai osapuoli, joka päättää henkilötietojen käsittelytarkoituksista ja -menetelmistä. Workplace-asiakkaat toimivat rekisterinpitäjinä, ja he nimeävät Facebookin henkilötietojen käsittelijäksi Workplacen sopimuksen mukaisesti.
Facebook ja Workplace noudattavat kaikkia niitä koskevia tietosuojalakeja. Mukautamme nykyiset toimintamenetelmämme tarpeen mukaan yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisiksi. Haluamme myös auttaa Workplace-asiakkaitamme täyttämään velvoitteensa.
Takeet ja sopimusperusteiset sitoumukset
Ymmärrämme, että yleinen tietosuoja-asetus velvoittaa Workplace-asiakkaat käyttämään rekisterinpitäjiä ja asianmukaisia suojaustoimenpiteitä, jotta he voivat varmistaa henkilötietojen riittävän suojan.
Olemme varmistaneet yhdessä tuote-, suunnittelu- ja insinööritiimiemme kanssa, että tuotteemme noudattavat yleisen tietosuoja-asetuksen sääntöjä. Tähän sisältyy sopimusperusteisten sitoumuksiemme tarkistaminen, jotta ne sallivat asiakkaiden osoittaa noudattavansa asetusta. Päivitämme tulevaisuudessa sopimuksemme sisältämään henkilötietojen käsittelijöiltä edellytetyt toimenpiteet yleisen tietosuoja-asetuksen nojalla.
Tietosuoja
Yleinen tietosuoja-asetus velvoittaa Workplace-asiakkaat käyttämään rekisterinpitäjiä, jotka varmistavat riittävän tietojen suojauksen tason, jotta he voivat täyttää uusien määräysten asettamat vaatimukset. Asiakkaiden puolesta käsittelemiemme henkilötietojen suoja on meille erityisen tärkeää. Suojauksemme arvioidaan säännöllisesti. Workplace on ISO 27001 -sertifioitu.
Investoimme myös järjestelmiin varmistaaksemme, että tunnistamme tietosuojauhkat käsitellessämme tietoja Workplace-asiakkaiden puolesta. Ilmoitamme ja tuemme asiakkaita siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tietosuoja olisi vaarassa.
Hyödyllisiä linkkejä:
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace-tilisi
Workplace-tilisi on paikka, jossa voit olla yhteydessä työkavereihisi ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Lisäksi voit liittyä tiimiisi tai projekteihisi liittyviin ryhmiin ja saada yrityksen uutisia sekä päivityksiä.
Workplace-tilisi näkyy vain yritykseesi kuuluville ihmisille, ja se on henkilökohtaisesta tilistäsi erillinen. Workplace-tililläsi jakamasi asiat näkyvät vain yrityksesi ihmisille.
Facebook-tilisi
Facebook-tilisi on henkilökohtainen. Sen tarkoitus on auttaa olemaan yhteydessä kavereihin ja perheenjäseniin ja jakamaan elämäsi hetkiä.
Henkilökohtaisella tililläsi jakamasi asiat näkyvät vain niille ihmisille, joiden haluat Facebook-yksityisyysasetustesi perusteella näkevän ne.
Huomautus: työnantaja ei voi käyttää henkilökohtaista Facebook-tiliäsi, jos käytät Workplacea, sillä tilit ovat toisistaan erilliset.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Facebook, Inc. osallistuu Euroopan unionin ja Yhdysvaltain väliseen Privacy Shield -järjestelyyn ja Sveitsin ja Yhdysvaltain väliseen Privacy Shield for Workplace -ohjelmaan, jonka tiedot on annettu Privacy Shield -ilmoituksessamme ja sertifioinnissammeYhdysvaltain kauppaministeriöltä. Koska osallistumme Euroopan unionin ja Yhdysvaltain väliseen Privacy Shield -järjestelyyn ja Sveitsin ja Yhdysvaltain väliseen Privacy Shield -järjestelyyn, ratkaisemme kaikki sertifiointimme piiriin kuuluvat kiistat henkilökohtaisiin tietoihin liittyen TRUSTe-menettelyn mukaisesti. Jos sinulla on muuta kysyttävää siitä, kuinka noudatamme kumpaa tahansa Privacy Shield -järjestelyä, voit ottaa meihin yhteyttä.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Workplace-asiakkaat toimivat rekisterinpitäjinä, ja he nimeävät Facebookin henkilötietojen käsittelijäksi Workplace Enterprise -sopimuksen mukaisesti.
Rekisterinpitäjänä teet päätökset sen suhteen, mitä tiedoillasi voi tehdä, mukaan lukien muokata, poistaa tai viedä niitä. Tiedot, jotka työntekijäsi luovat Workplacessa, kuuluvat organisaatiollesi, eikä niitä voi käyttää julkisesti.
Workplace-verkkokäyttöehdot antavat asiakkaille erilaisia sopimuksellisia suojaustapoja liittyen asiakkaiden tietojen käsittelemiseen, mukaan lukien erityisesti ne, jotka on määritetty Workplace-verkkokäyttöehtojen tietojenkäsittelylisäyksessä ja tietojensuojauslisäyksessä. EU-asiakkaillemme Workplace tarjoaa ylimääräisen lisäyksen sopimuksellisiin vakiolausekkeisiin auttaakseen heitä rekisterinpitäjinä varmistamaan, että he noudattavat yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia velvoitteitaan.
Tietojen tallentaminen
Jotta tietojasi voidaan suojata ja tarjota ennen näkemätön tehokkuus ja käytettävyys alustallamme, tiedot Workplacessa tallennetaan maailmanlaajuisesti Facebookin palvelinkeskuksiin, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa ja EU:ssa.
Workplace on suunniteltu pysymään käyttökunnossa kaikissa tilanteissa maailmanlaajuisesti hajautetun infrastruktuurimme ansiosta.
  • Palvelinkeskustemme ja toimipisteidemme fyysiset turvallisuustoimet
  • Palvelunestohyökkäysten tai paikallisten katastrofien vaikutusten vähentäminen
  • Kehittynyt uhkasuojaus ja automaattinen havaitseminen koneoppimisen avulla
  • Erityisten tiimien suorittama valvonta ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä
Tietojen erotteleminen
Workplace ja Facebook ovat erilliset alustat, joilla on eri tilit ja profiilit. Yhdellä alustalla tehdyt julkaisut eivät ole näkyvät toisella. Workplace hyötyy Facebookin yrityksenlaajuisista investoinneista turvallisuuteen, infrastruktuuriin ja tekniseen innovointiin.
Ei mainontaa Workplacessa
Käsittelemme tietosi varmistaaksemme, että sinulla on paras mahdollinen kokemus Workplacen kanssa. Emme käytä niitä mainosten näyttämiseen, ja teemme tehokkaita toimenpiteitä varmistaaksemme, etteivät sisäiset tai ulkoiset osapuolet väärinkäytä tietoja.
Oliko näistä tiedoista hyötyä?